pavlos88 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα. Πρόσφατα έκανα ανανέωση στην συνδρομή Double Play του Οτε απο την οποία έχω εδώ και χρόνια την Ενσύρματη συσκευή BaudTec που έδιναν. Επειδή ενδιαφέρομαι για μια φτηνή Ασύρματη σύνδεση στο σπιτι, είπα πριν πάρω τον Οτε να κάνω πρώτα εδω μια ερώτηση, αν γνωρίζετε οτι γίνεται να μου πουλήσουν φτηνότερα την ασύρματη συσκευη τους, αλλά προπάντων και αν αξίζει σαν συσκευή, η να κοιτάξω για άλλη που μπορεί να ειναι φτηνότερη και καλύτερη. Ευχαριστώ.
VonLoutsos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Αφού έκανες ανανέωση νομίζω δικαιούσαι ρούτερ....και στην τελική ζήτησε τους, με χρησιδάνειο τα δίνουν έτσι και αλλιώς
pavlos88 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Ευχαριστώ VonLoutsos. Με την πρώτη ευκαιρία θα τους κάνω ένα τηλέφωνο να μάθω. Τώρα κοίταζα στο Ίντερνετ και είδα σε άρθρο ότι δεν είναι και τα καλύτερα αυτά που δίνουν οι εταιρείες με τις συνδέσεις τους.
VonLoutsos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Τόσο χάλια είναι που αυτό που μου δώσαν από την HOL ( πριν από ένα μήνα ) το έβαλα πάνω και αφού είδα οτι συγχρονίζει 3Μb χαμηλότερα από το 5ετίας ρουτερ μου, πήγε στο πατάρι
pavlos88 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα. Ποια είναι η πιο φτηνή λύση για να μπορω να συνδεω δυο υπολογιστές (σε διαφορετικά σημεία του σπιτιού) με το Ίντερνετ; Δεν με απασχολεί αν είναι ασύρματη η Ενσύρματη η σύνδεση. Προς το παρόν έχω μονο Ενα Ενσύρματο BaudTec του Οτε. Να αγοράσω ένα δεύτερο modem; Εχετε κάποια φτηνή αξιόπιστη πρόταση;
CheOnWeb Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα. Ποια είναι η πιο φτηνή λύση για να μπορω να συνδεω δυο υπολογιστές (σε διαφορετικά σημεία του σπιτιού) με το Ίντερνετ; Δεν με απασχολεί αν είναι ασύρματη η Ενσύρματη η σύνδεση. Προς το παρόν έχω μονο Ενα Ενσύρματο BaudTec του Οτε. Να αγοράσω ένα δεύτερο modem; Εχετε κάποια φτηνή αξιόπιστη πρόταση; Switcher και καλώδια ethernet.
pavlos88 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Ευχαριστώ CheOnWeb. Σκεφτόμουν δυο Modem για να μπορουν να είναι μακριά οι δυο υπολογιστές αλλά και αυτή η πρόταση καλή είναι. Να ελεγξω τις τιμές μονο να δω αν συμφέρει σε σύγκριση με την αγορά δεύτερου Modem. Προς το παρόν βρήκα αυτό το Switch. http://www.cosmodata.gr/product/176065/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα