stelakis1914 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Και εγώ έχω αγοράσει μια μονή κουβέρτα της AEG και δηλώνω πολύ ευχαριστημένος! Όταν ξαπλώνεις ανάβεις μόνο αυτήν και η υπόλοιπη θέρμανση του σπιτιού είναι περιττή. 1
esertas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Γιαυτό είναι τέλεια του Lidl, έχει χρονοδιακόπτη, και κλείνει μόνη της.
stelakis1914 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Νομίζω ότι οι περισσότερες κλείνουν αυτόματα στις 3 ώρες. Όλες πάντως έχουν ασφάλεια υπερθέρμανσης.
Sog96Ch Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Παιδιά links γιατί θέλω να πάρω μια ημιδιπλη ή μονή 1
stelakis1914 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Εγώ προσωπικά έχω αυτήν αλλά δεν την έχω αγοράσει από εκεί και σε τόσο υψηλή τιμή. Μπορείς να κοιτάξεις ανάλογα με το βαλάντιο στου και τις άλλες που έχει στο συγκεκριμένο κατάστημα έχοντας υπόψιν ότι κάθε εβδομάδα έχει και κάποιο μοντέλο σε προσφορά.
tigersgate6 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Εγώ προσωπικά έχω αυτήν αλλά δεν την έχω αγοράσει από εκεί και σε τόσο υψηλή τιμή. Μπορείς να κοιτάξεις ανάλογα με το βαλάντιο στου και τις άλλες που έχει στο συγκεκριμένο κατάστημα έχοντας υπόψιν ότι κάθε εβδομάδα έχει και κάποιο μοντέλο σε προσφορά. Αυτη εχω και εγω εδω και κανα μηνα και την ειχα αγορασει καπου 21 ευρω απο eshop σε crazy sundays η newsletter δε θυμαμαι ....απολυτα ευχαριστημενος για πρωτη εμπειρια δεν την αποχωριζομαι πλεον
ktikti Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Παιδιά links γιατί θέλω να πάρω μια ημιδιπλη ή μονή http://www.e-shop.gr/ilektriki-koyberta-120w-topcom-cf201-dipli-p-HAP.001356 εγω εχω 2 τετοιες.σε προσφορα που βρισκετε τωρα ειναι σουπερ ευκαιρια.και μαλιστα ειναι απ'αυτες που μπορεις να σκεπαστεις.εχει ηλεκτρονικο παελ..και μπορεις να ρυθμισεις θερμοκρασια και ποτε θελεις να σβησει μονη της.επισης πλενετε και ειναι και fleece
Thanos1972 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 http://www.e-shop.gr/ilektriki-koyberta-120w-topcom-cf201-dipli-p-HAP.001356 εγω εχω 2 τετοιες.σε προσφορα που βρισκετε τωρα ειναι σουπερ ευκαιρια.και μαλιστα ειναι απ'αυτες που μπορεις να σκεπαστεις.εχει ηλεκτρονικο παελ..και μπορεις να ρυθμισεις θερμοκρασια και ποτε θελεις να σβησει μονη της.επισης πλενετε και ειναι και fleece παρηγγειλα 4 απο αυτες και περιμενω να ερθουν.θα γραψω εντυπωσεις και εγω.πρωτη φορα θα χρησιμοποιησω ηλεκτρικη κουβερτα.(οι 3 ειναι δωρακια).
nikolakisteo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 http://www.e-shop.gr/ilektriki-koyberta-120w-topcom-cf201-dipli-p-HAP.001356 εγω εχω 2 τετοιες.σε προσφορα που βρισκετε τωρα ειναι σουπερ ευκαιρια.και μαλιστα ειναι απ'αυτες που μπορεις να σκεπαστεις.εχει ηλεκτρονικο παελ..και μπορεις να ρυθμισεις θερμοκρασια και ποτε θελεις να σβησει μονη της.επισης πλενετε και ειναι και fleece Μπορείς να μου πείς αν είναι κουβέρτα για να σκεπάζεσαι ή είναι υπόστρωμα δηλαδή το βάζεις πάνω στο στρώμα και ξαπλώνεις απο πάνω της ??????
manolis-K Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Εγω εχω την PRIMO UB-008 που ειναι διπλη και την αγορασα απο e-shop με 22,90 οταν ηταν σε προσφοραΕαν ψαξεις την βρισκεις σε ελληνικα eshops γυρω στα 24 ευρω και με τρια χρονια εγγυση Αξιζει τα λεφτα της Είναι υπόστρωμα.
qwerty99 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Ερώτηση: πως θερμαίνονται; Δηλαδή, έχουν α) σε ΕΝΑ σημείο μία αντίσταση που θερμαίνεται και ο θερμός αέρας διαχέεται στο ενδο-κενό της κουβέρτας/υποστρώματος, ή β) έχουν κάποιο κατανεμημένο μεταλικό αγωγό μέσα στο στρώμα που διατρέχει ολόκληρο το εμβαδόν;
gkarabid Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Απο την Δευτερα θα εχει και το makro υποστρωματα με τιμη το μονο στα 10 ευρω και διπλο στα 17 ευρω.Λογικα ειναι τιμες χωρις φ.π.α Περισσότερα εδω http://www.makro.gr/public/site/makro-gr/get/documents/mcc_gr/gr-assets/Promotions/MAKROmail/eMagazine/2014/2015/MM01/Non%20Food/MAKRO%20mail%20Layout%20ANNIVERSARY/index.html#1
KANAR Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 καλημερα και καλη χρονια. ημουν κ'εγω απ'αυτους που φοβοντουσαν αυτα τα προιοντα σαν τον διαολο, μιας και ειχα πεσει σε ενα τρομακτικοτατο βιντεακι στο youtube. οταν σταματησε η πολυκατοικια της μανας μου , να βαζει πετρελαιο, η κατασταση εγινε αφορητη τοσο απο πλευρας κρυου, οσο και απο πλευρας πονου( ατομο μεγαλης ηλικιας με ρευματισμους). Μια φιλη νοσηλευτρια με παροτρυνε να της παρω μια ηλεκτρικη κουβερτα. Πηρα μια aeg απ' το e-shop( δεν ξερω αν ειναι το συγκεκριμενο μοντελο μια κ' εχει 4 βαθμιδες θερμοκρασιας και μια 5η υψηλοτερη που την κρατα για λιγο και πεφτει αυτοματα στην 1η) και πραγματικα μιλαμε για την απολυτη σωτηρια.....η κουβερτα ,για 2 χρονια οταν εχει κρυο, σχεδον δουλευει καθημερινο 18ωρο στην 4η βαθμιδα και δεν εχει χαμπαριασει. οσοι εχετε προβλημα κρυου, δωστε ενα εικοσαρικο και δοκιμαστε..θα με θυμηθειτε
Προτεινόμενες αναρτήσεις