Προς το περιεχόμενο

απατη με αγγελια

Nami13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αν συντρέχει λόγος μπορεί να γίνει άρση τηλ. απορρήτου μέσω της αστυνομίας με εισαγγελική παρέμβαση.

Βέβαια, το καλύτερο είναι να πάει απ' την παράλληλη οδό,κοινώς με καταγγελία στη ΔΗΕ για τον εντοπισμό του μέσω ip (φαντάζομαι συνομίλησες μαζί του μέσω ίντερνετ πριν γίνει η αγορά)

Καλά άμα πάει αστυνομία θα πάρουν παραμάσχαλα τον εισαγγελέα να κάνει άρση απορρήτου.

Τι άρσεις και κουραφέξαλα, άμα ήταν τόσο εύκολο να γίνει άρση....μόνο σε πολύ σοβαρές υποθέσεις, πχ παιδεραστία.

Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι μήνυση και να πάει δικαστικά το θέμα όπου μετά θα πρέπει να αποδείξει αυτά που ισχυρίζεται.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

την πατησες φιλε.το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να σκαλωσεις τον ιδιο και να σου δοσει τα λεφτα με το ετσι θελω.αν δεν ειχε πολλες θετικες αξιολογησεις επρεπε να απαιτησεις να δεις πρωτα το δεμα και υστερα να πληρωσεις κατοπιν εντολης του αποστολεα.και αστυνομια να μπλεξεις ο αλλος μπορει να ισχυριστει οτι αυτο ειχε συμφωνησει να σου στειλει στα 200 ευρω.

πες και το ονομα του μην την πατησει κιαλλος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@μαικ φασουλακης σοβαρα τωρα τα ελτα θα καλεσουν αστυνομια?το χεις κανει εσυ ή φιλος φιλου στο πε? το θεωρω δυσκολο..

μηνυση=100ε!

δικαστηριο=300αρα+

4s 16arh τουλ.260ε

4s 8αρη οκ λιγο λιγοτερα

Edit:μην μου στελνετε πμ δεν πουλαω απλα ειπα ποσο πανε γιατι πιο πανω ειπαν οτι τοσο κανει μτχ.

Επεξ/σία από kage
  • Like 2

κάνε ένα τηλεφώνημα στη ΔΗΕ να δεις τι παίζει.. δεν κοστίζει τίποτα και θα σε κατατοπίσουν καλύτερα απο τους αερολόγος του insomnia ..

καλά, μερικοί ντρέπεστε να μιλήσετε σε αστυνομίες, γιατρούς, δικηγόρους και πάει λέγοντας? κατα καιρούς βλέπω κάτι τέτοια τοπικ απο διάφορους..    

• Like 2

Παντα οταν παραλαμβανεται απο ελτα ακριβα πραγματα θα τα ελενχεται πριν υπογραψετε και πληρωσετε.Ειτε απο αγγελια

ειτε απο καταστημα κυριως εξωτερικου.

Αν υπογραψεις και βρεις ακομα πετρες μεσα δε προκειται να βρεις το δικιο σου.

Σε courier μπορει και ο αποστολεας να δωσει εντολη για ελενχο πριν τη παραλαβη.Εφοσον ειναι καθαρος δεν πρεπει να φοβαται κατι....

@μαικ φασουλακης σοβαρα τωρα τα ελτα θα καλεσουν αστυνομια?το χεις κανει εσυ ή φιλος φιλου στο πε? το θεωρω δυσκολο..

μηνυση=100ε!

δικαστηριο=300αρα+

4s 16arh τουλ.260ε

4s 8αρη οκ λιγο λιγοτερα

ναι φίλε μου.στη δική μου περίπτωση μαζί με γνωστό μου δικηγόρο καλέσαμε το ΕΛΤΑ του αποστολέα και τον συνέλαβαν την ώρα που πήγε να παραλάβει τα χρήματα.αν τα έχει παραλάβει τα χρήματα πάλι με τη βοήθεια ενός δικηγόρου μπορεί να καλέσει το τοπικό τμήμα και να τον συλλάβουν.αν ήταν έτσι όλοι θα στέλνανε τουβλάκια στις αντικαταβολές.

όλοι λίγο πολύ έχουμε ένα γνωστό δικηγόρο.

tankd-nami κανε αυτό που σου είπα.εγώ από το Δομοκό την είχα πατήσει και ήταν πολύ εξυπηρετικοί στο τμήμα.για άλλες περιοχές δεν έχω γνώμη αλλά πιστεύω το ίδιο ισχύει.

και θα σε πληρώσει και θα του κάνουν τη σούφρα σουρωτήρι μέσα.

χαχα

Καλησπέρα σας... σιγουρα θα ξανα εχουν αναφερθεί και αλλα τετοια γεγονοτα... απλα θελω να σας κανω μερικες ερωτήσεις...

πριν λιγες μερες καθως κοιτουσα αγγελιες επεσε στα ματια μου ένα iPhone 4s στα 200 ευρω...

το σκεφτηκα και ειπα να το αγορασω καθως η τιμη ηταν πολύ καλη και ειχε και εγγυηση (αποτι ελεγε)

επικοινωνησα με τον τυπο, και συμφωνήσαμε να μου το στειλει με αντικαταβολή ΕΛΤΑ...όταν ηρθε το δεμα, με καλεσαν από τα ΕΛΤΑ, πηγα, πληρωσα, το ανοιξα και ο τυπος μεσα ειχε βαλει μια παλια συσκευη....

ξερω δικο μου λαθος που τον εμπιστευτηκα αλλα θελω να μαθω τι μπορω να κανω σε αυτην την περιπτωση??? αν παω στην αστυνομια θα βγαλω ακρη?? στην ΔΗΕ ???

σας εχει συμβει ποτε κατι τετοιο? το καταγγειλατε? τι καταληξη ειχε ολο το θεμα?

σας ευχαριστω προκαταβολικα

παιδια ευχαριστω πολύ....Απ'οτι καταλαβα αν το παω Νομικα δεν βγαινει κατι και είναι πολλα τα εξοδα...

ευχαριστω....

Από ότι φαίνεται είναι το ίδιο άτομο 

ο Nami13 έχει και μια αρνητή αξιολόγηση  http://www.insomnia.gr/classifieds/traders/273450-nami13/ για απάτη...   icon_think.gif

Κάτι δεν μου κάθεται καλά! :)

ναι φίλε μου.στη δική μου περίπτωση μαζί με γνωστό μου δικηγόρο καλέσαμε το ΕΛΤΑ του αποστολέα και τον συνέλαβαν την ώρα που πήγε να παραλάβει τα χρήματα.αν τα έχει παραλάβει τα χρήματα πάλι με τη βοήθεια ενός δικηγόρου μπορεί να καλέσει το τοπικό τμήμα και να τον συλλάβουν.αν ήταν έτσι όλοι θα στέλνανε τουβλάκια στις αντικαταβολές.

όλοι λίγο πολύ έχουμε ένα γνωστό δικηγόρο.

tankd-nami κανε αυτό που σου είπα.εγώ από το Δομοκό την είχα πατήσει και ήταν πολύ εξυπηρετικοί στο τμήμα.για άλλες περιοχές δεν έχω γνώμη αλλά πιστεύω το ίδιο ισχύει.

και θα σε πληρώσει και θα του κάνουν τη σούφρα σουρωτήρι μέσα.

χαχα

ο tankd96 από ότι αναφέρει στην αγγελία του είναι από το Δομοκόicon_think.gif

tankd96 η αγγελία του ---> http://www.insomnia.gr/classifieds/mobile/samsung/242998-%CF%80%CF%89%CE%BB%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-2-samsung-s3-%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%BA%CE%AD%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B1-2/

http://www.elta-courier.gr/network.asp?k=522

ΠΡΟΣΟΧΗ με τις αγγελίες μονο με courier (ΕΛΤΑ Courier, Γενική ταχυδρομική) με εντολή να ανοιχτή το δέμα!!!

• Like 2

Ποτέ δεν αγοράζουμε αντικαταβολή (πόσο μάλλον κατάθεση), όταν ο άλλος δεν έχει αξιολογήσεις, και δεν είναι ανεργό μέλος. Και αν βλέπετε και πολύ χαμηλή τιμή.... είναι το τυράκι στη φάκα. 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...