Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα σε acer aspire 7736z

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα! έχω τι λαπτοπ του τίτλου και εδώ και μερικές μέρες βγάζει μπλε οθόνη με το stop 0x0000116 τι μπορεί να είναι ? μόνο σε safe mode μπαίνει. 

Δημοσ.

Μπες σε safe mode κανε uninstall τους drivers της κάρτας γραφικών και ξανα δοκίμασε (αν μπει πρέπει να τους ξανα περάσεις μετα)

Δημοσ.

μόλις  το έκανα μπήκα safe- unistal -nvidia μπήκα κανονικά έκανε μια ενημέρωση μόνο του κατέβασα πάλι το driver για vga apo acer και πάλι το ίδιο :(  τώρα κατεβάζω από την σελίδα της nvidia για να δω!  να φταίει κάτι άλλο  ?

Δημοσ.

έκανα ότι μου είπες και πάλι τα ίδια αναβόσβηνη η οθόνη πετάει μήνυμα ότι σταμάτησε να λειτουργεί το προγραμμα οθόνης και μετά μπλε οθόνη με το stop 0x0000116 :(

Δημοσ.

άλλη ιδέα το τι μπορεί να φταίει ? κάνεις ?

Δημοσ.

Σβήσε τους drivers και μπες κανονικά χωρίς την κάρτα και κάνε τα παρακάτω:

Κατέβασε το HWmonitor και ανέβασε εδώ θερμοκρασίες.

Κατέβασε το HDsentinel και πες μας τι λέει.

Κατέβασε Bootable Memtest86+ και κάψε το σε ένα cd και άσε το να τρέχει κάμποσες ώρες. 

Υ.Γ Γράφεις οτι κατέβασες τους drivers απο την nvidia, εγώ GMA νόμιζα είχε το λάπτοπ σου, ποια έχει όντως;

Δημοσ.

το άφησα στην δουλειά εχθές, αλλά είχα δοκιμάσει τα δυο πρώτα εκτός το μεμτεστ 

το HWmonitor ήταν όλα κάτω από 40 σε idle εκτός από τον σκληρό που ήταν 48 με 3 ώρες ανοικτό το laptop 

το HDsentinel 100% και τα δυο .

nvidia gforce g210m έχει.

του έκανα και ένα format έβαλα το vga από την acer και δούλεψε για λίγο αν και δεν θυμάμαι καλά μου φαίνεται με το που έβαλα το drive του chipset  έβγαλε πάλι μπλε οθόνη παίζει ρόλο και το chipset??? η είναι η ιδέα μου ?

Δημοσ.

7ρια δεν του περνάς; Αυτά δεν θέλουν συνήθως drivers για συσκευές (τις βασικές) δοκίμασες να περάσεις μόνο οτι χρειάζεται; Δηλαδή μόνο αυτά που δεν βλέπει στο device manager.

Χτύπα αμα γίνεται άλλο ένα φορμάτ και άσε κλειστές τις ενημερώσεις για να μην σου περάσει άλλους drivers, έτσι άμα παίζει θέμα με driver που πέρασες και το αφήνεις με τον παλιό θα σου δουλέψει για την ώρα μέχρι να βγει καμιά ενημέρωση.

Αυτή η μπλε οθόνη πάντως απο οσο είδα έχει να κάνει με τα γραφικά, άμα ευθύνεται το chipset... Τι να σου πω... Άσε τους παλιούς drivers και βλέπουμε... Όχι τίποτα άλλο αλλά άμα σου συνεχίσει πρέπει να πας να ψάχνεις μπλε οθόνες :P :mellow:  :ph34r:

Δημοσ.

7 ναι, τα βλέπει όλα στο device manager. λες να είναι κάποιο σύμπτωμα ότι πάει να τα φτύσει κάρτα γραφικών ????

Δημοσ.

Αφού τα βλέπει όλα μετά το φορμάτ γιατί του χτυπάς update στους drivers? Άστο όπως είναι άμα δουλεύει...

Να τα φτύσει η κάρτα; Μακάρι όχι... Με <40 βαθμούς πρόβλημα δεν νομίζω να έχεις, αδύνατον δεν είναι αλλά για αρχή κοιτάμε software, αμα συνεχίσει με τους drivers απο τα 7 να κάνει τα ίδια πρέπει να τρέξεις το memtest και να δεις τις μπλε οθόνες.

Δημοσ.

οι drivers  που έχουν τα 7 δεν είναι άπλα μέχρι να βάλεις τους κανονικούς ? η κάρτα γραφικών θα έχει τα aero άμα αφήσω από τα 7 ???

Δημοσ.

Οχι ακριβώς, μέσα στο λειτουργικό υπάρχουν drivers, αν και παλιοί λογικά, απλά μερικές φορές δεν τα βλέπει όλα και σωστά και τότε πρέπει να βάλεις εσύ τους κανονικούς drivers. Δηλαδή, άμα σου βλέπει την κάρτα γραφικών σαν GT210 άστο έτσι, άμα την βλέπει σαν generic VGA κτλπ κτλπ τότε πρέπει να βρεις drivers να βάλεις.

Όσο για το AERO αν την βλέπει σαν 210 ναι, θα μπορέσεις να το βάλεις, δεν πρέπει να έχεις θέμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...