Hawk7 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Παιδια,οπως το λεει και ο τιτλος.Εχω ενα σημαντικο email,και ενω βαζω κανονικα το usename και password,ολα σωστα αφου τα'χω γραμμενα,ξαφνικα ενα πρωι η Yahoo θυμηθηκε να με ρωτησει μετα απο 10 χρονια το Security question!Ημαρτον! Βαζω κατι πιθανες απαντησεις(που να θυμαμαι ο κακομοιρης τι εβαλα πριν 10 χρονια),αλλα τιποτε. Με εχει κλειδωσει 2 φορες,και αλλες 2 για δωδεκα ωρες συνεχομενες.Ξερει κανεις τι κανουμε;του ετυχε τιποτε παρομοιο; Υπαρχει τηλεφωνο,email επικοινωνιας με yahoo,να τους δωσω το user και τον κωδικο να μου το ανοιξουν; Τελευταια φορα που κανω yahoo account. Διαφορετικα οπως το βλεπω πικρα η κατασταση ε; Τα'χω παρει στον εγκεφαλο.
nikomas50 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Αυτό έχει συμβεί και σε μένα και ο λόγος ήταν το ότι μπήκα στο λογαριασμό με τη χρήση κάποιας εφαρμογής για κινητό (Δεν θυμάμαι αν ήταν εφαρμογή Symbian, Maemo ή Android). Προφανώς το Yahoo θεώρησε ότι κάποιος προσπάθησε να παραβιάσει το λογαριασμό μου και όταν στη συνέχεια προσπάθησα να μπω από Outlook Express, που χρησιμοποιώ συνήθως για λήψη αλληλογραφίας, ζήτησε να περάσω την password αλλά δεν τη δέχτηκε. Μπαίνοντας στη συνέχεια με Browser στο Webmail μου ζήτησε την απάντηση στη μυστική ερώτηση που είχα ορίσει και ευτυχώς τη θυμόμουν και το πρόβλημα λύθηκε με δημιουργία νέας password.
Hawk7 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Καταλαβα.Το account,δεν προκειται να ανοιξει ε;
nikomas50 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Ίσως υπάρχει κάποια διαδικασία αλλά δεν την γνωρίζω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα