Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν δεν το πουλά ο diamantής και δεν ειναι clever,prety ή οτιδήποτε αλλο ... δεν πιάνει μία.

Ποια ειναι αυτή η AEG που πάει κόντρα στον diamantής; Δεν βλέπω διαφημίσεις της ...

• Like 4
  • Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι το είχε τη Δευτέρα το Lidl. Eγώ πήρα από το Jumbo με 19,99 ευρώ, πολύ καλό. Βέβαια εδώ στην Αθήνα δεν κάνει τόσο κρύο και δεν το χρησιμοποιώ πολύ γιατί σκας από τη ζέστη.. Τέλειο όμως για το χωριό μου στα Σέρρας..

Γιατι απο το Jumbo δε θα το εμπιστευόμουν..; πολυ κινεζιά ρε γμτ...

εγω πήρα ενα made in Lemnos island το οποίο μετράει απίστευτα αλλα δεν εχει χρονοδιακόπτη.

Εχει ομως αποσπώμενα καλώδια, πλένεται και το πηρα διπλο καπου 39-40...

μια χαρα ειναι, ελάχιστη κατανάλωση και καλη απόδοση (ίσως θα επρεπε να εχει ενισχυμένη ζώνη στα ποδια)

• Like 1
Δημοσ.

Σάμπως του Lidl είναι λιγότερο κινεζιές;  :-D

Πολυ πιθανό να ειναι αλλα θεωρω οτι δεδομένου οτι προορίζονται και για τη γερμανική αγορα είναι άλλα τα standards ποιότητας και ασφαλειας...

Δημοσ.

Το LIDL ειχε οντως προσφατα και οποιος δεν βιαζεται το βαζει 3-4 φορες τον χρονο.

Εχει περισσοσερα "features" αλλα η AEG θεωρειται επωνυμο προιον με οτι συνεπαγεται αυτο.

Εχω 3 τετοιες "κουβερτες" σε διαφορα σημεια και εχω παρει 2 και για τους γονεις μου, τα εχω δοκιμασει τα 2 παραπανω, δεν συνιστω καποιο περισσοτερο απο το αλλο, εχουν τα συν και πλην τους, διαλεξτε οτι προτιματε, αρκει να γνωριζετ τις διαφορές.

Δημοσ.

Η "min" σκάλα στο συγκεκριμένο υπόστρωμα πόσα W είναι ξέρει κανείς; Η έλλειψη θερμοστάτη νομίζω είναι deal breaker.

Δεν έχω δει καμία με θερμοστατη!! Που την είδες;

Δημοσ.

Δεν έχω δει καμία με θερμοστατη!! Που την είδες;

Χμ δεν το έχω ψάξει αλλά υπέθεσα πως οτιδήποτε θερμαντικό οφείλει να έχει θερμοστάτη. :P

Δημοσ.

Χμ δεν το έχω ψάξει αλλά υπέθεσα πως οτιδήποτε θερμαντικό οφείλει να έχει θερμοστάτη. :P

μπα δεν εχω δει καμία και μεταξύ μας δε χρειάζεται στην προκειμένη...!

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Αν δεν το πουλά ο diamantής και δεν ειναι clever,prety ή οτιδήποτε αλλο ... δεν πιάνει μία.

Ποια ειναι αυτή η AEG που πάει κόντρα στον diamantής; Δεν βλέπω διαφημίσεις της ...

Τι;;;;

Η AEG έχει κλείσει απο το 97. Κάποια τμήματα της τα "αγόρασε" (το ονομα) η Electrolux το 2005, όπως επίσης το brand name το έχουν αγοράσει και άλλοι λιγοτερο γνωστοι για αλλες κατηγορίες προιοντων. Έχω δει προιόντα AEG εντελώς κινεζοκατασταση.

• Like 7
Δημοσ.

Σάμπως του Lidl είναι λιγότερο κινεζιές;  :-D

Nα φανταστώ ότι δεν έχεις πάρει κάτι από lidl ...ε? ( αλλιώς η σύγκριση με to jumbo είναι για  :-D :-D :-D )

+ τα 3 χρόνια εγγύηση σε όλα ! ( δεν λέω ότι είναι ότι καλύτερο υπάρχει αλλά στα λεφτά που τα βάζουν είναι τίμιες περιπτώσεις τα περισσότερα. )

+1 στον nek4d που είπε 2-3 βασικά !

• Like 4
Δημοσ.

Συμφωνώ. Τότε που την ήθελα δεν πρόλαβα του Lidl παρ΄ότι πήγα νωρίς (τις παίρναν πέντε-πέντε) και δεν είχε μείνει καμία!! Από τσαντίλα πήρα του Jumbo.

Του Jumbo οι κινεζιές είναι πράγματι ..πολύ κινεζιές!!!

• Like 1
Δημοσ.

Οχι ρε παιδια...θα μας καψουν σαν τα ποντικια..προσοχη λιγο..ακου ηλεκτρικο υποστρωμα...και η nasa να το παραγει μπορεις να κοιμασαι ησυχος οταν εχεις απο κατω σου κατι που σε ζεστενει με ρευμα....

Δημοσ.

Οχι ρε παιδια...θα μας καψουν σαν τα ποντικια..προσοχη λιγο..ακου ηλεκτρικο υποστρωμα...και η nasa να το παραγει μπορεις να κοιμασαι ησυχος οταν εχεις απο κατω σου κατι που σε ζεστενει με ρευμα....

Δε χρείαζεται να το έχεις ανοικτό ολή τη νύχτα, μια ώρα πριν ξαπλώσεις στην ανώτερη σκάλα και πριν πέσεις το κλείνεις.Για δωμάτια με ελλιπή θέρμανση/υγράσια η οταν χρησιμοποιείται αιρ κοντίσιον που δε θερμαίνει τα αντικείμενα οπως τα παραδοσίακα σώματα είναι μια καλή και φθηνή λυση.

• Like 2
Δημοσ.

Δε χρείαζεται να το έχεις ανοικτό ολή τη νύχτα, μια ώρα πριν ξαπλώσεις στην ανώτερη σκάλα και πριν πέσεις το κλείνεις.Για δωμάτια με ελλιπή θέρμανση/υγράσια η οταν χρησιμοποιείται αιρ κοντίσιον που δε θερμαίνει τα αντικείμενα οπως τα παραδοσίακα σώματα είναι μια καλή και φθηνή λυση.

συμφωνω, επαυξάνω και προτείνω... 1 ώρα πριν ειναι αρκετή για να το ζεστάνει και να διώξει τυχον υγρασία...

Και αν εχει τόσο πολύ κρύο το βάζεις στη χαμηλή σκάλα και εισαι αρχοντας... Με αυτή τη λογική (ρευμα, θα καουμε ζωντανοι, α ου) ξεκινήσαμε και με το φυσικό αεριο στα σπίτια και τα αυτοκίνητα και τώρα γίνεται χαμός... Ειδατε πολλά ατυχήματα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...