Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΛΟΙΠΟΟΟΟΟΝ,

Εχω ενα desktop αρκετα παλιο (σιγουρα 6ετιας) που εχει:

Μητρικη: http://www.gigabyte.com.gr/products/page/mb/ga-8ipe1000-g_3x/

CPU : Intel Pentium 2,6ghz (Eιμαι βεβαιος κατα 90%)

Ram: 2,5 gb

Καρτα γραφικων: http://www.sapphiretech.com/presentation/product/product_index.aspx?pid=82&lid=1

Ο υπολογιστης ηταν αδρανης για 1 περιπου χρονο οταν αποφασισα να το δωσω σε ενα φιλο ο οποιος το πηγε σε τεχνικο μιας και εμενα δεν μου χρειαζοταν... Εκεινος διορθωσε οτι ηταν να διορθωσει και εβαλε Windows 7 ultimate... εν τελη ο υπολογιστης ξαναγυρισε σε εμενα και οταν αποφασισα να τον χρησιμοποιησω διαπιστωσα οτι δεν ειναι και το πιο γρηγορο εργαλειο του κοσμου :P ... ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ WINDOWS XP.. αντε να το κανεις αυτο μιας και δεν ειναι δυνατο downgrade απο windows 7 σε windows xp... :/

Ξεκινωντας την προσπαθει και περνωντας πραγματα απο αλλους υπολογιστες εφτιαξα το συγκεκριμενο desktop που περιεγραψα πιο πανω.. ο υπολογιστης λειτουργουσε κανονικα (απο hardware πλευρας και εβγαζε ανταποκριση στην οθονη) ξαφνικα θυμαμαι πως  εχω ενα laptop το οποιο Δεν λειτουργει και εχει διπυρηνο επεξεργαστη και αποφασιζω να αλλαξω cpu...και απο εκει που εχει προβλημα με το software προκυπτει απο το πουθενα προβημα στο hardware...Η ΜΗΤΡΙΚΗ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑΤΙ CPU FAN ΚΑΙ KΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΟΘΟΝΗ ΕΝΩ ΑΝΟΙΓΕ (VGA)

CPU laptop : http://www.cpu-world.com/sspec/SL/SLA44.html

Τι μπορει να φταει;

Δημοσ.

Ναι το διαπιστωσα και εβαλα τον προηγουμενο...παλι τιποτα...τα εβγαλα ολα και τα ξαναεβαλα στο κουτι αλλα παλι τπτ.. ανεφερα τον επεξεργαστη του λαπτοπ διοτι η οθονη δεν ανοιγε αφου εβαλα για δοκιμη αυτο τον επεξαργαστη στο Desktop.

Δημοσ.

Βασικά δεν ξέρω τι μπορει να εχει γίνει με αυτες τις αλλαγές στους επεξεργαστές που έκανες ..... αν εχεις παντως αλλη καρτούλα δοκίμασε

Δημοσ.

Σορρυ κιολλας αλλα πως στο διαολο κουμπωσες mobile επεξεργαστή πάνω σε μητρική desktop... Πρώτον και κυριότερο δεν κουμπώνει καν διοτι το socket ειναι διαφορετικό.. Δεύτερον αν όντως προσπάθησες να τον βαλεις και δεν τρολαρεις τους μάλλον χρησιμοποίησες αρκετη βία για να κλειδώσεις το σοκετ και το πιο πιθανό ειναι να έχει βραχυκυκλώσει η μητρική και να είναι για πέταμα..

• Like 2
Δημοσ.

παραξενο αλλα το στον επεξεργαστη δεν χρησιμοποιησα καθολου βια...

μπηκε κανονικα χωρις να εχει στραβωσει/ χαλασει τιποτα... ναι αλλα πως γινεται να εχει βραχυκυκλωσει η μητρικη και καρτα γραφικων/Cpu fan να δουλευουν κανονικα;;;

Δημοσ.

ναι αλλα δεν θα επρεπε να δειχνει κατι η οθονη (  το καλωδια vga συνδεει καρτα γραφικων και οθονη) και οταν αρχιζει να bootarei απλα να μην αναγνωριζεται ο επεξεργαστης;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...