Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν λίγο καιρό, ένας αναλυτής είχε πει πως η Microsoft χάνει δισεκατομμύρια ($2.5 δις πιο συγκεκριμένα) που δεν προσφέρει το Microsoft Office για το iPad. Όπως είναι η γνωστό η εταιρεία με έδρα το Redmond, έχει “κρατήσει” το Office για να δώσει ένα πλεονέκτημα στο Microsoft Surface έναντι του ανταγωνισμού, ωστόσο από ότι φαίνεται κάτι θα αλλάξει.Σύμφωνα με αναφορές η Microsoft ετοιμάζει μία έκδοση του Office για το iPad που έχει την κωδική ονομασία Miramar και η οποία θα κυκλοφορήσει νωρίτερα από την touch-centric έκδοση του Office που έχει την κωδική ονομασία Gemini.

Όσο για τον τρόπο χρέωσης, η Microsoft σκέφτεται κάτι αντίστοιχο με την λογική που ακολούθησε όταν ανακοίνωσε την εφαρμογή Office στα iPhone και Android. Η εφαρμογή μπορεί να είναι δωρεάν αλλά θα απαιτεί συνδρομή στην υπηρεσία Office365 για να εκμεταλλευτεί κάποιος χρήστης ζωτικής σημασίας λειτουργίες, όπως η επεξεργασία κ.ά.

Κανονικά ήταν να κυκλοφορήσει το ερχόμενο Φθινόπωρο, ωστόσο άλλαξαν τα σχέδια σε “ASAP” (As soon as possible). Αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα στους επόμενους μήνες –μέσα στο πρώτο εξάμηνο της χρονιάς λέγεται- να έχουμε εξελίξεις στο θέμα.

Link.png Site: PhoneArena

Δημοσ.

1. υπαρχουν ηδη εναλλακτικες λυσεις που νομιζω δε θα υστερουν κ πολυ από την επισημη εκδοση

.Βεβαια  αν εχει full τις δυνατοτητες του desktop τοτε εκει αλλαζει .

2. στο ταμπλετ πραγματικα δεν προκειται να κατσει ανθρωπος να γραψει εκθεση ή να συμπληρωσει excel. Επεσε πολυ διαφημιση οτι θα εξαφανισουν τα desktop αλλα πραγματικα στην πραξη δε μπορουν να τα

αντικαταστησουν 

• Like 4
Δημοσ.

Να δούμε. Σαν ιδέα, θα πουλήσει τρελά (imo - εξαρτάται από την τιμή). Το θέμα είναι αν θα προσφέρει εργαλεία συνεργατικής δημιουργίας αρχείων. Σαν project manager, πιστεύω ότι θα μου είναι εξειρετικά χρήσιμο, γιατί θα μπορώ να εννοποιώ τα αρχεία π.χ. checklists, spreadsheets, charts με το dekstop και με την πλειοψηφία των πελατών και συνεργατών μου. Δεν έχω σχέση με τη Microsoft και προτιμώ το "οικοσύστημα" Apple. Όμως το office προσφέρει ακόμα και σήμερα μοναδική βάση χρήσης (εκατοντάδων εκατομμυρίων) επαγγελματιών χρηστών. Έχω το office Pro 2013 σε έκδοση 365 στο σπίτι, σε 2 PC και στο MacBook Pro (αυτό το έχω ΜΟΝΟ για μένα) με 100 € το χρόνο. Έχω και pages, numbers, κλπ. αλλά όταν θέλω να μου στείλουν μια αναφορά, τους λέω "στείλε μου ένα word". Μιχάλης.

• Like 2
Δημοσ.

Να δούμε. Σαν ιδέα, θα πουλήσει τρελά (imo - εξαρτάται από την τιμή). Το θέμα είναι αν θα προσφέρει εργαλεία συνεργατικής δημιουργίας αρχείων. Σαν project manager, πιστεύω ότι θα μου είναι εξειρετικά χρήσιμο, γιατί θα μπορώ να εννοποιώ τα αρχεία π.χ. checklists, spreadsheets, charts με το dekstop και με την πλειοψηφία των πελατών και συνεργατών μου. Δεν έχω σχέση με τη Microsoft και προτιμώ το "οικοσύστημα" Apple. Όμως το office προσφέρει ακόμα και σήμερα μοναδική βάση χρήσης (εκατοντάδων εκατομμυρίων) επαγγελματιών χρηστών. Έχω το office Pro 2013 σε έκδοση 365 στο σπίτι, σε 2 PC και στο MacBook Pro (αυτό το έχω ΜΟΝΟ για μένα) με 100 € το χρόνο. Έχω και pages, numbers, κλπ. αλλά όταν θέλω να μου στείλουν μια αναφορά, τους λέω "στείλε μου ένα word". Μιχάλης.

Δεν ειναι για ανεξαρτητη χρηση,ειναι προεκταση του 365 και θα ειναι δωρεαν και θα μπορουν να το χρησιμοποιουν μονο οι χρηστες του office 365,οπως εσυ!

Λογικα δε θα εχεις την πληρη εμπειρια των office σε pc/mac απλα θα καλυψει τις κυριες αναγκες(διορθωσεις,παρουσιασεις και απλα κειμενα κ.α) και την αμεση προσβαση στα δεδομενα που εχεις σε pc/mac!

Δημοσ.

Δε το βλέπω να προχωράει...τα tablets είναι συσκευές αναπαραγωγής και όχι δημιουργίας...

σωστο εχω ενα ipad και δεν μπορω να κανω edit wod excell σε χρονο και ανεση οπως κανω σε ενα συμβατικο pc

Δημοσ.

Καιρός είναι...Τόσο καιρό περιμενουμε..Πριν κανουν κατι για ipad θα κοιταξουν ποτέ και  νεο ms office  για macos ? Η αναμονή μας έφαγε από το 2011 με την παλιά έκδοση...Σχεδιαστικά χάλια...Το 356 είναι ότι πιο ωραιο εμφανισιακά....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...