nontasg Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά.Έχω έναν router turbo-x από Πλαίσιο που δυστυχώς το interface του δεν καταγράφει το πότε έγινε τελευταία φορά αποσυγχρονισμός και μετά συγχρονισμός,δηλαδή το dsl uptime.Το μόνο που δείχνει είναι το πότε τον άνοιξα ττελευταία φορά δηλαδή το system uptime που δε μου χρησιμεύει σε κάτι...Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να κάνει αυτή τη δουλειά;Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας
poulinos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά.Έχω έναν router turbo-x από Πλαίσιο που δυστυχώς το interface του δεν καταγράφει το πότε έγινε τελευταία φορά αποσυγχρονισμός και μετά συγχρονισμός,δηλαδή το dsl uptime.Το μόνο που δείχνει είναι το πότε τον άνοιξα ττελευταία φορά δηλαδή το system uptime που δε μου χρησιμεύει σε κάτι...Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να κάνει αυτή τη δουλειά;Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας ax απορω γιατι παιρνετε τετοια ρουτερ.καποιο προγραμμα δεν εχω δει που να τα καταγραφει οπως και γενικα πολλα ρουτερ δεν τα καταγραφουν.οποτε μπορω να σκεφτω δυο λυσεις. α.ρωτας τον provider σου διοτι φαινονται οι αποσυνδεσεις. β.αλλα ειναι λιγο δυσκολο.τρεχεις συνεχεια ενα Ping προς καποιον προορισμο και αποθηκευεις το αποτελεσμα σε ενα Txt αρχειο απευθειας.οπου δεις μαζεμενα 2-3 request timeouts σημαινει οτι εχει πεσει το ιντερνετ.λεω 2-3 request timeouts και οχι ενα διοτι το ενα δεν σημαινει αποσυνδεση απλα οτι μπορει για καποιο λογο να μην εφτασε/γυρισε σε νορμαλ χρονικο διαστημα.αν ειναι τωρα 2-3-4 συνεχομενα τοτε ναι ειναι αποσυνδεση.απλα δεν πρεπει να πατας κατω την γραμμη τελειως διοτι εκει μπορει πραγματι να παρεις request timeout επειδη εχεις τερματισει την γραμμη. πχ E:\>ping 194.219.227.2 >alex2.txt αυτο λεει οτι κανε ping 194.219.227.2 και το αποτελεσμα γραψτο στο alex2.txt αν βαλεις -t θα κανει συνεχεια Ping και θα καταγραφει μεχρι να κανεις control +break ή control+c.μετα ανοιγεις το αρχειο και ψαχνεις τα Request time outs η οτι αλλο μπορει να σου εχει βγαλει περα απο replies. Μπορει να μην ειναι υποχρεωτικα request time out αλλα destination not reachable και κατι τετοια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα