hara75gr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 τελικά ρε παιδιά, είναι ή δεν είναι καλή προσφορά?Μπερδεύτηκα λίγο και πρέπει να αποφασίσουμε σύντομα, μιας και η εβδομάδα είναι στη μέση...please help!Αξίζει να περιμένω για κάτι καλύτερο ή τσάμπα θα το χάσω?
eSATA Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Καλή προσφορά δεν είναι αλλά δεν είναι και πολλά. Υπάρχουν πολλοί εξωτερικοί 2,5αρηδες 1TB 60-65ευρώ, ειδικά το eshop έχει μιάμιση σελίδα. 1
Σαϊνόμπι Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Το καλο με αυτον τον δισκο ειναι το αντικραδασμικο του design. Τον προτεινα σε μια φιλη μου που εχει χασει δυο σκληρους απο πεσιματα υψους θρανιου. 1
hara75gr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Καλή προσφορά δεν είναι αλλά δεν είναι και πολλά. Υπάρχουν πολλοί εξωτερικοί 2,5αρηδες 1TB 60-65ευρώ, ειδικά το eshop έχει μιάμιση σελίδα. άρα μάλλον περιμένω για κάτι καλύτερο την άλλη βδομάδα ίσως
Σαϊνόμπι Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Κατι σημαντικο ακομη ειναι ο εξτρα χρονος εγγυησης. Στις δυο πρωτες σελιδες που τσεκαρα για τους 1ΤΒ ολοι εχουν 2 χρονια εγγυηση. 1
hara75gr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 καλά, τώρα με κατα-μπέρδεψες λέμε Πάνω που είχα πάρει μια απόφαση, μας βγάζεις όλα τα καλά με τη μια edit:το μόνο ίσως αρνητικό, είναι ότι δεν έχει κάποιο πρόγραμμα για backup, όπως ένας παλιός wd που έχω, αλλά η εγγύηση, το design και το αντικραδασμικό κάτι μου κάνει να το ρισκάρω...
giorginho Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 θα μπορούσα κάλλιστα να σου παραθέσω 2,5ρηδες των 2ΤΒ στα 80 ευρώ αλλά είπα να μην μπλέκω τα ροδάκινα με τα βερίκοκα Σου συνιστουσα να ριχνεις τακτικες ματιες στους "συνηθεις υποπτους" intenso & toshiba (το αντιστοιχο του μοντελου που ειχα ποσταρει στο ποστ μου που quot-αρα παραπανω), οι οποιοι παιζουν συχνα στα 89.99 και σε καποιες προσφορες-πυροτεχνηματα (πχ ειναι ηδη σε εκπτωση και παιζει συνδιασμος με κουπονακι ή ειναι κανα lightening deal) σκανε και στα 79.99 (εχω πετυχει 1-2 φορες τον καθενα).χαχα τα 80 έγιναν 89,99 από ebay και αν ο Ερμής είναι ανάστροφος και ο πίνακας αντίστροφος και κατόπιν στρογγύλευσης προς τα κάτω είμαστε οκ. Ψιλοέμπλεξες τα μπούτια σου μου φαίνεται, κι όχι τα ροδακινα με τα βερίκοκα όπως λες!Τα 46 ευρώ για 1ΤΒ 2,5" Toshiba που έδειξα στο 1ο μου ποστ σου έκαναν ή όχι; και πιστεύεις μετά από αυτό ότι δεν υπάρχει περίπτωση για 2ΤΒ στα 80; (Νταξει το ότι ο,τι και να ισχυριστώ όπως πχ ότι πήρα τον 2ΤΒ 2,5" intenso από το mediamarkt πριν 2 μήνες στα 80 ευρώ το ξέρω εκ των προτέρων ότι δεν πρόκειται να το πιστέψει σχεδόν κανένας, αλλά ούτε καν λίγη λογική παρα μόνο άμεση αμφισβήτηση και αντίλογος; ) μου αρέσει που βλέπω και κάτι εικόνες (δλδ στο κινητό δεν εμφανίζονται αλλά τεσπα) που απευθύνονται σε εμένα ένω μάλλον ισχύουν για αυτούς που τις ποσταρουν, φίλοι μου όποιος ψάχνει βρίσκει, όποιος τα περιμένει όλα στο πιάτο και μάλιστα με αυτό το ύφος ας... Περιμένει. Ή ακόμα καλύτερα ας ψωνίσει στις τιμές που βρίσκει για να ψωνίζω κι εγώ στις τιμές που ψωνίζω. Σημασία έχει ότι 60 ευρώ είναι πολλά για 1ΤΒ εκτός αν είναι ssd. Όποιος απλά παρακολουθεί τιμές ξέρει. Κουρτίνες (αυτό μου ήρθε τώρα) δεν ξέρω πόσο πάνε. Από σκληρούς ξέρω, κορόιδο δεν πιανομαι.Sent from my XT890 using Insomnia
JIMBOAthens Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Τα 46 ευρώ για 1ΤΒ 2,5" Toshiba που έδειξα στο 1ο μου ποστ σου έκαναν ή όχι; Παραθέτω το post σου όπως ακριβώς το είχες αναρτήσει: Προσφορα (μονο για σημερα και οσο αντεξει γιατι για τους 'ντοπιους' ειναι σε αισθητα καλυτερη τιμη!) που δεν ξερω κατα ποσο "αξιζει", γι' αυτο την βαζω εδω: http://www.conrad.de/ce/de/product/416464/Externe-Festplatte-635-cm-25-1-TB-Toshiba-STORE-BASIC-Schwarz-USB-30 Με τον κωδικο NIKOLAUS13 παει απο 56,50 ευρω -> 46,50 και με 12 μεταφορικα για Ελλαδα βγαινει 58,50 ευρω (τιμες σκρουτζ απο 67 ευρω)... Δεν υπάρχουν €46,50 αλλά €58,50 καθώς αναφερόμαστε ΠΑΝΤΟΤΕ σε ΤΕΛΙΚΕΣ τιμές... 1
Σαϊνόμπι Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 καλά, τώρα με κατα-μπέρδεψες λέμε Πάνω που είχα πάρει μια απόφαση, μας βγάζεις όλα τα καλά με τη μια edit:το μόνο ίσως αρνητικό, είναι ότι δεν έχει κάποιο πρόγραμμα για backup, όπως ένας παλιός wd που έχω, αλλά η εγγύηση, το design και το αντικραδασμικό κάτι μου κάνει να το ρισκάρω... Αυτα τα προγραμματα για backup ποτε δεν τα συμπαθησα η αληθεια ειναι. Οσο περιμενεις για καποια καλυτερη προσφορα ειναι φαυλος κυκλος. Μπορει να βγει μια ελαχιστα καλυτερη προσφορα την αλλη βδομαδα (μπορει και οχι) αλλα και τοτε μπορεις να πεις, "α, μηπως την αλλη βδομαδα ειναι καλυτερα τα πραγματα?".. Στο μεσοδιαστημα εχεις μεινει για τοσο καιρο χωρις σκληρο για να κερδισεις τι? 5-10€? 4-5 δευτερολεπτα σε μια αντιγραφη? Δεν ξερω.. Αν δεν τον βιαζεσαι μπορεις καλλιστα να περιμενεις. Αν τον χρειαζεσαι, ειναι απ'τις καλυτερες επιλογες την δεδομενη στιγμη και αυτο κυριως λογω των 3ων χρονων εγγυησης. 1
tomar26 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Το δισκάκι το πήρα, ελλείψει πιο επώνυμης επιλογής σε αυτά τα λεφτά τώρα που τα βρήκα για να τα δώσω. Εντάξει, προσφορές του ενός φεγγαριού υπάρχουν πάντα. Να αναφέρω πως είναι μικρός και βολικός, το καλώδιο είναι λίγο κοντό (σε σύγκριση με άλλους 2 USB 3.0 που έχω), και δεν υφίσταται θέμα με το βύσμα να χαρχαλεύει όπως υποστήριζαν μερικοί για την προηγούμενη εκδοσή του. Υποτίθεται ότι είναι και ανθεκτικής κατασκευής, το design του κουτιού είναι όλα τα λεφτά. Για όποιον ενδιαφέρεται, φορά Site: αυτό το δίσκο, WD Blue. 2
JIMBOAthens Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Για όποιον ενδιαφέρεται, φορά Site: αυτό το δίσκο, WD Blue. Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση... 1
hara75gr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Με πείσατε, τον παραγγέλνω και το κρίμα στο λαιμό σας (πλάκα κάνω) edit:"εξαντλημένο" (την τύχη μου )
frap73 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Ο δίσκος είναι ξανά σε προσφορά στα 59€ σε μαύρο από το τελευταίο newletter και σε 57.90€ σε κόκκινο (στον τίτλο, ή μαύρο κατά την περιγραφή) μάλλον εκτός newsletter. - Εντάξει, 3 χρόνια εγγύηση και αν όλα πάνε στραβά, η ADATA έχει απευθείας υποστήριξη, στέλνεις το χαλασμένο με δικά σου έξοδα, σου στέλνουν νέο με δικά τους έξοδα. - Η αντικραδασμική προστασία είναι απλά μια επένδυση σιλικόνης. Τίποτε το τρομερό αλλά καλύτερο από το τίποτε. Αν αφαιρεθεί, μένει ένα κλασικό πλαστικό κουτάκι πίσω. Έχει όμως καλή μούρη Έχω το μαύρο, φαντάζομαι στο κόκκινο η αντίθεση θα είναι ακόμη καλύτερη !! - Όπως θα ανοίξτε το κουτί και τραβήξτε το πλαστικό που κρατά το δίσκο, από την πίσω μεριά δεν έχει πλάτη, αν δε προσέξτε καθώς το βγάζετε θα δοκιμάστε άμεσα την ποιότητα της άνωθεν αντικραδασμικής προστασίας... - Σε site δείχνουν τη θήκη ανοιχτή και μέσα δίσκο (Toshiba μοντέλο) 2.5" και ξεχωριστό USB->SATA controller. Όμως: δε βρήκα εμφανή τρόπο να ανοίξω τη θήκη χωρίς να την παραβιάσω ή να ξεκολλήσω μια ταινία που γράφει το κλασσικό warranty void if removed και πιθανολογώ πως από κάτω κρύβεται κάποια βίδα. Η ίδια η θήκη είναι σφιχτά κλειστή, φαίνεται πως χωρίζει το στα δύο, αλλά όσο και να προσπάθησα με το νύχι να τη μετακινήσω δεν υποχώρησε ντιπ. Συνεπώς, αν έχετε στο νου σας να τον ανοίξετε και να τον αλλάξετε ή κάτι άλλο, ξανασκεφτείτε το. - Από transfer rates, τα αναμενόμενα σε USB2 θύρα, σε USB3 θα δοκιμάσω αργότερα... edit: Με USB3 είδα 40-50ΜΒ/s σε αρχεία 3-4ΜΒ (φωτογραφίες) και ακόμη και >80ΜΒ/s σε αρχεία .zip των 500ΜΒ. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2014 από frap73
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα