Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΔΕΝ ειναι κουβερτα ειναι υποστρωμα (Μέγεθος: 61 x 145cm)

@phanispal αξιζει με χιλια το ηλεκτρικο υποστρωμα παρτο και θα με θυμηθεις.Εδω και 3 χρονια το χρησιμοποιω.Αν δεν το βιαζεσαι περιμενε του Lidl ,το βγαζει κατα καιρους το ειχε την προηγουμενη Δευτερα.Αν παρεις τηλεφωνο μπορεις να βρεις καποιο ξεμπαρκο.Εχει 6 ρυμισεις για τη ζεστη ,3 ρυθμισεις για το χρονο και 3 χρονια εγγυηση(αμεση αντικατασταση με νεο)

• Like 1
Δημοσ.

Ναι ρε παιδί μου, εννοώ με το καλώδιο βολεύει;

Επειδή πολλοί έχουν ανήσυχο ύπνο και στριφογυρνάνε με αποτέλεσμα πολλές φορές η κουβέρτα να γίνεται κουβάρι.

Δηλαδή αν είναι να κοιμάμαι και να έχω το νου μου στο καλώδιο, ε φάκα το.

Δημοσ.

Ειναι καλη ποιοτητα αλλα ειναι το απλο μοντελο, δηλ.

- δεν εχει timer

- δεν εχει ενισχυμενη ζωνη στα ποδια

- δεν εχει αποσπωμενο καλωδιο ωστε να πλενεται ξεχωριστα.

Επισης, ειναι λιγο κοντη, οκ για κορμαρες μεχρι 1,70, για ψηλοτερους, οχι οτι καλυτερο.

Την συγκεκριμενη την εχει ξαναβαλει προσφορα καθως και μια αλλη αγνωστη μαρκα, σε μονη και διπλη.

Στο εμποριο θα βρειτε πολλα μοντελα, ακομη και στην TV διαφημιζονται συχνα πλεον.

(

Για την ιστορια, υπαρχουν υποστρωματα, υπαρχουν και θερμαινομενες κουβερτες που μπαινουν απο πανω.

Χρησιμοποιωντας και τα 2 μαζι, φτιαχνετε υπεροχα τοστ / σαντουιτς κλπ :-D

Ειδικα τα υποστρωματα τα χρησιμοποιει ολη η βορεια Ευρωπη εδω και 15 χρονια μαζικα, καθως και Αμερικη και Αυστραλια. Ειναι σπουδαια λυση ή συμπληρωμα για οικονομια στην θερμανση συνολικα.

Τωρα, γιατι τα ανακαλυψαμε/πτουμε εμεις τελευταιοι (κυριως τα τελευταια 2 χρονια), ε, εμεις στο Ελλαντα ειμαστε large, παντα ειχαμε περισσεουμενα λεφτα για "καψιμο" και δεν διναμε ποτε σημασια σε τετοια ευτελη προιοντα, ακομη και τωρα μερικοι τα χλευαζουν :P

Δοκιμαστε και δεν θα χασετε ;)

)

• Like 8
Δημοσ.

Μπαίνει κάτω από το σεντόνι και δεν υπάρχει θέμα με το καλώδιο κτλ, ιδανικό για τις κρύες νύχτες του χειμώνα.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ αναρωτιέμαι αν παίζει εύκολα το ενδεχόμενο να σε βρουν ψητό το πρωί.

Οχι, η κουβερτα εχει ρευμα χαμηλης τασης μετα το διακοπτη-μετασχηματιστη που φαινεται στην εικονα.

Η ηλεκτρικη κουβερτα ή το υποστρωμα ειναι must για καποιον που κοιμαται μονος του. Καταναλωνει γυρω στα 2-3 ευρω το μηνα μολις.  

Δημοσ.

........................

Αν δεν το βιαζεσαι περιμενε του Lidl ,το βγαζει κατα καιρους το ειχε την προηγουμενη Δευτερα. Αν παρεις τηλεφωνο μπορεις να βρεις καποιο ξεμπαρκο.Εχει 6 ρυμισεις για τη ζεστη ,3 ρυθμισεις για το χρονο και 3 χρονια εγγυηση(αμεση αντικατασταση με νεο

Επειδή το ψάχνω κι εγώ του Lidl, δεν νομίζω ότι το έχει βγάλει τώρα πρόσφατα. Είχε βγάλει ηλεκτρική κουβέρτα, θερμοφόρα κ κάτι άλλο, αλλά όχι το υπόστρωμα.

• Moderators
Δημοσ.

1. Είναι υπόστρωμα όπως ηδη έχει γράψει ο συμφορουμιτης kukukali,

2. είναι μονό

3. στα ίδια λεφτά και φθηνότερα υπαρχουν και άλλα που είναι και μεγαλυτερα, βλέπω για παραδειγμα ενα 90x150 στα 17.5€

https://www.skroutz.gr/c/1516/Ilektrikes-Kouvertes-Ypostromata.html?keyphrase=

Ψαξτε το με απλα λογια...

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή το ψάχνω κι εγώ του Lidl, δεν νομίζω ότι το έχει βγάλει τώρα πρόσφατα. Είχε βγάλει ηλεκτρική κουβέρτα, θερμοφόρα κ κάτι άλλο, αλλά όχι το υπόστρωμα.

Το είχε την προηγούμενη Δευτέρα αλλά παραδόξως ενώ το είχε στο φυλλάδιο δεν το είχε στην ηλεκτρονική έκδοση.Το πήρε ο αδερφός μου.
Δημοσ.

Ναι το είχε τη Δευτέρα το Lidl. Eγώ πήρα από το Jumbo με 19,99 ευρώ, πολύ καλό. Βέβαια εδώ στην Αθήνα δεν κάνει τόσο κρύο και δεν το χρησιμοποιώ πολύ γιατί σκας από τη ζέστη.. Τέλειο όμως για το χωριό μου στα Σέρρας..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...