nicvalll Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα, πήρα καινούρια τηλεόραση, την Sony bravia kdl- 40r473a και όταν κάνω ψηφιακό συντονισμό, τα μόνα κανάλια που πιάνει είναι δημόσια τηλεόραση, tv5, και novacinema( χωρίς εικόνα φυσικά αφού δεν έχω nova). Ξέρει κανένας τι μπορεί να φταίει, ή τί μπορεί να κάνω λάθος;
aris1986 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Στο πρωτο set up σου εχει για scan aerial ή cable?
nicvalll Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Μου βγάζει επιλογή για κεραία ή καλωδιακή tv . Εγώ επιλέγω κεραία. Δεν ξέρω αν εννοείς αυτό.
aris1986 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Βαλε το 2ο (καλωδιακή tv) και κανε σκαν εκει
nicvalll Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Μπα δεν βρίσκει κανένα κανάλι εκεί
akismei Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα, πήρα καινούρια τηλεόραση, την Sony bravia kdl- 40r473a και όταν κάνω ψηφιακό συντονισμό, τα μόνα κανάλια που πιάνει είναι δημόσια τηλεόραση, tv5, και novacinema( χωρίς εικόνα φυσικά αφού δεν έχω nova). Ξέρει κανένας τι μπορεί να φταίει, ή τί μπορεί να κάνω λάθος; Καλησπέρα, πήρα καινούρια τηλεόραση, την Sony bravia kdl- 40r473a και όταν κάνω ψηφιακό συντονισμό, τα μόνα κανάλια που πιάνει είναι δημόσια τηλεόραση, tv5, και novacinema( χωρίς εικόνα φυσικά αφού δεν έχω nova). Ξέρει κανένας τι μπορεί να φταίει, ή τί μπορεί να κάνω λάθος; Στην περιοχη που εισαι εκπεμπουν ψηφιακα καναλια; Πριν επιανες κανονικα σε αλλη τηλεοραση τα ψηφιακα καναλια;
nicvalll Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Κοίτα τώρα μετακόμισα, οπότε δεν έχω εμπειρία με προηγούμενη τηλεόραση. Όμως είμαι κέντρο Πειραιά, δύσκολο το κόβω να μην εκπέμπει ψηφιακά εδώ
soteras Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Μηπως έχει καποιο θεμα η μπρίζα του σπιτιου η πρεπει να γινει καποια συνδεση στην κεντρικη κεραια
akismei Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Κοίτα τώρα μετακόμισα, οπότε δεν έχω εμπειρία με προηγούμενη τηλεόραση. Όμως είμαι κέντρο Πειραιά, δύσκολο το κόβω να μην εκπέμπει ψηφιακά εδώ η κεραια ειναι κεντρικη ή ειναι ατομικη? εαν ειναι κεντρικη μπορεις να ρωτησεις τους γειτονες εαν εχουν το ιδιο προβλημα. εαν ειναι ατομικη θα πρεπει να δεις εαν ειναι γυρισμενη σωστα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα