temeko1999 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Θα ήθελα να ξέρω άμα τα siberia v2 ειναι όσο καλά λένε οι κριτικές τους !! Είμαι ανάμεσα στα siberia v2 και τα kraken pro !! Θα ήθελα κάποιες βοήθεια και απόψεις ! Sent from my iPhone using Insomnia
Haris San Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Αγορα** Εγω θα επαιρνα τα steelseries.
temeko1999 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Γιατί έχουν κάτι καλύτερο απο άποψη ποιότητας ήχου μονώσεις η κάτι άλλο;; Sent from my iPhone using Insomnia
Johny Q Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Αγορα** Εγω θα επαιρνα τα steelseries. +++++++++++++++++++
jokerakias Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Συγνώμη υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος να δώσεις 65-85-100, ανάλογα με την έκδοση ,για να πάρεις ακουστικά τα οποία ουδεμία σχέση έχουν σε ποιότητα -όνομα -εμπειρία ,με ακουστικά κατηγορίας senheiser ,audio technica ,akg;;Υγ.1 συγνώμη για το ύφος μου αλλά δεν αντέχω να βλέπω σε ακουστικά τύπου steelseries κάτι τέτοια "++++++++++" Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2014 από jokerakias
ΝΙΚΟΣ 253 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Kαι εγώ θα συμφωνήσω με τον jokerakia. H ouσία είναι ο ήχος και όχι η εμφάνιση βλεπε κατι πράσινα και άσπρα με φωτάκια κ.τ.λ. Kαλύτερα ο καθαρός στέρεο ήχος παρά και καλά τα 7.1 με φωτάκια ή μπάσο που σε παίρνει το κεφάλι. προτείνω ερευνα αγοράς σε sony,senheiser ,audio technica ,akg
Vilain20 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Τα siberia v2 πάντως είναι απίστευτα βολικά αλλά σε ποιότητα ήχου σίγουρα κάτι σε senheiser θα είναι καλύτερα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα