Προς το περιεχόμενο

Acer Aspire E1-530g: Θα τρέχει NBA 2K14, FIFA 14, Call of Duty MW1;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σάς παιδιά εχω το acer aspire e1 530g.Θα ήθελα να του βάλω τα παρακάτω games:fifa14, nba2k14 και το call of duty mw1. Πως νομίζετε οτι θα τρέχουν? Λέτε να κολάνε?

Δημοσ.

Οπως τι να πω?

χρώμα μαλλιών,μάτια,σωματότυπο..ωχ λάθος αυτά μάλλον τον γιώργο θα ενδιέφεραν απτο χαμαμ..

Ξέρω γω;Το σύστημα μήπως;Εκτός και θέλεις εμείς να το googlaρουμε :P

Δημοσ.

Κανένα από τα παιχνίδια που αναφέρεις δεν έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις. Λογικά , πρόβλημα δεν θα εχεις.

Αν θες να είσαι σίγουρος κατέβασε τα demo τους να δεις πως πάνε.

Δημοσ.

Αρα δεν εκανες scan να σου δειξει αν εισαι πανω ή κατω απο τα minimum requirements του καθε game που σε ενδιαφερει.
Εαν ξερεις τα parts του laptop σου -και την διαφορα που εχουν σε σχεση με τα desktop parts- τοτε οκ,
αν δεν τα ξερεις ομως πρεπει να κανει το detection.

Δημοσ.

Θεωρεις πιο λογικο να κατεβασει 3 demo απο το απλα να κοιταξει τα system req.....

Που ειμαστε στο 1999?

Δεν σε καταλαβαίνω ειλικρινά. Τι πιο άμεσο από το να δει στην πράξη πως τρέχει το παιχνίδι εφόσον όπως βλέπεις συνεχίζει να έχει απορίες και ίσως δε γνωρίζει την αναλογία desktop-laptop parts.

Εξάλλου , όπως είπες δεν είμαστε στο '99 . Πόση ώρα να πάρει να κατέβει;

Τέλος πάντων. Εγώ κατέθεσα την άποψή μου , δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω.

Δημοσ.

Δεν σε καταλαβαίνω ειλικρινά. Τι πιο άμεσο από το να δει στην πράξη πως τρέχει το παιχνίδι εφόσον όπως βλέπεις συνεχίζει να έχει απορίες και ίσως δε γνωρίζει την αναλογία desktop-laptop parts.

Εξάλλου , όπως είπες δεν είμαστε στο '99 . Πόση ώρα να πάρει να κατέβει;

Τέλος πάντων. Εγώ κατέθεσα την άποψή μου , δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω.

Γιαυτο ακριβως του ειπα να παει στο systemreqlab για να του τα πει ολα μονο του με το scan.

Ουτε του ειπα να δει τα specs γιατι πονταρα οτι δεν θα γνωριζει πως να τα διαβασει.

Το site ειναι οτι πρεπει για αρχαριους και σου γλιτωνει το κατεβασε/βαλε demo/βγαλε demo/βαλε full game.

Λογικο δεν το βρισκεις?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...