nickvts13 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Kαλησπερα πριν καμποσο καιρο εβαλα στο κινητο μου το cyanogenmod 10.2 (samsung galaxy ace 2).Σημερα προσπαθησα να στειλω ενα τραγουδι μεσω bluetooth στο xperia m ομως οταν το εστειλα και το ανοιξα μου το εμφανισε σε μορφη κειμενου και οχι σε τραγουδιου.Μπορω να κανω κατι για αυτο?
euxoulhs Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 ξαναπαρτο απο την αρχη..μπερδευτηκα λιγο.. εσυ εχεις ενα galaxy ace 2 με cm 10.2 σωστα; και απο κει εστειλες ενα τραγουδι σ'ενα xperia m αλλα οταν το ανοιγεις το τραγουδι (απο το xperia m) στο εμφανιζει σε μορφη κειμενου; αν ναι..τοτε δεν νομιζω να χει θεμα το galaxy ace 2...δοκιμασε να στειλεις και αλλα τραγουδια...και σε αλλο κινητο.. κατι τελευταιο.. στο galaxy ace 2 ποιo build της cm 10.2 εχεις;
nickvts13 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 ξαναπαρτο απο την αρχη..μπερδευτηκα λιγο.. εσυ εχεις ενα galaxy ace 2 με cm 10.2 σωστα; και απο κει εστειλες ενα τραγουδι σ'ενα xperia m αλλα οταν το ανοιγεις το τραγουδι (απο το xperia m) στο εμφανιζει σε μορφη κειμενου; αν ναι..τοτε δεν νομιζω να χει θεμα το galaxy ace 2...δοκιμασε να στειλεις και αλλα τραγουδια...και σε αλλο κινητο.. κατι τελευταιο.. στο galaxy ace 2 ποιo build της cm 10.2 εχεις να οπως τα λες ειναι εχω δοκιμασει και σε samsung star ii και εκει δεν μου το ανοιγε καν τωρα δεν ξερω πιο build εχω αυτο εδω ακολουθησα :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2495541
euxoulhs Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 σε οτι στελνεις στο βγαζει σε αλλη μορφη; περνα την build 4.1.2014 ειναι η πιο σταθερη χωρις bugs
nickvts13 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 σε οτι στελνεις στο βγαζει σε αλλη μορφη; περνα την build 4.1.2014 ειναι η πιο σταθερη χωρις bugs οχι σε εικονα μου γραφει ενα μυνημα ενω στελνει οτι ειναι αποτυχεις αλλα ενταξει δεν εχω και τοσο θεμα αν ειναι και μου χρειαστε καποτε θα το κανω.Αλλη μια ερωτηση που εχω ειναι το πως μπορω να απενεργοποιησω την λειτουργια που οταν κανω double tap στο home button μου ανοιγει την αναζητηση google μηπως ξερεις?
euxoulhs Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 κατεβασε αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=zsj.android.uninstall διαγραφεις οτι γουσταρεις! προσεξε ομως το εννοω οτι γουσταρεις..απο τα μυνηματα μεχρι και λειτουργια τηλεφωνου.. οποτε αν δεν ξερεις κατι μην το διαγραψεις γτ θα κανει επιπλοκες.. ξανασημειωνω να περασεις την build 4.1.2014
aekoriginal21 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Έχω την ίδια CyanogenMod στο note 2 μου. Λόγω του οτι μου έχει δημιουργήσει κάποια προβλήματα και μιας κι όλα δείχνουν πως θα πάρει 4,4 το κινητό αποφάσισα να το γυρίσω σε stock. Μπορεί να μου πεί καποιος βήμα βήμα τι πρέπει να κάνω;
euxoulhs Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Έχω την ίδια CyanogenMod στο note 2 μου. Λόγω του οτι μου έχει δημιουργήσει κάποια προβλήματα και μιας κι όλα δείχνουν πως θα πάρει 4,4 το κινητό αποφάσισα να το γυρίσω σε stock. Μπορεί να μου πεί καποιος βήμα βήμα τι πρέπει να κάνω; απλα περνας την τελευται στοκ ρομ του κινητου σου..(ευρωπαικης προελευσης)
aekoriginal21 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 απλα περνας την τελευται στοκ ρομ του κινητου σου..(ευρωπαικης προελευσης) Μπορεί αυτό που λές να φαντάζει πανεύκολο, αλλά πραγματικά δεν καταλαβαίνω πως να το κάνω. Άμα περάσω πιο παλιά rom και την κάνω update μέσω wifi; Επίσης οποιαδήποτε Ευρωπαική είσαι σίγουρος πως θα μου κάνει; Γιατί έχουν πολλές τότε. + οτι για να βγάλω αυτό που έχω τώρα θα θέλει κάποια διαδικασία που επίσης δεν ξέρω να κάνω
gtctsiamp Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Φίλε μπες στο sammobile, κάνε λογαριασμό και μετά πήγαινε στη firmware database βρες τις διαθέσιμες rom για το μοντέλο σου. Μόνο πρόσεξε να επιλέξεις ακριβώς το ίδιο μοντέλο π.χ. αν είχες το S4 i9505 δεν διαλέγεις το i9500. Επίσης προτίμησε unbranded έκδοση, δηλαδή σκέτο Germany, όχι Germany (T-Mobile). Αφού το κατεβάσεις το περνάς με το Odin, το οποίο αν δεν έχεις το βρίσκεις με ένα search. Κατέβασε το 3.09,είναι το πιο πρόσφατο. Site: Εδώ έχει και έναν καλό οδηγό, μόνο όπου λέει "PDA" στην καινούργια έκδοση του Odin λέει "AP".
aekoriginal21 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δεν υπάρχει σκέτο Germany στο sammobile, μόνο η έκδοση του T-mobile; Άρα ποιά έκδοση βάζω; Τα άλλα πάνω κάτω τα κατάλαβα.
gtctsiamp Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Κάποια άλλη ευρωπαϊκή unbranded, Spain, France, Poland, Italy, Sweden κ.τ.λ., προτίμησε αυτή που έχει βγάλει νωρίτερα την τελευταία έκδοση γιατί λογικά θα βγάλει νωρίτερα και την επόμενη, χωρίς αυτό να είναι απόλυτο.
aekoriginal21 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Βρήκα και κατεβάζω μια unbranded Ελληνική, ελπίζω να μην υπάρχει θέμα.
euxoulhs Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Βρήκα και κατεβάζω μια unbranded Ελληνική, ελπίζω να μην υπάρχει θέμα. οχι ακομα καλυτερα...κατεβασε την ελληνικη... γιατι μπορει οταν πηρες το κινητο να ειχε ελληνικη στοκ ρομ..οποτε ακομα καλυτερα
aekoriginal21 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Μπά, γερμανική πρέπει να είχε στις αρχές. Εκεί που σκάλώνα ήταν κάτι triangle away κλπ που εν τέλει χρειάζονται μόνο αν πάς πίσω το κινητό για επισκευή. Τελειώνει το download της ελληνικής 4,3 σε λίγο και ξεκινάω την διαδικασία. Άντε και με επίσημη 4,4 μετά απο λίγο καιρό!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα