Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ακουω αλλαγες και απο που να αγορασω τα parts ολα ειναι απο τα e-shop εκτος vga που ειναι απο τα you..θα ειναι ενα γερο gaming pc.. (budget 1100-1200ευρω)

CPU: AMD FX-8350 4.0GHZ 8-CORE BOX                                                                    

CPU COOLER: CORSAIR HYDRO SERIES H80I HIGH PERFORMANCE LIQUID CPU COOLER                              

MOBO: ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0                                                                      

CASE: ZALMAN Z11 PLUS BLACK                                                                          

GPU: Κάρτα Γραφικών (VGA) Asus AMD Radeon R9 280X DirectCU II Top (3GB, DDR5, 384bit)               

SSD: SAMSUNG MZ-7TE120BW 840 EVO SERIES SSD 120GB 2.5'' SATA3                                        

RAM: CORSAIR CMZ8GX3M2A1600C9B VENGEANCE 8GB (2X4GB) PC3-12800 DUAL CHANNEL KIT BLUE                 

HHD: WESTERN DIGITAL WD10EZEX 1TB CAVIAR BLUE SATA3                                                   

PSU: XFX P1-750S-NLB9 PRO SERIES 750W PSU                                  

Δημοσ.

Βασικά εχεις φτιάξει ενα πολυ καλο σύστημα  δεν νομιζω να σου πω την αλήθεια οτι θέλει αλλαγές , για κατάστημα πάντως θα σου πρότεινα να δεις το http://www.visionstudio.gr/ και μακριά απο το eshop

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά εχεις φτιάξει ενα πολυ καλο σύστημα  δεν νομιζω να σου πω την αλήθεια οτι θέλει αλλαγές , για κατάστημα πάντως θα σου πρότεινα να δεις το http://www.visionstudio.gr/ και μακριά απο το eshop

μα γτ ειναι κοντα και δεν εχουν και εξοδα αποστολης ή αντικαταβολης... :) παντως ειναι θετικο οτι σου αρεσει το συστημαα..ειμαι μολις 14 <3

μα γτ ειναι κοντα και δεν εχουν και εξοδα αποστολης ή αντικαταβολης... :) παντως ειναι θετικο οτι σου αρεσει το συστημαα..ειμαι μολις 14 <3

κανα αλλο "μαγαζι" που να ειναι ετσι καλο με χαμηλες τιμες;

Δημοσ.

μια χαρά ειναι το e-shop, υπάρχει μια τάση στο ινσομνια να θαβουν το e-shop...ειδα και το mysystems που το εξυμνειτε εδω μεσα ποσο φερεγγυοι ειναι στο after sales support fx6100 για αλλαγη ζητησαν + 20 ευρω για να δωσουν τον 6300 οι αλητες ενω επρεπε να κανουν αντικατασταση με ιδιο η αν δεν υπάρχει το αντιστοιχο προιον του σημερα, βεβαια πηγε φιλος απο το ινσομνια γιατι αν ημουν εγω θα τους το γκρεμιζα το ψευτομαγαζακι τους..

μην ακους τι λενε φίλε πάρτα απο το e-shop αν ειναι κοντα σου να γλυτωνεις μεταφορικα..

• Like 1
Δημοσ.

κανα αλλο "μαγαζι" που να ειναι ετσι καλο με χαμηλες τιμες;

Και το msystems ειναι πολυ καλό αν και νομίζω οτι το visionstudio εχει ελαφρώς χαμηλότερες τιμές , εγω μπορω να σου πω οτι  και απο τα 2 ψωνίζω και ειμαι ευχαριστημένος τωρα εσυ οτι θέλεις διαλέγεις.

Καλη αγορά παντως απο οπου και να πάρεις

Δημοσ.

παντως για γερο gaming δεν χρειαζεσαι τετοιου επιπεδου μητρικη,εκτος κ αν θες να κλοκαρεις στον θεο το fx και να παιξεις με crossfire μετα.

Και μια M5A99X σου κανει και μια 990xa-ud3 σου κανει επισης.

• Like 3
Δημοσ.

βασικαα θελω να κανω στον fx θεο oc :D

COOLERMASTER CEIDON 240M και όχι H80 ..... Είναι ανώτερη από κάθε corsair .

radiatorFans.jpg

Από κάρτα γραφικών 290 

Από μητρική μπορείς και φτηνότερη !

Αλλες μνήμες , στα 1866 ή 2133Mhz ! και κοίταξε κάτι άλλο από corsair ...

• Like 1
Δημοσ.

Εχει στο e-shop  8 gb Gskill RipjawsX στα 2133 στα 74 ευρω... Τσεκαρε τες.

Εγω θα σου έλεγα να βάλεις τον 8320 και να τον κλοκάρεις αφου έβαλες νεράκι για ψύξη, και τα 30 που κερδιζεις ζμπρώξτα κάρτα.

• Like 2
Δημοσ.

Αφού θέλει να βγάλει την καύλα του στο oc το παιδί(άσχετα αν κερδίζει κάτι ή όχι με αυτό),γιατί σε 1000€ σύστημα να τσιγκουνευτεί τα 30€ για να πάρει cpu που η ίδια η amd μας λέει ότι ανεβαίνει λιγότερο;;;;;

Ίσα-ίσα που θα έπρεπε να κοιτάξει προς fx-9370 fx-9590 για να έχει με την βούλα της amd έστω τα 4,4 ή 4,7 αντίστοιχα και να προχωρήσει από εκεί. 

• Like 1
Δημοσ.

Αφού θέλει να βγάλει την καύλα του στο oc το παιδί(άσχετα αν κερδίζει κάτι ή όχι με αυτό),γιατί σε 1000€ σύστημα να τσιγκουνευτεί τα 30€ για να πάρει cpu που η ίδια η amd μας λέει ότι ανεβαίνει λιγότερο;;;;;

Ίσα-ίσα που θα έπρεπε να κοιτάξει προς fx-9370 fx-9590 για να έχει με την βούλα της amd έστω τα 4,4 ή 4,7 αντίστοιχα και να προχωρήσει από εκεί. 

ααα μπραβοοο :) χΔ

Δημοσ.

Γιατι ο 8320 μου ειναι στα στα 4.2 με undervolt και πιανει τα 4.5 με στοκ ρευμα και απο κει και πάνω τόσο οσο ρευματακι μπορεις και θελεις να δωσεις.

Νιωστε τι γραφετε.. μην μοιραζετε τριανταρια δεξια και αριστερα οταν δεν ειναι δικά σας μπρούκληδες..

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι ο 8320 μου ειναι στα στα 4.2 με undervolt και πιανει τα 4.5 με στοκ ρευμα και απο κει και πάνω τόσο οσο ρευματακι μπορεις και θελεις να δωσεις.

Νιωστε τι γραφετε.. μην μοιραζετε τριανταρια δεξια και αριστερα οταν δεν ειναι δικά σας μπρούκληδες..

αντεε χεχε :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...