Johny Q Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Καλημέρα στο φόρουμ. Οπως λέει ο τίτλος θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για την προτίμησή σας. Θέλω μια app για να μιλάω με την κοπέλα μου στο εξωτερικό και ψάχνω αυτή με την καλύτερη ποιότητα. Ευχαριστώ
SPANK Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Κατα την γνώμη μου το viber ειναι καλύτερο στα μύνηματα (text messages) και το skype στις βίντεο κλήσεις
Johny Q Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 η ποιοτητα κλησεων του viber δλδ, δεν ειναι τοσο καλη οσο του skype; γτ για κλησεις ενδιαφερομαι
Xristaras12 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 εχω παρατηρησει οτι υπαρχει αρκετη καθυστερηση και αρκετες διακοπες στις κλησεις,εγιναν και οι 2 με wifi απο smartphones. Παντα θα προτιμω το Skype σε οτιηδηποτε εκτος κ αν ο αλλος δεν εχει λογιαριασμο εκει περα. για αμεσο chat παω στο viber η αν θελω να στειλω μια εικονα πχ για βιντεοκλησεις/κλησεις γενικοτερα σε skype.
naive Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Αν θες να μιλάς με κάποιο συγκεκριμένο άτομο και να κάνεις chat ή συνομιλία και όχι αραιή ανταλλαγή μηνυμάτων είναι καλύτερο το Skype. Το καλό του Viber είναι ότι σου λέει ποιοι από τον τηλεφωνικό σου κατάλογο το έχουν χωρίς να έχετε ανταλλάξει λογαριασμός πιο πριν.
malmsteen1984 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 προτιμώ το viber. πιο ελαφρύ και πολύ καλή ποιότητα κλήσεων. το skype μόνο για βιντεοκλήσεις
Johny Q Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Οι απόψεις διίστανται απ ότι βλέπω, οπότε το καλύτερο που έχω να κάνω, είναι να δοκιμάσω και τα δυο για να καταλήξω, Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας! Κάτι ακόμα. Αν δεν γίνει χρήση wifi, αλλά δεδομένων, πόσο επηρεάζεται η απόδοση του skype; Το viber το χω δοκιμάσει
iMarilina Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 η ποιοτητα κλησεων του viber δλδ, δεν ειναι τοσο καλη οσο του skype; γτ για κλησεις ενδιαφερομαι μια χαρά είναι και το viber, ειδικά αν έχετε το desktop version στον υπολογιστή που έχει και βίντεο κλήσεις, είναι άψογο. Και το skype πολύ καλό επίσης, δε νομίζω ότι έχουν ιδιαίτερη διαφορα. Απλά το viber στα κινητά δεν υποστηρίζει βίντεο κλήσεις.
Johny Q Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 μια χαρά είναι και το viber, ειδικά αν έχετε το desktop version στον υπολογιστή που έχει και βίντεο κλήσεις, είναι άψογο. Και το skype πολύ καλό επίσης, δε νομίζω ότι έχουν ιδιαίτερη διαφορα. Απλά το viber στα κινητά δεν υποστηρίζει βίντεο κλήσεις. Όχι δν έχουμε desktop version, αλλά θα της πω να το κατεβάσουμε για δοκιμή!
broxopios Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Επίσης ένα αρνητικό του viber είναι ότι δεν μπορείς να επιλέξεις να εμφανίζονται μόνο αυτοί που είναι συνδεδεμένοι. Μόνο αν μπεις σε κάθε επαφή ξεχωριστά το βλέπεις. Θα μου άρεσε δηλαδή να υπάρχει φίλτρο να εμφανίζει τους online right now.
iMarilina Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Όχι δν έχουμε desktop version, αλλά θα της πω να το κατεβάσουμε για δοκιμή! Είναι πολύ καλό!
Johny Q Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Επίσης ένα αρνητικό του viber είναι ότι δεν μπορείς να επιλέξεις να εμφανίζονται μόνο αυτοί που είναι συνδεδεμένοι. Μόνο αν μπεις σε κάθε επαφή ξεχωριστά το βλέπεις. Θα μου άρεσε δηλαδή να υπάρχει φίλτρο να εμφανίζει τους online right now. Οκ για τη χρήση που το θέλω δεν με ενοχλεί αυτό. Δεν έχεις άδικο πάντως
pp6210 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 άποψη για το ποιό από τα δύο καταναλώνει περισσότερη μπαταρία στο κινητό σε αναμονή υπάρχει? Γιατί έχω την αίσθηση οτι το skype την σκίζει λίγο την μπαταρία, αλλά για το vibe δεν ξέρω καθόλου.
Johny Q Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 άποψη για το ποιό από τα δύο καταναλώνει περισσότερη μπαταρία στο κινητό σε αναμονή υπάρχει? Γιατί έχω την αίσθηση οτι το skype την σκίζει λίγο την μπαταρία, αλλά για το vibe δεν ξέρω καθόλου. ε το 2ο σαν πιο ελαφρυ λογικα θα εχει κ λιγοτερη καταναλωση. αλλα το skype οντως ρουφαει πολυ!
pateras88 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπερα παιδια αν μπορει καποιος να βοηθησει με το viber μου στελνουν το κωδικο για να το ενεργοποιησω και μου βγαζει οτι ειναι λαθος δοκιμασα τα παντα απο λυσεις και παλι τπτ. Αν ξερει καποιος κατι παιδια ας δωσει καμια γνωμη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα