Προς το περιεχόμενο

απατη με αγγελια

Nami13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εμενα μου μιλησε σαν tankd96.ευγενεστατος και ολο φατσουλες σε καθε προταση.το παιζει μαθητης Λυκείου.

Φιλε gigisoni δεχομαι την ευθύνη μου.εχεις δικιο.απλα εχω πανω απο 50 συναλλαγες άψογες.την επαθα οντως αλλα οπως και την προηγούμενη φορα θα το διορθωσω.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κυνηγησε το μέχρι τέλους φίλε.

Και μαθητής λυκείου να είναι δε δικαιολογείτε γι' αυτό που κανε.. αν δε κάνεις τίποτα θα χάσεις τα λεφτά σου και θα βρεί νέα θύματα. Άσε που θα του κάνεις και καλό να γίνει άνθρωπος γιατί "κάποιοι" δεν ήταν ικανοί να τον κάνουν.

Όλοι έχουμε περάσει την ηλικία του και τέτοιες μαλακίες δε κάναμε. Επίσης πολλοί είμαστε αδέκαροι και ποτέ δε κλέψαμε.

• Like 3

ενταξει ο ts παίζει να εχει κρυφτεί ήδη μεσα στα βουνα του μπραλου... 

Flame mode on

Επεστρεψε τα λεφτα οσο προλαβαίνεις, μετα θα νιώσεις την οργη του φορουμ κατηραμμενε απατεωνισκε! :P

Flame mode off

ilias1972 ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΤΟΝ, ΜΗΝ ΤΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙΣ!

φιλε βρες ακριβως τα στοιχεια του και που μενει.αν ειναι δομοκο βολευει.θα ξεκινησουμε απο θεσσαλονικη βολτιτσα με 10 καλα παιδια απο τον δενδροποταμο που ειναι για τετοιες περιπτωσεις ειδικοι.ξεκινα και εσυ απο αθηνα με καμια δεκαρια ακομα ετσι για το μπουγιο και παμε εξω απο την πορτα του σπιτιου του.

Ξερω οτι μπορει να μην το πιστεψει.να νομιζει οτι μπλοφαρω για να δωσει τα λεφτα πισω.πραγματικα ομως τα εβαλε με το λαθος ανθρωπο.του εχω δωσει προθεσμια μεχρι αυριο το πρωι να επιστρέψει τα λεφτα και να ζητησει συγγνωμη.αν δεν το κανει αρχιζουν τα γλεντια.και αν ειναι ανηλικος θα μπλεξουν και οι γονεις του με τον αλητη που μεγαλωνουν.Ευχαριστώ παιδια για την υποστηριξη.το εκτιμω πολυ.

Φιλε saks80 Θα σε ενημερώσω εχεις το λογο μου.θα την πληρωσει αυτος για κάθε απατεώνα που εξαπατα ανθρωπους εντιμους.θα τον κανω παραδειγμα τον καραγκιοζακο

Παιδια γινεται να προτεινουμε στους διαχειριστες για να μπορει να βαλει καποιος αγγελιες να εχει πανω απο 50 αξιολογησεις ωστε να λιγοστευουν οι απατες απο πολλα καινουργια μελη

• Sad 1

• Super Moderators

Η θέση της διαχείρισης του forum είναι απλή και σαφής: όποιος θεωρεί ότι εξαπατήθηκε με μέλος που συναλλάχθηκε μέσω του forum, μπορεί:

- Να γράψει σχετική αξιολόγηση στη συγκεκριμένη αγγελία στην οποία συναλλάχθηκε.

- Να απευθυνθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τα περαιτέρω. 

Η διαχείριση του forum δεν θα επιτρέψει να εκτοξεύονται κατηγορίες δεξιά και αριστερά ούτε θα ανεχθεί ενέργειες αντεκδίκησης. 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...