Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλημέρα σας,

Ο πατερας μου «ανακαλύπτοντας τον μαγικό κόσμο του ιντερνετ» όπως λέει και ο ίδιος έριξε κάτω το λαπτοπ του και έσπασε η οθόνη. Το λαπτοπ λειτουργεί μια χαρά απλά η οθόνη δεν λειτουργεί.

Το λαπτοπ τρέχει Linux Ubuntu και είναι ένα Lenovo R61e.

Εχω μια οθόνη που το συνδέω ωστόσο δεν βλέπω και εκεί τιποτα, βασικά δεν πάει σήμα καθόλου.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν 
ξερει κανείς πως μπορω να κάνω τις ρυθμίσεις στα«τυφλά» ώστε να γυρίσει η εικόνα στην εξωτερική οθόνη με το VGA.

ευχαριστώ

Δημοσ.

Το ήξερα αυτό αλλά με αυτο ανοίγει παράθυρο με τις ρυθμίσεις οθόνης αλλά εγω δεν μπορω να κάνω τιποτα αφου δεν βλέπω!

Δημοσ.

Κρατας πατημενο το Fn και πατας το F7. Αυτο δεν σου εμφανιζει τις ρυθμισεις αλλα αλλαζει εκ περιτροπης την εξοδο της εικονας. Καποια στιγμη θα δεις οτι θα δωσει εικονα στην εξωτερικη οθονη σου.

Εναλλακτικα ψαξε στο ebay, μπορει να βρεις ιδια οθονη για το φορητο σου με λιγοτερο απο 30ευρω.

• Like 1
Δημοσ.

Δες τα shortcuts πανω στο πληκτρολογιο ειναι τυπωμενα...ΑΛΛΑ να ξερεις οτι στις περισσοτερες περιπτωσεις δεν λειτουργουν με λειτουργικο εκτός windows...θελουν να εγκαταστησεις ενα ειδικό πακέτο του κατασκευαστη για το λειτουργικο που του εβαλες (εαν υπαρχει για λινουξ)... 

Δημοσ.

Οχι διαφωνω. Λειτουργουν παντου, και απο το BIOS μπορεις να δωσεις εντολη στον υπολογιστη να στειλει σημα και στην εξωτερικη η μονο στην εξωτερικη. Βεβαια απο Windows εγκαθιστωντας το σχετικο λογισμικο ερχεται και μια καρτα ενος προγραμματος το οποιο ομως ΔΕΝ ειναι απαραιτητο για να κανεις την δουλεια σου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...