giorgosgeo4 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Πρόκειται να αγοραστούν δύο συστήματα και πριν γίνει η παραγγελία θέλω να επιβεβαιώσω πως είναι εντάξει και δεν θα υπάρξουν τυχόν ασυμβατότητες. Το πρώτο σύστημα είναι το εξής: Κουτί: Fractal Design Node 304 Μητρική: Gigabyte H87N-WIFI Intel H87 Mini-ITX Επεξεργαστής: Intel Core i5 4570 4x 3.20GHz So.1150 Μνήμες Ram: 16GB Corsair Vengeance LP Black DDR3-1600 DIMM CL9 Dual Kit Σκληρός δίσκος: 1000GB WD Black WD1003FZEX 64MB 3.5" Ψύκτρα επεξεργαστή: be quiet! Dark Rock Advanced C1 Τελική τιμή 581,21 ευρώ Επίσης στο παραπάνω σύστημα θα προστεθεί και ένας SSD Samsung Evo 120GB και το τροφοδοτικό 580 Watt be quiet! Straight Power E9 CM Modular 80+ Gold από το Desktop της υπογραφής μου. Η οθόνη μου είναι η Dell P2414H. Το OS που έχω είναι τα Windows 8.1 Pro. Προς το παρόν θα το λειτουργήσω με την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών του επεξεργαστή την HD4600 και αργότερα θα προστεθεί μια Nvidia GTX 760. Η χρήση για την οποία προορίζεται είναι: σερφάρισμα στο ίντερνετ με πολλές καρτέλες ανοιχτές ταυτόχρονα, πολύ MS Office, ερασιτεχνικά Photoshop, λίγο επεξεργασία βίντεο και παιχνίδια στρατηγικής. Το δεύτερο σύστημα είναι το εξής: Κουτί: Fractal Node 304 Mini-ITX Μητρική: ASRock H81M-ITX Intel H81 So.1150 Μνήμες Ram: 8GB Crucial Ballistix Sport DDR3-1600 DIMM CL9 Dual Kit Επεξεργαστής: Intel Core i3 4130 2x 3.40GHz So.1150 Τροφοδοτικό: 400 Watt be quiet! Pure Power L8 Non-Modular 80+ Bronze Τελική τιμή 320.09 Συν ένας σκληρός που ήδη υπάρχει. Αυτό το σύστημα προορίζεται για σερφάρισμα στο ίντερνετ, ταινίες, μουσική, πολύ MS Office και κάποια λογιστικά προγράμματα. Τίποτα το απαιτητικό όσον αφορά το δεύτερο σύστημα. Λόγω έλλειψης χώρου και επειδή τα συστήματα θα τοποθετηθούν πάνω σε γραφεία πρέπει να είναι μικρά σε μέγεθος, για αυτό και έγινε η επιλογή των συγκεκριμένων κουτιών. Περιμένω τις προτάσεις σας, αν κάπου διαφωνείτε ή και συμφωνείτε με τις παραπάνω συνθέσεις και τι ακριβώς να προσέξω. Black Fractal Node..pdf White Fractal Node.pdf
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα