Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω το LEVEL ONE WBR-6601 ROUTER και μέχρι και πριν 2 βδομάδες λειτουργούσε μια χαρά. Είχα κάποια θέματα στο να μου πάρει ip, έπρεπε να κάνω επανεκκίνηση και να βρω το σωστό κανάλι αλλά οκ έμπαινε και έβρισκε ip πάντα. Τις τελευταίες 2 εβδομάδες για κάποιο λόγο που δε ξέρω χάνεται η σύνδεση ανά 3-4 ώρες και ενώ στις ρυθμίσεις φαίνεται κανονικά να δείχνει ip ενώ δεν έχω νετ και δε μπορώ να μπω πουθενά. Μπορεί να συνδεθεί ξανά μόνο του μετά από λίγη ώρα ή αν το πιέσω εγώ κάνοντας επανεκκίνηση και βρίσκοντας το κατάλληλο κανάλι ξανά και ξανά τότε να ξανασυνδεθεί.

Τι σημαίνει αυτό? ότι τα φτυσε το ρουτεράκι? Πρεπει να πάρω άλλο?

Δημοσ.

τα κανω και copy paste εδω

αλλο θεμα το να παρει Ip απο τον Provider αλλο θεμα να αλλαξεις καναλι για να αντιμετωπισεις καποιο προβλημα επειδη δεν μπορεις να παρεις εσυ Lan ip.

οτι χανεται η συνδεση μπορει να ειναι θεμα ασυρματου αλλα μπορει να ειναι θεμα γραμμης.αναλογως αν χανεις το ασυρματο η σβηνει καποιο λαμπακι.οποτε εκει καλο ειναι να εχεις και καποιο Pc  με καλωδιο για να δεις τι γινεται.πχ κολλαει το ασυρματο αλλα το Pc με το καλωδιο παιζει οκ η κολλαει και αυτο παρολο που βλεπεις οτι το ρουτερ δεν εχει αποσυνδεθει και εχει Ip(και ολα τα λαμπακια ειναι αναμμενα)

αν εχεις αλλο ρουτερ κανε δοκιμη αλλα για αρχη δες αυτα που εγραψα.

επισης ασχετο με το θεμα σου λιγακι αλλα κοιτα και για Firmware update και ριξτου και μετα ενα Hard reset.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...