Προς το περιεχόμενο

ADATA 650 1TB στα 60ευρω e-shop.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδή έχω ψιλο-παλιό pc, θα είναι συμβατό με usb 2?

edit:οκ, το έψαξα και είναι, καλή περίπτωση φαίνεται...

Δημοσ.

Είναι καλή προσφορά παιδιά .... και αρκετά σημαντικό ότι δίνει 3 χρόνια εγγύηση!! 

(Συνήθως οι αντίστοιχοι δίσκοι δίνουν 2 χρόνια)!!

Από το διαδίκτυο : """ Ο DashDrive Durable HD650 έχει ένα μοναδικό εξωτερικό περίβλημα σιλικόνης που αποτελείται από ένα ανθεκτικό στις γρατσουνιές ακρυλικό υλικό και μια μοναδική κατασκευή τριπλού στρώματος. Στην εξωτερική σχεδίαση ο φορητός σκληρός δίσκος προσφέρει δύο επιλογές χρωμάτων, κόκκινο και μαύρο. Αυτά συνδυάζονται επίσης με μια γαλάζια ενδεικτική λυχνία LED..."""   http://techfan.gr/2013/12/adata-dashdrive-durable-hd650-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B7%CF%84%CF%8C%CF%82-%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%8C%CF%82-%CE%B4%CE%AF%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%83/

Δημοσ.

φιλε giorginho Ελπιζω να βρεις καλύτερη προσφορα για εξωτερικό 2,5 στο 1TB. Δεν ειναι ωραίο να συγκρίνουμε μήλα με πορτοκαλια. Δεν ολοι οι εξωτερικοι δισκοι ίδιοι. Αποφασια να κανω το ποστ γιατι πιστευω οτι για αυτα που προσφέρει ο δισκος (σχεδιασμό-χωρητικότητα-μικρο μεγεθος-κριτικές) ειναι καλή ευκαιρεία. ΝΑ μου πεις δεν σου αρεσει-σεβαστό, Να μου πεις ομως οτι δεν ειναι προσφορά χωρις να λες γιατι (π.χ. στα ιδια λεφτά υπάρχει αυτός με ιδια ποιοτικα χαρακτηριστικά) δεν το καταλαβαίνω,,,Φιλικά και χωρις διαθεση να στην πω..απλα δεν καταλαβαινω τη λογική σου..προσωπικά ο δισκος από οτι είδα ειναι μια χαρά...και οι αντιδράσεις που βλέπω..σιγουρα ξεχωριζει σε σχεδιασμό από τους άλλους. 

• Like 2
Δημοσ.

Ποιο είναι το μήλο και ποιο το πορτοκάλι;;;;;

Τι δεν σου άρεσε, η κατά 25% χαμηλότερη τιμή στο ΊΔΙΟ ΜΗΛΟ (αν όχι καλύτερο θα έλεγα), ή το ότι αρκέστηκα σε μια αναφορά και δεν έκατσα να παραθέσω καμιά 15ρια καλύτερες προσφορές που εμφανίστηκαν τον τελευταίο χρόνο σε αυτό το φόρουμ; σορι αλλά το τελευταίο δεν είμαι διατεθιμενος να το κάνω για κάθε δήθεν προσφορά που δημοσιεύεται, όσο για τα εσπεριδοειδή θα μπορούσα κάλλιστα να σου παραθέσω 2,5ρηδες των 2ΤΒ στα 80 ευρώ αλλά είπα να μην μπλέκω τα ροδάκινα με τα βερίκοκα, τώρα πώς κατάφερες και είδες πορτοκάλια αντί για μήλα πολύ θα ήθελα να το εξηγουσες, φιλικά πάντα.

Sent from my XT890 using Insomnia

Δημοσ.

...θα μπορούσα κάλλιστα να σου παραθέσω 2,5ρηδες των 2ΤΒ στα 80 ευρώ...

Θα σε παρακαλούσα να το κάνεις μια και ενδιαφέρομαι για άμεση αγορά και δεν έχω βρει σε αυτή την τιμή...

• Like 1
Δημοσ.

Σου συνιστουσα να ριχνεις τακτικες ματιες στους "συνηθεις υποπτους" intenso & toshiba (το αντιστοιχο του μοντελου που ειχα ποσταρει στο ποστ μου που quot-αρα παραπανω), οι οποιοι παιζουν συχνα στα 89.99 και σε καποιες προσφορες-πυροτεχνηματα (πχ ειναι ηδη σε εκπτωση και παιζει συνδιασμος με κουπονακι ή ειναι κανα lightening deal) σκανε και στα 79.99 (εχω πετυχει 1-2 φορες τον καθενα).

Γενικα παντως αν καιγεσαι για την χαμηλοτερη τιμη πρεπει να εισαι πολυ στο ψαξιμο, απο την αλλη αν ασχολεισαι εστω λιγο μπορεις να γνωριζεις τουλαχιστον πού κυμαινονται οι νορμαλ τιμες, οι συνηθεις προσφορες και ισως και οι προσφορες που δυσκολα θα παρεις (ή ακομα και δυσκολα θα μαθεις)!

Δημοσ.

http://memecrunch.com/meme/HYE/i-rest-my-case/image.png

Σεβαστή η αποψη σου. Δεν αξίζει να διαφωνούμε για αυτά. Σκοπός ειναι να βοηθαει ο ενας τον αλλο με ενημερωση αξιολογων προσφορών.Στν περίπτωση αυτή η προσφορά του δισκου για σενα δεν ειναι αξιολογη. Σεβαστό. Επειδή ειλικρινά δεν πιστευω οτι ηθελες να τρολλαρεις με χαρα θα περιμενω ποστάρισμα σου για προσφορά 2,5αρη εξωτερικου δισκου στα 2ΤΒ  στα 80 ευρώ.

Δημοσ.

θα μπορούσα κάλλιστα να σου παραθέσω 2,5ρηδες των 2ΤΒ στα 80 ευρώ αλλά είπα να μην μπλέκω τα ροδάκινα με τα βερίκοκα

Σου συνιστουσα να ριχνεις τακτικες ματιες στους "συνηθεις υποπτους" intenso & toshiba (το αντιστοιχο του μοντελου που ειχα ποσταρει στο ποστ μου που quot-αρα παραπανω), οι οποιοι παιζουν συχνα στα 89.99 και σε καποιες προσφορες-πυροτεχνηματα (πχ ειναι ηδη σε εκπτωση και παιζει συνδιασμος με κουπονακι ή ειναι κανα lightening deal) σκανε και στα 79.99 (εχω πετυχει 1-2 φορες τον καθενα).

χαχα τα 80 έγιναν 89,99 από ebay και αν ο Ερμής είναι ανάστροφος και ο πίνακας αντίστροφος και κατόπιν στρογγύλευσης προς τα κάτω είμαστε οκ. Ψιλοέμπλεξες τα μπούτια σου μου φαίνεται, κι όχι τα ροδακινα με τα βερίκοκα όπως λες!

• Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...