johnpontios Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Παιδιά καλημέρα , θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα το οποίο να φτιάχνει σηματάκια για σταθμούς. (jingles). Ξέρετε αυτά που λένε ακούτε τον τάδε σταθμό. Π.χ. Να γράφεις την φωνή σου ή ακόμα καλύτερα να έχει έτοιμες φωνές και να μιξάρεις την φωνή με την μουσική. Ότι πιο "επαγγελματικό" θα με διευκόλυνε αφάνταστα. Βέβαια αν δεν ξέρετε κάποιο πρόγραμμα έστω ένα tutorial για να κάνω τις δοκιμές μου. Ευχαριστώ.
micos000 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δεν είναι κάποιο έτοιμο πρόγραμμα που κάνει jingles. Συνήθως είναι έτοιμα sound banks με ήχους και τα μιξάρουν στο adobe audition.
johnpontios Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Ωραία. Γι αυτό ρωτάω αν υπάρχει κάπου κάποιο tutorial που να περιγράφει πως μπορώ να κάνω ένα δικό μου jingle μέσα από το adobe audition.
micos000 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο τώρα αλλά μην ψάχνεις τόσο περιορισμένα. Μπες στο youtube και βρες tutorials για το multi track τμήμα του audition. Τα jingles δεν διαφέρουν από ένα οποιοδίποτε μιξάρισμα ήχου.
johnpontios Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Ευχαριστώ πολύ φίλε για τις πληροφορίες.
micos000 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Ορίστε μια αναζήτηση στο google για αρχή (https://www.google.gr/#q=jingles+with+audition).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα