turbox2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Θα ήθελα τα φώτα σας για την επιλογή hosting σε Ελληνκή εταιρία ποιες είναι αξιόπιστες και καλές έχω δοκιμάσει παλιότερα την ip και την 1host.gr από την ip ευχαριστημενως απόλυτα από την 1host όχι συνέχεια προβλήματα μια το email μια το site οπότε ακούω τις προτάσεις σας
petrosvel Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 cretaforce.gr συνεργάζομαι 3 χρόνια περίπου έχει πάρα πολύ καλή εξυπηρέτηση αλλά και επίσης μπορούν να σε βοηθήσουν σε πολλά πράγματα που θα ρωτήσεις άσχετα με το hosting. Ελπίζω να βοήθησα! 3
CyberCr33p Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 cretaforce.gr συνεργάζομαι 3 χρόνια περίπου έχει πάρα πολύ καλή εξυπηρέτηση αλλά και επίσης μπορούν να σε βοηθήσουν σε πολλά πράγματα που θα ρωτήσεις άσχετα με το hosting. Ελπίζω να βοήθησα! Ευχαριστώ για τη σύσταση
turbox2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2014 από turbox2014 1
Skierpetros Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 +1 για την cretaforce.gr. 4 χρονια πελάτης και είμαι super ευχαριστημένος! 1
ktsolkas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 +1 και απο μενα για cretaforce. 3 site στο φθηνοτερο πακετο κ ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Η υποστηριξη 24*7*365 απλα δεν υπαρχει.κυριακη του πασχα χρειαστηκα επαναφορα μπακαπ κ δεν πιστευα οτι θα γινοταν τετοια μερα..ε!απλα εγινε.. Επισης το παιδι εκει με εχει βοηθησει αρκετες φορες που καποιο plugin του wordpress κρασαρε ολο το site. Μην ψαξεις κατι αλλο. Υγ:και οχι δεν παιρνω ποσοστα.απλα προσπαθω να βοθησω καποιους πρακτικα οπως με βοηθησαν απο εδω καποιοι πριν χρονια κ εκανα την επιλογη μου. 2
geomagas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Κι εδώ τα ίδια. Αν και δεν χρειάστηκα τίποτα Κυριακή του Πάσχα , δεν έχει υπάρξει θέμα που να μην έχει λυθεί γρήγορα. Δεν ξέρω πως το κάνει, αλλά το κάνει! Έχω μέτρο σύγκρισης από άλλα παραδείγματα. Τελικά, αυτό που μετράει είναι να ξέρεις ότι, όταν θα στείλεις ένα mail, στην άλλη άκρη θα το παραλάβει ένας Άνθρωπος. Αυτό λέει πολλά!
paintballgr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δεν ξέρω για τη cretaforce γιατί δεν έχω συνεργαστεί με τα παιδιά αλλά σίγουρα για να λένε τόσοι ότι είναι καλή θα είναι..Απλά κοίτα και τη myip.gr από την οποία και εγώ είμαι πολύ ικανοποιημενος 3 χρόνια τώρα και πάντα όταν κάτι συνέβαινε ήταν εκεί απλά στέλνοντας ένα email..Βέβαια δεν ξέρω τη διαφορά τιμών τους..οποτε συγκρίσεις και επιλέγεις! Αντε καλή αρχή σε ότι κι αν κάνεις. .
noasgr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 +1 και από μένα για cretaforce Πολύ καλή εξυπηρέτηση σε ό, τι έχω χρειαστεί μέχρι τώρα.
thodoris1985 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Θα ήθελα τα φώτα σας για την επιλογή hosting σε Ελληνκή εταιρία ποιες είναι αξιόπιστες και καλές έχω δοκιμάσει παλιότερα την ip και την 1host.gr από την ip ευχαριστημενως απόλυτα από την 1host όχι συνέχεια προβλήματα μια το email μια το site οπότε ακούω τις προτάσεις σας Χωρίς να έχω γνώση επί του θέματος σε ελληνική εταιρία... Απλά για διευκρίνιση σε άλλους που ίσως να μπορούν να σε βοηθήσουν. Θέλεις ελληνική εταιρία ή ελληνική IP/server; Νομίζω πως ή cretaforce κάνει host σε ξένο server...Πάντα χωρίς να λέω κάτι για την ποιότητα των υπηρεσιών της (που προφανώς πρέπει να είναι πάρα πολύ καλές από ότι διαβάζω εδώ).. http://www.whoishostingthis.com/cretaforce.gr
hlibis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δεν είμαι εξπέρ του θέματος. Περισσότερο front end developer είμαι. Στην cretaforce είμαι εδώ και 2 χρόνια, ποτέ δεν είχα θέμα με το συγκεκριμένο Hosting αλλά είμαι στην διαδικασία μετακόμισης σε ξένο server (arvixe) και θα κρατήσω και το παλιό μου σέρβερ στην cretaforce για πειραματισμό. Επίσης στην δουλειά μου προϋπήρχε Hosting στο παπάκι αλλά έχω τεράστια και συχνά προβλήματα, για να μην πω ότι σου βγάζει και το λάδι όταν δουλεύεις cms και χτυπάνε τα Plugins στα permissions του σέρβερ, αλλά και κάποια συχνά error και downtimes θα με οδηγήσουν να ψάχνω και εκεί για νέο πάροχο hosting. Μετά την αγορά του arvixe είδα ότι έχει απίστευτα εργαλεία και σου δίνει πάρα πολλές επιλογές και ρυθμίσεις. To panel της cretaforce είναι υποτιπόδες το λιγότερο που μπορώ να πω, δεν χρησιμοποιεί κάποιο panel όπως cpanel (arvixe) ή paralles plesk (παπάκι) και όλη η δουλειά γίνετε από ένα μενού μέσω Putty. Επίσης το parallels του παπάκι είναι τόσο δυσκίνητο, δυσνόητο και σπαστικό. Το cretapanel (cretaforce) είναι ένα πολύ καλός σταθμός για να ξεκινήσει ένας αρχάριος με απλές και βασικές λειτουργίες αλλά σίγουρα δεν κάνει για κάποιον που θέλει να πάει λίγο παραπέρα. Καλούδια του arvixe όπως unlimited (έστω και εικονικό) bandwidth και disk space, τη λειτουργία webdisk Που σου βάζει ένα φακελάκι στην επιφάνεια εργασίας που δουλεύει σαν ftp, το softaculous που σου κάνει one click install και παραμετροποίηση ο σέρβερ για εγκατάσταση πάρα πολλών συστημάτων όπως joomla, wordpress, drupal, magento κλπ ε είναι άκρως δελεαστικά και έχεις την εμπιστοσύνη μιας μεγάλης εταιρίας. Σίγουρα θα ήθελα να στηρίξω μια ελληνική εταιρία αν μπορώ να ξέρω ότι θα αξίζει και ότι θα μπορώ να κάνω την δουλειά μου με ευκολία. Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις και προς το παρών θα συνεχίσω με arvixe και cretaforce (μέχρι να λείξει).
papaSiri Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα φίλε, από τη προσωπική μου εμπειρία προτείνω Dnhost.
CyberCr33p Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δεν είμαι εξπέρ του θέματος. Περισσότερο front end developer είμαι. Στην cretaforce είμαι εδώ και 2 χρόνια, ποτέ δεν είχα θέμα με το συγκεκριμένο Hosting αλλά είμαι στην διαδικασία μετακόμισης σε ξένο server (arvixe) και θα κρατήσω και το παλιό μου σέρβερ στην cretaforce για πειραματισμό. Επίσης στην δουλειά μου προϋπήρχε Hosting στο παπάκι αλλά έχω τεράστια και συχνά προβλήματα, για να μην πω ότι σου βγάζει και το λάδι όταν δουλεύεις cms και χτυπάνε τα Plugins στα permissions του σέρβερ, αλλά και κάποια συχνά error και downtimes θα με οδηγήσουν να ψάχνω και εκεί για νέο πάροχο hosting. Μετά την αγορά του arvixe είδα ότι έχει απίστευτα εργαλεία και σου δίνει πάρα πολλές επιλογές και ρυθμίσεις. To panel της cretaforce είναι υποτιπόδες το λιγότερο που μπορώ να πω, δεν χρησιμοποιεί κάποιο panel όπως cpanel (arvixe) ή paralles plesk (παπάκι) και όλη η δουλειά γίνετε από ένα μενού μέσω Putty. Επίσης το parallels του παπάκι είναι τόσο δυσκίνητο, δυσνόητο και σπαστικό. Το cretapanel (cretaforce) είναι ένα πολύ καλός σταθμός για να ξεκινήσει ένας αρχάριος με απλές και βασικές λειτουργίες αλλά σίγουρα δεν κάνει για κάποιον που θέλει να πάει λίγο παραπέρα. Καλούδια του arvixe όπως unlimited (έστω και εικονικό) bandwidth και disk space, τη λειτουργία webdisk Που σου βάζει ένα φακελάκι στην επιφάνεια εργασίας που δουλεύει σαν ftp, το softaculous που σου κάνει one click install και παραμετροποίηση ο σέρβερ για εγκατάσταση πάρα πολλών συστημάτων όπως joomla, wordpress, drupal, magento κλπ ε είναι άκρως δελεαστικά και έχεις την εμπιστοσύνη μιας μεγάλης εταιρίας. Σίγουρα θα ήθελα να στηρίξω μια ελληνική εταιρία αν μπορώ να ξέρω ότι θα αξίζει και ότι θα μπορώ να κάνω την δουλειά μου με ευκολία. Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις και προς το παρών θα συνεχίσω με arvixe και cretaforce (μέχρι να λείξει). Καταρχάς σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια για τις υπηρεσίες της CretaForce. Κύριος σκοπός μας είναι να παρέχουμε σταθερές υπηρεσίες χωρίς downtime και με χαμηλό κόστος και αυτό για να το πετύχουμε έχουμε φτιάξει δικό μας control panel ώστε να μπορούμε να ρυθμίζουμε τους server μας όπως ακριβώς θέλουμε και με τα προγράμματα που θέλουμε. Το control panel που έχουμε φτιάξει στηρίζεται σε εργαλεία που υπάρχουν εδώ και δεκαετίες στα Unix συστήματα και έτσι είναι δοκιμασμένα και αξιόπιστα. Όπως βλέπω ο server που είναι το πακέτο σου που έχεις από εμάς έχει 100% uptime τους τελευταίους 2 μήνες. Σχετικά με τις αυτόματες εγκαταστάσεις Joomla, Wordpress, κλπ δεν έχουμε κάποιο αυτόματο σύστημα όπως το softaculous αλλά έχουμε φόρμες που μπορείς να συμπληρώσεις και κάνουμε χειροκίνητα την εγκατάσταση για κάποιον που δεν ξέρει πώς να κάνει την αρχή εγκατάσταση. Συνήθως προγράμματα όπως το softaculous δεν τα "πάνε" καλά με ελληνική κωδικοποίηση και τα δεδομένα στη βάση δεν αποθηκεύονται σωστά, για αυτό προτείνω ακόμα και εάν κάποιος webhost το παρέχει αυτό να μην γίνεται χρήση του, αλλά να γίνεται με τον παραδοσιακό τρόπο η εγκατάσταση της κάθε εφαρμογής.
hlibis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Μην παρεξηγηθώ. Η Cretaforce πραγματικά αξίζει για κάποιον που έχει ένα site ή θέλει να ξεκινήσει με servers ή κάτι που θέλει απλά να δουλεύει. Και τα backups είναι πολύ βολικά, και το Panel του είναι ακριβώς αυτό που θέλει κάποιος. Συστήνω ανεπιφύλακτα. Αν θέλει όμως κάποιος κάτι παραπάνω, μία τριβή με panel είτε είναι cpanel είτε είναι plesk είναι καλό, πράγματα που θα συναντήσει αν ακολουθήσει πορεία web design τότε θα χρειαστεί κάτι παραπάνω. Όπως και να έχει μακριά από το Hosting και τα domains του Papaki. Ακριβά και τα δύο χωρίς λόγο (η Cretaforce είναι πολύ πιο φθηνή στα domains) ακόμα και με τις κλιμακοτές χρεώσεις (έχω 57 domain λόγω δουλειάς στο papaki, άρα gold member). Και δε θα ξαναπώ για τα προβλήματα του hosting του Papaki. Ευχαριστώ πάντως για την πληροφορία για το softaculous. Δεν το είχα στα υπόψην.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα