adi32 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Θα κοιταζα το XPERIA C http://www.skroutz.gr/s/3968261/Sony-Xperia-C-4GB-C2305.html 4 πυρινο 2 sim 8mp sd card οπου πανε οι εφαρμογες 0.52 SAR 2400 μπαταρια
Skr1ll3x Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Θα κοιταζα το XPERIA C http://www.skroutz.gr/s/3968261/Sony-Xperia-C-4GB-C2305.html 4 πυρινο 2 sim 8mp sd card οπου πανε οι εφαρμογες 0.52 SAR 2400 μπαταρια Οθόνη: 5.0" , Ανάλυση: 960 x 540 pixels Δεν ειναι λιγο μικρη η αναλυση για 5αρι?
adi32 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 το μονο ισως αρνητικο που βλεπω να εχει Δεν το εχω δει το τηλ αλλα εχω ακουσει καλα λογια
john_dinos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 το μονο ισως αρνητικο που βλεπω να εχει Δεν το εχω δει το τηλ αλλα εχω ακουσει καλα λογια Είναι πολύ μεγάλο γι αυτόν το xperia c Εγω αφού το αγόρασα πρόσφατα θα υπερασπιστώ το Site: xperia sp . 2η επιλογή μου ήταν το moto g αλλά η μικρότερη μπαταρία, η έλλειψη sd card και η έλλειψη 4g ήταν deal breaker για μένα τουλάχιστον Το πρόβλημα του sp είναι πως είναι android πράγμα που σημαίνει διάρκεια ζωής 1.5-2 χρόνια, λόγω λαγκαρισμάτων (σε αυτά τα λεφτά)
stamatinho Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 το μονο ισως αρνητικο που βλεπω να εχει Δεν το εχω δει το τηλ αλλα εχω ακουσει καλα λογια Είναι πολύ μεγάλο γι αυτόν το xperia cΕγω αφού το αγόρασα πρόσφατα θα υπερασπιστώ το Site: http://www.skroutz.gr/s/3053134/Sony-Xperia-SP.html">xperia sp . 2η επιλογή μου ήταν το moto g αλλά η μικρότερη μπαταρία, η έλλειψη sd card και η έλλειψη 4g ήταν deal breaker για μένα τουλάχιστονΤο πρόβλημα του sp είναι πως είναι android πράγμα που σημαίνει διάρκεια ζωής 1.5-2 χρόνια, λόγω λαγκαρισμάτων (σε αυτά τα λεφτά)Τι το περασες το κινητο 50αρι σκουτερ?Σαφως και οσο περναει ο καιρος γινεται πιο αργο αλλα με ενα factory reset η μια custom γινεται ξανα καινουριο.Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
kostantinos12 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 σωστός ο stamatinio...αλλά κι εγώ xperia c προτείνω τρομερή κάμερα, 2sim, τετραπύρηνο...αλλά ακι με το sp στάνταρ θα μείνει ευχαριστημένος
john_dinos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 σωστός ο stamatinio...αλλά κι εγώ xperia c προτείνω τρομερή κάμερα, 2sim, τετραπύρηνο...αλλά ακι με το sp στάνταρ θα μείνει ευχαριστημένος 4πυρηνο mediatek αν ειναι σε αυτα τα λεφτα παιρνει 8πυρηνο κινεζο mediatek, αρα νομιζω και λογω καμερας θα μεινει ευχαριστημενος με το lumia που σαφως ειναι ανωτερη ολων(προσωπικα πιστευω πως η nokia εβγαζε και βγαζει τις καλυτερες καμερες σε smartphone)
kataramenos32 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Xperia C???Τραγικη οθονη απλα.Οσο για την καμερα αμα ειναι οσο καλη ηταν και του Ζ δεν θα παρουμε ευχαριστω.Τετραπυρηνο mediatek φοραει οπως και απειρα αλλα κινεζικα μου αξιζουν παραπανω να λεφτα τους δεν φοραει κανα snap
libero1899 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 οχι ρε παιδιά κινέζικα....οχι....συγκρινουμε τα κινέζικα με τα xperia??Καλύτερα ένα μεταχειρισμένο κανονικο κινητό παρά καινουριο και κινέζικο....υπήρχε μια περιοδος πριν εναμιση δυο χρόνια που όλοι στη δουλειά είχαν πλακωθει στα κινέζικα....όλοι τα κλαίγανε στο τέλος...
stamatinho Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 <p>οχι ρε παιδιά κινέζικα....οχι....συγκρινουμε τα κινέζικα με τα xperia??Καλύτερα ένα μεταχειρισμένο κανονικο κινητό παρά καινουριο και κινέζικο....υπήρχε μια περιοδος πριν εναμιση δυο χρόνια που όλοι στη δουλειά είχαν πλακωθει στα κινέζικα....όλοι τα κλαίγανε στο τέλος...</p> Μαλλον δεν εισαι καλα ενημερωμενος τα τελευταια χρονια. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
adi32 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Εχει ενα δικιο ο φιλος Καλα χρυσα τα χαρακτηριστικα των Κινεζων αλλα πουθενα SAR πουθενα εγγυηση και μια δε δουλευει το ενα μια το αλλο Εγω δεν προκειται να παρω κινητο και δυο φορες τη μερα να αλλαζω rom μπας και δουλεψει σωστα
stamatinho Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Σαφως και μπορει να "ψηθει" το κεφαλι σου η να μη δουλευει σωστα οταν παιρνεις κινεζικο που δε το ξερει ουτε η μανα του. Αλλα οταν μιλαμε για εταιριες οπως η oppo,lenovo,zte,huawei,xiaomi ναι τολμω να τα συγκρινω με xperia και με οποιαδηποτε ναυαρχιδα η μη αλλων εταιριων.Αλλα ειναι αδικο να ισοπεδωνουμε τετοιες εταιριες που ειναι τοσα χρονια στο χωρο μονο και μονο επειδη ειναι απο Κινα. Και μη ξεχναμε οτι με 100 ευρω παιρνεις 2πυρηνα και 4πυρηνα γνωστα κινεζικα και αν πας σε xperia μιας και το ανεφερε ο φιλος σε 2 μηνες που θα το "φορτωσεις" δε θα ανοιγει ουτε το gmail. υ.γ Δεν εχω κινεζικο. 2
adi32 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Επειδη παρακολουθω πολλα θεματα κινητων στο myphone βλεπω οτι και στις γνωστες μαρκες (oppo,lenovo,zte,huawei,xiaomi) το ιδιο γινεται απο πλευρας δυσλειτουργιων και συνεχων αλλαγων rom στο xiaomi red rice πχ εχουν γραφτει 3000 μηνυματα σε 200 σελιδες
stamatinho Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Βασικα οι περισσοτεροι στο myphone αλλαζουν rom για χομπι οποτε δε βαζω το χερι μου στη φωτια αν φταιει το κινητο.Σιγουρα ομως και προβληματικα κινητα θα βγουν απο τη μαμα,αλλα και καποιοι ισως δε καταλαβουν αμεσως πως δουλευει η μαμα ρομ και αρχιζουν τα παραπονα. Καλα μη μιλησουμε για τις γνωστες μαρκες samsung,xperia,lg κλπ με τις "περιφημες" ρομ και τα "απροβληματιστα" update τους.
gilardino Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 κι απο θεμα εγγυησης μια χαρα ειναι οι κινεζοι.το μονο κακο ειναι ο χρονος αναμονης που ειναι μεγαλος κατα τ αλλα ειναι οκ.ενω εδω αν παρεις πχ κανα sony και χαλασει,το στελνουν στην arvato κι αυτοι με τη σειρα τους,κανουν τους κινεζους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα