Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω προβλημα με το latptop μου.μεχρι χθες λειτουργουσε κανονικα τωρα ομως δεν λειτουργει καθολου!!παταω το κουμπι εκκινισης αυτο αναβει για 1-2 δευτερολεπτα χωρις ομως να ανοιγει το  λαπτοπ και χωρις κανενα ηχο.το χρησιμοποιω χωρις μπαταρια εδω και καιρο.δεν υπαρχει σαλιο για να το παω για διαγνωση/επισκευη οποτε ειπα να ψαξω λυση εδω.

Δημοσ.

Εχω προβλημα με το latptop μου.μεχρι χθες λειτουργουσε κανονικα τωρα ομως δεν λειτουργει καθολου!!παταω το κουμπι εκκινισης αυτο αναβει για 1-2 δευτερολεπτα χωρις ομως να ανοιγει το  λαπτοπ και χωρις κανενα ηχο.το χρησιμοποιω χωρις μπαταρια εδω και καιρο.δεν υπαρχει σαλιο για να το παω για διαγνωση/επισκευη οποτε ειπα να ψαξω λυση εδω.

το τροφοδοτικό του μπορείς να το μετρήσεις με πολύμετρο να δείς αν είναι λειτουργικό;;

Πιθανοτατα εχεις καψει ram...

έχεις δεί ποτέ να καίγεται η ram;; :P

Δημοσ.

coolerman μου βαζεις δυσκολα ειμαι ψιλο-ασχετος  :whistle:

και ναι η οθονη δεν αναβει καθολου...διαβασα πολλα αρθρα με παρομια προβληματα και δεν εβγαλα ακρη

Δημοσ.

το τροφοδοτικό του μπορείς να το μετρήσεις με πολύμετρο να δείς αν είναι λειτουργικό;;

Αν ειναι να δουλευομαστε αστο... Και ναι οι ραμ καποια στιγμη χαλανε και χαρακτηριζονται καμμένες...Οι αιτίες μπορεί να είναι πολλές..

http://www.lab-experts.gr/βίντεο-πως-καίγεται-μια-μνήμη-ram-by-lab-experts-gr/

coolerman μου βαζεις δυσκολα ειμαι ψιλο-ασχετος  :whistle:

και ναι η οθονη δεν αναβει καθολου...διαβασα πολλα αρθρα με παρομια προβληματα και δεν εβγαλα ακρη

Για να αναβει,αλλα να μην ξεκιναει περαιτερω λειτουργίες και να βλεπεις μαυρη οθονη, θελεις αλλαγη ραμ ειναι κατα πασα πιθανοτητα...πόσων ετών είναι το λάπτοπ ? εχεις αλλο λαπτοπ ή γνωστο με αλλο λαπτοπ ?

Δημοσ.

Αν ειναι να δουλευομαστε αστο... Και ναι οι ραμ καποια στιγμη χαλανε και χαρακτηριζονται καμμένες...Οι αιτίες μπορεί να είναι πολλές..

μάλλον δεν παίρνεις απο αστεία.

μην τσιτώνεσαι...κουβέντα κάνουμε

μου βαζεις δυσκολα ειμαι ψιλο-ασχετος  :whistle:

δέν έχεις κάποιον με πολύμετρο να στο μετρήσει,δεν είναι τπτ!

Δημοσ.

μάλλον δεν παίρνεις απο αστεία.

μην τσιτώνεσαι...κουβέντα κάνουμε

δέν έχεις κάποιον με πολύμετρο να στο μετρήσει,δεν είναι τπτ!

Τη στιγμη που το σχολιο δεν προσφερει τιποτα στο προβλημα του φιλου,και αμφισβητεί το σχόλιο μου δεν θεωρείται πλάκα.Anyway.. Δεν παρεξηγώ εύκολα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...