Ziant Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Στο site της asus έχει drivers για vista, άρα μπορείς να βάλεις win 7, τώρα με προβλήματα ή όχι είναι άλλο θέμα. Βρες win xp sp3, και κάνε μια καθαρή εγκατάσταση, να δεις αν έχεις προβλήματα, κατέβασε και τους αντίστοιχους drivers για win xp. Από την στιγμή που είχε προβλήματα το pc και πέταγε μπλε οθόνες, δεν έπρεπε να το αγοράσεις, ας του έκανε αυτός φόρματ και να στο έδινε χωρίς προβλήματα.
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Π Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Στο site της asus έχει drivers για vista, άρα μπορείς να βάλεις win 7, τώρα με προβλήματα ή όχι είναι άλλο θέμα. Βρες win xp sp3, και κάνε μια καθαρή εγκατάσταση, να δεις αν έχεις προβλήματα, κατέβασε και τους αντίστοιχους drivers για win xp. Από την στιγμή που είχε προβλήματα το pc και πέταγε μπλε οθόνες, δεν έπρεπε να το αγοράσεις, ας του έκανε αυτός φόρματ και να στο έδινε χωρίς προβλήματα. Κοιτα..χωρις να θυμαμαι σιγουρα ,νομίζω ότι όταν το πρωτο πήρα το μηχανάκι δούλευε και άρχισε τις ''μαγκιές'' όταν πήγα να του βάλω έναν έξτρα δίσκο και έναν καρταναγνώστη...αυτά όλα έγιναν την πρώτη μέρα νομίζω..Λες να μην συνεχίσω τις προσπάθειες να ''στρώσω'' τα 7άρια? Αυτό είναι και το manual νομίζω : http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/socket775/P5VD2-MX/e2505_p5vd2-mx_V2.pdf Δεν μπορώ να βρώ κάτι όμως..
Ziant Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Βγάλε ότι έχτρα έχεις επάνω στο pc και βαλε μόνο ένα δίσκο, κάνε καθαρή εγκατάσταση win xp sp3, και αφού πάνε όλα καλά και δουλεύει σωστά το pc, δοκιμάζεις πάλι (αν θέλεις) να βάλεις win 7… Γιατί εσύ μπορεί να ψάχνεις να βρεις που είναι το πρόβλημα και το πρόβλημα να υπάρχει από όταν τον αγόρασες σε κάποιο hardware του υπολογιστή… Άσε τα έχτρα που έβαλες μετά, εσύ πρέπει να δεις αν έχει πρόβλημα ο υπολογιστής έτσι όπως τον αγόρασες…
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Π Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 λες ε?? τα εχω βγαλει ολα απο επανω..μονο τον σκληρο που ειχε οταν τν πηρα εχω, το dvd του και τιποτα αλλο.. Σε εναν υπολογιστη που εκανα προχθες και παρουσιαζε τετοια χαρακτηριστικα ,ξερεις τι ηταν τελικα? προβληματικος δισκος!!
Ziant Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Σε εναν υπολογιστη που εκανα προχθες και παρουσιαζε τετοια χαρακτηριστικα ,ξερεις τι ηταν τελικα? προβληματικος δισκος!! Ναι αλλά σε αυτόν έχεις τσεκάρει τον δίσκο...
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Π Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Ναι αλλά σε αυτόν έχεις τσεκάρει τον δίσκο... Ναι το HDsentinel εδειξε οτι ειναι οκ..Υπαρχει περιπτωση αυτα τα κολληματα που τρωει τωρα ο υπολογιστης να ειναι εξαιτιας των driver της μητρικης??
Ziant Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δεν γνωρίζω που είναι το πρόβλημα, δυστυχώς εσύ πρέπει να το βρεις, εγώ κάνω άπλες υποθέσεις και προσπαθώ να σε βοηθήσω… Αν δεν πετύχει μια εγκατάσταση για οποιοδήποτε λόγο, εγώ κάνω απευθείας low level φορμάτ και ξανά εγκατάσταση, αν πάλι δεν πετύχει πρέπει να βάλω τα windows που υποστήριζε η μητρική όταν αγοράστηκε + τους ανάλογους drivers εκείνης της εποχής, ενδιάμεσα μπορεί να τρέξω κάποια διαγνωστικά προγράμματα, αλλά ο σκοπός είναι να επαναφέρεις τον υπολογιστή στα τότε δεδομένα, εννοείτε χωρίς να έχει επαφή με δίκτυο/ windows update κτλ… Ασχολείσαι με κάτι άλλο, και κάνεις συνέχεια φόρματ/εγκατασταση διαφορετικών windows μέχρι να βρεις άκρη…
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Π Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 θα δω...μαλλον αυτο θα κανω μπας και βρω ακρη ....απο drivers τι να κατεβασω? ενα καρο βρισκω...αλλα για bios αλλα για raid πολλα ειδη!!
Ziant Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 θα δω...μαλλον αυτο θα κανω μπας και βρω ακρη ....απο drivers τι να κατεβασω? ενα καρο βρισκω...αλλα για bios αλλα για raid πολλα ειδη!! Ουτε bios θα κατεβάσεις, ουτε raid... Έχεις cd εγκατάστασης win xp sp3 ?
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Π Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Καλημερα...εβαλα win xp sp3 και ολα πολυ καλυτερα..το προβλημα τωρα ειναι οτι δεν μπορει να δει την καρτα γραφικων!ενω κανει την εγκατασταση,ουτε το ccleaner την βλεπει επανω στην μπαρα,ουτε στην διαχειριση συσκευων με αποτελεσμα το αναλογο καρε καρε... την απεγκαταστησα τη καρτα και την ξανα εκανα εγκατασταση..μια απο τα ιδια..
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Π Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα παίδες...Οκ με την κάρτα γραφικών...μετά από πολλές πολές προσπάθειες , δεν ξέρω ακριβώς πως το κατάφερα αλλά είναι οκ...Τώρα που συνδέθηκα εδώ στο insomnia πρόσεξα ότι κατά το shroll down μου έβγαζε κάτι καρεδάκια αλλά θα το παρατηρήσω στην συνέχεια της δουλειάς και θα σας πω...η κάρτα είναι 512ΜΒ εάν παίζει κάποιον ρόλο..
doakes Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Τρεξε ενα Furmark να ξεκαθαρισει η κατασταση! Κατεβασε το απο δω http://www.ozone3d.net/benchmarks/fur/
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Π Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Τρεξε ενα Furmark να ξεκαθαρισει η κατασταση! Κατεβασε το απο δω http://www.ozone3d.net/benchmarks/fur/ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ;
doakes Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Στρεσαρει την καρτα γραφικων να δει αν θα βγαλει artifacts.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα