smirlianos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 καλησπερα, μηπως ξερει κανεις αν υπαρχει διαφορα στην ψευδογλωσσα στο "εμφανισε", "εκτυπωσε" και "γραψε"? Ολα το ιδιο ακριβως φενεται να κανουν...
Ilias95 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Φαντάζομαι ότι αναφέρεσαι στο μάθημα του Λυκείου. Υποτίθεται ότι το ένα απ' τα δύο το χρησιμοποιείς όταν γράφεις αλγορίθμους και το άλλο όταν γράφεις προγράμματα σε ΓΛΩΣΣΑ. Το γράψε για προγράμματα και τα άλλα δύο για αλγορίθμους. Τώρα αν ο interpreter της ΓΛΩΣΣΑ δέχεται και τις άλλες δύο εντολές δεν ξέρω.
eaglej Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Στα προγράμματα βάζεις μόνο το Γράψε !!! Στους αλγόριθμους αν η ασκηση σου ζητάει να εμφανίσεις βαζεις το ''εμφανισε'' αν σου λέει εκτύπωσε βάζεις το ''εκτυπωσε'' η διαφορά είναι ότι και καλά με το ''εκτύπωσε'' στέλνεις στον εκτυπωτή μύνημα να το εκτυπώσει ενώ με το εμφάνισε απλά να στο εμφανίσει στην οθόνη του υπολογιστή 1
Moderators Kercyn Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 και καλά με το ''εκτύπωσε'' στέλνεις στον εκτυπωτή μύνημα να το εκτυπώσει Πολύ αμφιβάλλω γι' αυτό, εκτός αν είναι απ' τις γνωστές μαγείες της ελληνικής ψευδογλώσσας όπως συναντάται στο βιβλίο του Λυκείου. Μ' αυτή τη λογική, όλες οι γλώσσες που έχουν το print ως εντολή εκτύπωσης στην κονσόλα θα έπρεπε να στέλνουν την εντολή στον εκτυπωτή.
eaglej Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Πολύ αμφιβάλλω γι' αυτό, εκτός αν είναι απ' τις γνωστές μαγείες της ελληνικής ψευδογλώσσας όπως συναντάται στο βιβλίο του Λυκείου. Μ' αυτή τη λογική, όλες οι γλώσσες που έχουν το print ως εντολή εκτύπωσης στην κονσόλα θα έπρεπε να στέλνουν την εντολή στον εκτυπωτή. Για αυτό είπα και καλά!!! Ακριβώς είναι απο τις μαγείες της ελληνικής ψευδογλώσσας!!!
Ilias95 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 @eaglejΟύτε εγώ θυμάμαι να αναφέρει κάτι τέτοιο στο βιβλίο και πρώτη φορά το ακούω. Εκτύπωσε εννοεί προφανώς στην οθόνη.Πάντως πραγματικά ότι απ' τα 3 και να βάλεις (πιθανότατα) δεν θα δώσει κανείς σημασία. Αρκεί να είναι αλγοριθμικά σωστό το πρόγραμμα.
gon1332 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Στα προγράμματα βάζεις μόνο το Γράψε !!! Στους αλγόριθμους αν η ασκηση σου ζητάει να εμφανίσεις βαζεις το ''εμφανισε'' αν σου λέει εκτύπωσε βάζεις το ''εκτυπωσε'' η διαφορά είναι ότι και καλά με το ''εκτύπωσε'' στέλνεις στον εκτυπωτή μύνημα να το εκτυπώσει ενώ με το εμφάνισε απλά να στο εμφανίσει στην οθόνη του υπολογιστή Είχα κι εγώ αυτή την εντύπωση. Mου το είχε πει ο καθηγητής μου. Χαίρομαι που ακούω και από άλλον αυτή την εκδοχή.
eaglej Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 @eaglej Ούτε εγώ θυμάμαι να αναφέρει κάτι τέτοιο στο βιβλίο και πρώτη φορά το ακούω. Εκτύπωσε εννοεί προφανώς στην οθόνη. Πάντως πραγματικά ότι απ' τα 3 και να βάλεις (πιθανότατα) δεν θα δώσει κανείς σημασία. Αρκεί να είναι αλγοριθμικά σωστό το πρόγραμμα. Θα δωσουν σημασια αν βαλλεις Γράψε στον αλγόριθμο!! Ας μην παίζουμε με τις πιθανότητες καλύτερα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα