pavlos1908 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπερα, θα ηθελα να μου δωσετε τα φωτα σας ωστε να βρω καποιο καλο strategy game να περναω την ωρα μου. Με ενδιαφερουν και τα turn-based και τα real-time. Και δεν θα ειχα προβλημα αν δεν ασχολιομουν καθολου με battles κλπ, απο οσα εχω παιξει τετοιου ειδους 1/10 μαχες να την κανω και αν, πιο πολυ με ενδιαφερουν ΟΛΑ τα αλλα κομματια ( οικονομικα, πολιτικα, κοινωνικα κλπ ). Θα ηθελα να ειναι του τυπου europa universalis ή της σειρας total war οπου επιλεγεις μια χωρα και πορευεσαι με αυτην. Τα europa universalis οπως και την σειρα total war τα εχω παιξει οποτε θα ηθελα κατι αλλο. Κατα προτιμηση να μπορω να επιλεξω Ευρωπαικες χωρες. Ευχαριστω για την βοηθεια!
Johny Q Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 σε ενδιαφερει να ναι καινουριο; αν οχι τσεκαρε τη σειρα red alert
christos_0b Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Ολη η σειρα Civilization σου κανει τοτε και ειδικα το τελευταιο Site: Civilization V και τα dlc/expansions του , ειναι πιστευω ακριβως αυτο που ζητας.
Apoll Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπερα, θα ηθελα να μου δωσετε τα φωτα σας ωστε να βρω καποιο καλο strategy game να περναω την ωρα μου. Με ενδιαφερουν και τα turn-based και τα real-time. Και δεν θα ειχα προβλημα αν δεν ασχολιομουν καθολου με battles κλπ, απο οσα εχω παιξει τετοιου ειδους 1/10 μαχες να την κανω και αν, πιο πολυ με ενδιαφερουν ΟΛΑ τα αλλα κομματια ( οικονομικα, πολιτικα, κοινωνικα κλπ ). Θα ηθελα να ειναι του τυπου europa universalis ή της σειρας total war οπου επιλεγεις μια χωρα και πορευεσαι με αυτην. Τα europa universalis οπως και την σειρα total war τα εχω παιξει οποτε θα ηθελα κατι αλλο. Κατα προτιμηση να μπορω να επιλεξω Ευρωπαικες χωρες. Ευχαριστω για την βοηθεια! Έχεις παίξει Warlock; Μπορεί να μην είναι με χώρες, αλλά άμα τα έχεις παίξει όλα CIV 5 και αυτό σου μείνανε.
pavlos1908 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δεν εχω προβλημα να ειναι παλιο ή καινουργιο το παιχνιδι . Ευχαριστω για τις προτασεις μεχρι τωρα. Θα τα κοιταξω ολα.
Tobajara Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Αν έχεις ασχοληθεί με τα Europa Universalis και τα Total War και δε σε ενδιαφέρει κάτι σε fantasy setting σαν το Eador: Masters of the broken world ή το Warlock: Masters of the Arcane (πάρα πολύ καλά και τα δύο), θα σου πρότεινα κάποιο Settlers http://en.wikipedia.org/wiki/The_Settlers με έμφαση στο Settlers 2: Anniversary και το Rise of an Empire, ή κάποιο ανάλογο management game σαν τα παλιά Egypt, Rome. Από τις δύο σειρές που αναφέρεις μάλλον δε σε καλύπτει κάτι σε Rise of Nations ή Empire Earth, οπότε προσπέρασέ τα. Μπορείς πάντα να ρίξεις μια ματιά στον κατάλογο της Paradox http://www.paradoxplaza.com/games όπου θα ξεχώριζα το Crusader Kings 2. Πλάκα πλάκα αυτή είναι ίσως η καλύτερη πρόταση. 1
DimAslan Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Κοίταξε λίγο τα Anno. Δεν έχω δει τόσο καλοσχεδιασμένο παιχνίδι, αλλά δεν είναι το κλασσικό στρατηγικής. Δες το όμως σίγουρα είναι διαμάντι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα