Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, πήρα καινούρια τηλεόραση, την Sony bravia kdl- 40r473a και όταν κάνω ψηφιακό συντονισμό, τα μόνα κανάλια που πιάνει είναι δημόσια τηλεόραση, tv5, και novacinema( χωρίς εικόνα φυσικά αφού δεν έχω nova). Ξέρει κανένας τι μπορεί να φταίει, ή τί μπορεί να κάνω λάθος;

Δημοσ.

Καλησπέρα, πήρα καινούρια τηλεόραση, την Sony bravia kdl- 40r473a και όταν κάνω ψηφιακό συντονισμό, τα μόνα κανάλια που πιάνει είναι δημόσια τηλεόραση, tv5, και novacinema( χωρίς εικόνα φυσικά αφού δεν έχω nova). Ξέρει κανένας τι μπορεί να φταίει, ή τί μπορεί να κάνω λάθος;

Στην περιοχη που εισαι εκπεμπουν ψηφιακα καναλια; Πριν επιανες κανονικα σε αλλη τηλεοραση τα ψηφιακα καναλια;

Δημοσ.

Κοίτα τώρα μετακόμισα, οπότε δεν έχω εμπειρία με προηγούμενη τηλεόραση. Όμως είμαι κέντρο Πειραιά, δύσκολο το κόβω να μην εκπέμπει ψηφιακά εδώ

Δημοσ.

Κοίτα τώρα μετακόμισα, οπότε δεν έχω εμπειρία με προηγούμενη τηλεόραση. Όμως είμαι κέντρο Πειραιά, δύσκολο το κόβω να μην εκπέμπει ψηφιακά εδώ

η κεραια ειναι κεντρικη  ή ειναι ατομικη?

εαν ειναι κεντρικη μπορεις να ρωτησεις τους γειτονες εαν εχουν το ιδιο προβλημα. εαν ειναι ατομικη θα πρεπει να δεις εαν ειναι γυρισμενη σωστα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...