Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας

Εχω xperi u  εχθες το εκανα επαναφορα στης ρυθμισεις μετα εκανε επανεκινση και ενω αρχισε να δουλευει κανονικα εκλεισε αρχισε να δειχενι το λογοτυπο της SONY και της XPERIA  και μετα κλεινει η οθονη και ξανα ανοιγει και ξανα δειχενι τα ιδια και δεν κανει τιποτα αλλο..Αν μπορειτε να με βοηθησετε να μου πειτε τι μπορει να εχει.. Ευχαριστω

Δημοσ.

Γεια σας

Εχω xperi u  εχθες το εκανα επαναφορα στης ρυθμισεις μετα εκανε επανεκινση και ενω αρχισε να δουλευει κανονικα εκλεισε αρχισε να δειχενι το λογοτυπο της SONY και της XPERIA  και μετα κλεινει η οθονη και ξανα ανοιγει και ξανα δειχενι τα ιδια και δεν κανει τιποτα αλλο..Αν μπορειτε να με βοηθησετε να μου πειτε τι μπορει να εχει.. Ευχαριστω

κατεβασε το sony ericsson update service στον υπολογιστη και κανε restore!!!

• Like 1
Δημοσ.

Γεια σας

κατεβασε το sony ericsson update service στον υπολογιστη και κανε restore!!!
Αυτό που αναφέρει ο φίλος στο post εννοούσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...