Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτες του Lidl ειναι μονες η διπλες; Σε τι τιμη τις εδιναν; Με ενδιαφερει (οχι ακριβω εμενα) η μονη. Εγω ηδη ζεστενομαι πολυ και θελω να ανοιξω το παραθυρο.

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πήρα μια πριν μερικούς μήνες και είναι απόλαυση! Την κλείνω βέβαια πριν κοιμηθώ γιατί ζεσταίνει πολύ. Μια φορά έτυχε να κρυώνω το βράδυ και την έβαλα στην χαμηλή σκάλα και ήμουν άρχοντας. Το καλοριφέρ στην κρεβατοκάμαρα δεν έχει ανάψει όλο τον χειμώνα και είμαι Αγγλία...

Δημοσ.

Το παραγγειλα, οχι για εμενα. Ελπιζω να ειναι καλο και να το εκτιμησει ο αποδεκτης ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΡΥΩΝΕΙ στον τροπικο χειμωνα της Ελλαδας, εαν οχι το κριμα στο λαιμο σας.
Παλι σε εξοδα μπηκα.

• Like 1
Δημοσ.

Το παραγγειλα, οχι για εμενα. Ελπιζω να ειναι καλο και να το εκτιμησει ο αποδεκτης ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΡΥΩΝΕΙ στον τροπικο χειμωνα της Ελλαδας, εαν οχι το κριμα στο λαιμο σας.

Παλι σε εξοδα μπηκα.

γυναικα ε; :P

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

...Το καλοριφέρ στην κρεβατοκάμαρα δεν έχει ανάψει όλο τον χειμώνα και είμαι Αγγλία...

Ουτε εδώ εχει αναψει, ολοκληρο χειμωνα(-ες), σε ολοκληρο το σπιτι, μενουμε Ελλαδα!

(χωρις ηλ. κουβερτα, προς αποφυγη παρεξήγησης)

• Like 2
Δημοσ.

Ελλάδα ναι, αλλιώς είναι ο χειμώνας όμως στην Καστοριά/Φλώρινα/Κοζάνη και αλλιώς στην Αθήνα/Καλαμάτα/Ηράκλειο

• Like 1
Δημοσ.

...Το καλοριφέρ στην κρεβατοκάμαρα δεν έχει ανάψει όλο τον χειμώνα και είμαι Αγγλία...

Ουτε εδώ εχει αναψει, ολοκληρο χειμωνα(-ες), σε ολοκληρο το σπιτι, μενουμε Ελλαδα!

(χωρις ηλ. κουβερτα, προς αποφυγη παρεξήγησης)

Ναι σωστό κι αυτό! Πάντως είναι από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει! Εγώ την πήρα από αμαζον βέβαια και πήρα την king size για απλό διπλό κρεβάτι. Και δεν καίει και πολύ, στο high 110w, medium 60w, low 30w. Συνήθως την ανάβω κανένα 20λεπτό πριν πέσω και είναι φούρνος. Την κρατάω λίγο ακόμα να το απολαύσω και την σβήνω. Εγώ προσωπικά στο φουλ δεν μπορώ να κοιμηθώ. Ένα βράδυ που κρυωνα την έβαλα στο χαμηλό επίπεδο κάποια στιγμή ήταν τζετ.Προτείνω ανεπιφύλακτα.Για την ιστορία αυτήν εδώ έχω πάρειSilentnight Electric Underblanket - King Size - 3 Heat Settings by Silentnight http://www.amazon.co.uk/dp/B008HBICH2/ref=cm_sw_r_udp_awd_oQnctb073WVWZ
Δημοσ.

Ναι σωστό κι αυτό! Πάντως είναι από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει! Εγώ την πήρα από αμαζον βέβαια και πήρα την king size για απλό διπλό κρεβάτι. Και δεν καίει και πολύ, στο high 110w, medium 60w, low 30w. Συνήθως την ανάβω κανένα 20λεπτό πριν πέσω και είναι φούρνος. Την κρατάω λίγο ακόμα να το απολαύσω και την σβήνω. Εγώ προσωπικά στο φουλ δεν μπορώ να κοιμηθώ. Ένα βράδυ που κρυωνα την έβαλα στο χαμηλό επίπεδο κάποια στιγμή ήταν τζετ.Προτείνω ανεπιφύλακτα.Για την ιστορία αυτήν εδώ έχω πάρειSilentnight Electric Underblanket - King Size - 3 Heat Settings by Silentnight http://www.amazon.co.uk/dp/B008HBICH2/ref=cm_sw_r_udp_awd_oQnctb073WVWZ

To king size ειναι η υπερδιπλη;

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

όταν λένε χαμηλή τάση σε ηλεκτρική κουβέρτα σημαίνει ότι άλλες έχουν υψηλή ;

http://econo-heat.com/gr/products/ecare-low-voltage-electric-blanket/

επίσης λέει και παραδέχεται ότι υπάρχει επιβλαβή ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, κάτι που με απασχολεί ούτως ή άλλως.

με βλέπω να μην παίρνω τελικά τέτοιο προιόν. καλύτερα μια φυσική μάλλινη κουβέρτα για δώρο...

Δημοσ.

Δεν ψηνομαι οτι εχει μικροτερη ηλεκτρομαγνητικη ακτινοβολια. Μπορει να εχει μικροτερη ταση αλλα για να πετυχει την απαιτουμενη ισχυ θα πρεπει να ανεβασει αρκετα υψηλοτερη ενταση.
Παραδειγμα για μια κουβερτα 50W στα 220V εχουμε 0.22A ενω με 24V εχουμε 2.1Α

Ποιο ειναι χειροτερο;

Δημοσ.

διπλή απο jumbo αγορασμένη φέτος!

ειδικά σε κάποια φάση που με πονούσε η μέση την έβαζα για προθέρμανση στο δυνατό και με το που ξάπλωνα στο χαμηλό. Εννοείται ότι μετά απο καμιά ώρα ξυπνούσα και την έκλεινα - πολύ ζέστη λέμε!

Δημοσ.

Το διπλο αγορασμενο φετος στα μεγαλα κρυα απο το medıamarkt/Με κλειστα ματια αγοραστε το και θα με θυμηθητε και μενα/

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...