Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω περασει τα παντα στο πσ μου και οταν παταω να κανει μποοτ απο το μπιος στο σιντι δεν κανει τιποτα απλα λεει οτι τα γουιντους ψαχνουν για προβληματα και μολις μου πει οτι δεν βρεθηκε καποιο προβλημα ανοιγει κανονικα και απλα κολαει το οπενινγκ και με πεταει σαν ρεσταρτ το πσ ... τι γινετε? 

Δημοσ.

δεν εχω αλλο .... ειναι το μονο που ειχαααα...που μπορω να βρω? θα πρεπει να αγορασω αλλο?

Δημοσ.

Καλύτερα την 64bit , δεν ειναι συγκεκριμένα για gaming αλλα καλύτερα αυτην την έκδοση για να σου βλέπει και ολη την ram αν εχεις απο 4gb και πανω , επειδή εχει διάφορες θα σου έλεγα την ultimate.

Αν έχεις ομως αυθεντικά ηδη με κλειδάκι τα 7 κατέβασε την αντίστοιχη για να βάλεις και το κλειδί

Δημοσ.

επειδη δεν εχω την κανονικη εκδοση και εχω 8 γιγα ραμ λες να βαλω τα υλτιματε 64βιτ?

Δημοσ.

ναι ενταξει το ηξερα αυτο απλα ελεος δηλαδη!! απο το ενα στο αλλο πεφτω! εχω βαρεθει 2 βδομαδες παλευω μαυτο το πραμα! χΔ 

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για πάνω από 4GB Ram πας σε 64Bit(o) σύστημα.
Δεν έχει κάποια μεγάλη διαφορά με τις εκδόσεις, εκτός εαν σκοπεύεις κάποια στιγμη να περάσεις τα 16GB Ram. 

Ο περιορισμός στα Home Premium είναι μέχρι 16GB (64άρια)

Για Pro & Ultimate δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός (64άρια)

Αλλα εγώ σου προτίνω να πας σε Home Premium μιας και δεν ασχολήσε με κρυπτογράφηση δεδομένων.

Έλα να σου δώσω εγώ δισκάκι έχω πρόχειρο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...