Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα..εχω καταληξει στο coolermaster cm690 iii κουτι και αναρωτιεμαι αν θα μπορουσα να βαλω την noctua nh-d14 ψυκτρα για τον intel core i7 4770k.Εχω δει στο ιντερνετ πως χωραει αλλα θα ηθελα την γνωμη σας αν θα διακοπτεται το airflow ιδιως για την καρτα γραφικων και τελος η ram ειναι low profile και motherboard asrock z87 extreme 3.Θα εχει μεγαλη διαφορα στις θερμοκρασιες ή μπορω απλα να παω και με την hyper 212 evo που ειναι φθηνοτερη...? ευχαριστω :)

Δημοσ.

Βλεπω οτι εχεις βλεψεις για oc.. δες και την επιλογη μιας h80 η h100. 30 ευρω διαφορα με τη noctua και χωρις να χαλασεις airflow 

Δημοσ.

Aπο τοτε που εχω βαλει την H100i στο πσ μου,ξανα τετοιες γομαροψυκτρες(βαρος) προσωπικα δεν θα ηθελα να τις ξαναδω.

Ανεπνευσε κυριολεκτικα ολο το case μου.Εαν δεν εχεις βλεψεις για oc της ταξεως των 4,8-5 Ghz,παρε κατι Lite.

Δημοσ.

Δηλαδή να πάω για h100i?? Και εγώ προσωπικα δεν θα ήθελα να έχω μια τόσο μεγάλη ψυκτρα αλλα είπα μιας που είμαι έτοιμος για PC ας το βάλω τα καλυτερα που μπορω...το κουτί υποστηριζει αυτήν την ψήκτρα??γτ ξέρω πως έχει μεγάλους ανεμηστηρες..και δεύτερον το κουτί αξίζει για 100 ευρ?..δεν με νοιάζει η εμφάνησή όσο η απόδοση οποτε αν θέλετε προτεινετε κάποιο στα ίδια λεφτά αν αυτό δν το θεωρειτε καλο.τέλος επειδή δεν κατάλαβα καλα ..με την h100i θα πετύχω και 4.8ghz dld??

Δημοσ.

Η απόδοση στην noctua ειναι παρα πολυ καλή και στις θερμοκρασίες με η χωρίς overclock και σε θόρυβο , θα τολμούσα να πω οτι ειναι καλύτερη και απο καποιες έτοιμες υδροψύξεις που κυκλοφορούν στο εμπόριο . Προσωπικά δεν νομιζω οτι ειναι ιδιαίτερα βαριά για την motherboard οπως ανέφερε ενας φίλος παραπάνω , εγω μου την εχω δεν ειχα ποτε κανενα θέμα.

Συμφωνώ οτι ολες αυτες ειναι βαριές αλλα οχι σε σημείο να βλάψουν τον επεξεργαστή ή την motherboard , άποψη μου παντα

Δημοσ.

Σε push pull θα ερθεις κοντα στην h100i, με λιγοτερο θορυβο και λιγοτερο κοστος. Απο την αλλη, αν ποτε στραβωσει το Mobo απο το βαρος, θα ερθει και η στιγμη που θα πρεπει να αλλαξεις συστημα γιατι θα εχει παλιωσει..

Με το airflow δεν θα εχεις κανενα θεμα, μιλαμε ετσι και αλλιως για μια απο τις πιο μελετημενες αεροψυκτρες της αγορας (και best seller).

Δημοσ.

Αν είναι να πας σε αερόψυκτρα αφήνεις τη γριά πλέον Noctua και κοιτάς σε Akasa Medusa ή Thermalright Silver Arrow

Το κουτί σου έχει χώρο για όλες

http://www.thelab.gr/gallery3/var/albums/reviews/reviews-photos/Cooler-Master-690-III/IMG_5569.jpg?m=1389561554

Δημοσ.

H H100i θα ηταν λιγοτερο θορυβωδες?? ...να μην εγκατάσταση αυτήν στο pc ??εξάλλου νομιζω έχω απο πανω για τους δυο ανεμιστήρες και θα έπιανε και πολύ λιγοτερο χώρο ;P

Δημοσ.

Αυτο το να στραβώσει moboλόγο βάρους δεν το κατάλαβα ποτέ. Αμα το pc ειναι σε σταθερό σημείο και δεν πάιζεις μπάλα με το κουτί δεν θα έχεις θέμα. Απο την άλλη εαν θέλεις να το μεταφέρεις με αυτοκίνητο πχ ειναι καλύτερα να τις βγάζεις τις γομαρόψυκτρες για προληπτικούς λογους

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...