delfis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Εχει κανει καποιος FUSION DRIVE μονος του σε iMAC MID 2011 2.5Ghz Intel Core 5. Αξιζει τον κοπο να κανω τους 2 σκληρους (hdd 500gb+ssd 250gb) 1 η να τους αφησω 2 οπως τους εχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris M Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Πως ακριβως θα το κανεις αυτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
delfis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Πως ακριβως θα το κανεις αυτο; Με εντολή απο το terminal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris M Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Μπορείς να μας παραθεσεις την εντολή αυτή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtsouk Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Είναι κάτι που γίνεται. Για παράδειγμα: http://www.macworld.com/article/2014011/how-to-make-your-own-fusion-drive.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
delfis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Το θέμα μου δεν ειναι αν γίνεται .Οτι γίνεται ειναι σίγουρο,Το θέμα μου ειναι αν το εχει κανει κανένας και εχει δει πιο μεγάλη διάφορα στο άνοιγμα των εφαρμογών απο τον σκέτο ssd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Το θέμα μου δεν ειναι αν γίνεται .Οτι γίνεται ειναι σίγουρο,Το θέμα μου ειναι αν το εχει κανει κανένας και εχει δει πιο μεγάλη διάφορα στο άνοιγμα των εφαρμογών απο τον σκέτο ssdΔεν υπάρχει διάφορα στο άνοιγμα των εφαρμογών. Αλλά υπάρχει διάφορα στην λειτουργία των εφαρμογών. Η εφαρμογή ανοίγει το ίδιο γρήγορα αλλά η επεξεργασία ενός αρχείου απο την εφαρμογή γίνεται πιο γρήγορα γιατί αυτό μεταφέρεται μερικώς στον ssd και το επεξεργάζεται ταχύτερα απο ότι να ήταν στο μηχανικό σκληρό. Αυτό προϋποθέτει όμως ο ssd να έχει αρκετό ελεύθερο χώρο και το αρχείο προς επεξεργασία να μην είναι ιδιαίτερα μεγάλο.Επίσης θα πρέπει να σκεφτείς την φθορά του ssd γιατί αν βάλεις έναν απλό ssd(mlc) να κάνει fusion θα δεις το προσδόκιμο ζωής του να μειώνεται πολύ γρήγορα. Υπάρχουν cache ssd για αυτήν την δουλειά ή ακόμα καλύτερα επαγγελματικοί ssd (slc)... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pan-pan Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Απο προσωπική εμπειρία (imac 2010) με ssd που μπήκε πριν 2 χρόνια παρατήρησα τρελή διαφορά. Και στον άνοιγμα των εφαρμογών και στο boot time και γενικά είναι άλλο μηχάνημα. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Η μανούρα είναι η τοποθέτηση του ssd. Το software μέρος δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Απο προσωπική εμπειρία (imac 2010) με ssd που μπήκε πριν 2 χρόνια παρατήρησα τρελή διαφορά. Και στον άνοιγμα των εφαρμογών και στο boot time και γενικά είναι άλλο μηχάνημα. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Η μανούρα είναι η τοποθέτηση του ssd. Το software μέρος δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο. o φιλος εχει ηδη ssd, αλλο ρωταει. να τους "ενωσει" σε fusion μαζι με τον μηχανικο του. εκτος κι αν δεν καταλαβα καλα τι εννοεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Να τους αφήσεις ως έχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
delfis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Να τους αφήσεις ως έχουν. Την μανουρα με την τοποθέτηση του ssd την πέρασα τον έβαλα μόνος μου.Και μάλλον θα τους αφήσω όπως εχουν Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pan-pan Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 o φιλος εχει ηδη ssd, αλλο ρωταει. να τους "ενωσει" σε fusion μαζι με τον μηχανικο του. εκτος κι αν δεν καταλαβα καλα τι εννοεις. Έτσι όπως τα έγραψα λογικό να μην καταλάβεις . Έβαλα και ssd και έστησα και fussion drive. Προσωπικά θα σου πρότεινα να το δοκιμάσεις. Εφόσον έχεις ξεμπερδέψει με το δύσκολο μέρος την τοποθέτησης το μόνο που απομένει είναι να ακολουθήσεις έναν οδηγό απο το inet (πχ http://www.macworld.com/article/2014011/how-to-make-your-own-fusion-drive.html). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
delfis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Αν δε μου αρέσει μπορω να το κανω όπως παλιά Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karhariasgr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 το έκανα σε mac mini middle 2010 και μπορώ να πω ότι σαν δύο σκληροί (ssd + hdd) δούλευε κάπως καλύτερα, χωρίς να σημαίνει ότι δεν δούλευε καλά. πολύ ταλαιπωρία για το τίποτα το fusion drive. γενικά λένε ότι δουλεύει καλύτερα όταν είναι από την μαμά αλλά δε το έχω δουλέψει έτσι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα