chivaspasxalis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Εχω προβλημα με το latptop μου.μεχρι χθες λειτουργουσε κανονικα τωρα ομως δεν λειτουργει καθολου!!παταω το κουμπι εκκινισης αυτο αναβει για 1-2 δευτερολεπτα χωρις ομως να ανοιγει το λαπτοπ και χωρις κανενα ηχο.το χρησιμοποιω χωρις μπαταρια εδω και καιρο.δεν υπαρχει σαλιο για να το παω για διαγνωση/επισκευη οποτε ειπα να ψαξω λυση εδω.
ramarg Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Hp 550 Πιθανοτατα εχεις καψει ram... στην οθονη ολα μαυρα ? δεν δειχνει τιποτα?
coolerman Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Εχω προβλημα με το latptop μου.μεχρι χθες λειτουργουσε κανονικα τωρα ομως δεν λειτουργει καθολου!!παταω το κουμπι εκκινισης αυτο αναβει για 1-2 δευτερολεπτα χωρις ομως να ανοιγει το λαπτοπ και χωρις κανενα ηχο.το χρησιμοποιω χωρις μπαταρια εδω και καιρο.δεν υπαρχει σαλιο για να το παω για διαγνωση/επισκευη οποτε ειπα να ψαξω λυση εδω. το τροφοδοτικό του μπορείς να το μετρήσεις με πολύμετρο να δείς αν είναι λειτουργικό;; Πιθανοτατα εχεις καψει ram... έχεις δεί ποτέ να καίγεται η ram;;
chivaspasxalis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 coolerman μου βαζεις δυσκολα ειμαι ψιλο-ασχετος και ναι η οθονη δεν αναβει καθολου...διαβασα πολλα αρθρα με παρομια προβληματα και δεν εβγαλα ακρη
ramarg Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 το τροφοδοτικό του μπορείς να το μετρήσεις με πολύμετρο να δείς αν είναι λειτουργικό;; έχεις δεί ποτέ να καίγεται η ram;; Αν ειναι να δουλευομαστε αστο... Και ναι οι ραμ καποια στιγμη χαλανε και χαρακτηριζονται καμμένες...Οι αιτίες μπορεί να είναι πολλές.. http://www.lab-experts.gr/βίντεο-πως-καίγεται-μια-μνήμη-ram-by-lab-experts-gr/ coolerman μου βαζεις δυσκολα ειμαι ψιλο-ασχετος και ναι η οθονη δεν αναβει καθολου...διαβασα πολλα αρθρα με παρομια προβληματα και δεν εβγαλα ακρη Για να αναβει,αλλα να μην ξεκιναει περαιτερω λειτουργίες και να βλεπεις μαυρη οθονη, θελεις αλλαγη ραμ ειναι κατα πασα πιθανοτητα...πόσων ετών είναι το λάπτοπ ? εχεις αλλο λαπτοπ ή γνωστο με αλλο λαπτοπ ?
coolerman Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Αν ειναι να δουλευομαστε αστο... Και ναι οι ραμ καποια στιγμη χαλανε και χαρακτηριζονται καμμένες...Οι αιτίες μπορεί να είναι πολλές.. μάλλον δεν παίρνεις απο αστεία. μην τσιτώνεσαι...κουβέντα κάνουμε μου βαζεις δυσκολα ειμαι ψιλο-ασχετος δέν έχεις κάποιον με πολύμετρο να στο μετρήσει,δεν είναι τπτ!
ramarg Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 έχεις δεί ποτέ να καίγεται η ram;; μάλλον δεν παίρνεις απο αστεία. μην τσιτώνεσαι...κουβέντα κάνουμε δέν έχεις κάποιον με πολύμετρο να στο μετρήσει,δεν είναι τπτ! Τη στιγμη που το σχολιο δεν προσφερει τιποτα στο προβλημα του φιλου,και αμφισβητεί το σχόλιο μου δεν θεωρείται πλάκα.Anyway.. Δεν παρεξηγώ εύκολα...
chivaspasxalis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 το λαπτοπ ειναι 3 ετων...εχω και αλλο λαπτοπ σχεδον ολοκαινουργιο
coolerman Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 τελικά τι έγινε;; χάλασε/κάηκε η μνήμη η όχι...το τροφοδοτικό το μέτρησες για σωστό ρεύμα;;
chivaspasxalis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 μαλλον η μνημη φταιει...ευχαριστω για τις απαντησεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα