johnbond Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 ΠΡΟΣΟΧΗ με τις αγγελίες μονο με courier (ΕΛΤΑ Courier, Γενική ταχυδρομική) με εντολή να ανοιχτή το δέμα!!! Σε πρόσφατη προσπάθεια μου στείλω αντικαταβολή με εντολή ελέγχου η γενική ταχυδρομική δεν το δεχότανε λόγω οδηγίας απο τα κεντρικά όπως μου είπαν. Έχεις στείλει εσύ τελευταία έτσι με γ.τ. και το δεχτήκανε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 πονηρος ο βλάχος... ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 με acs μια χαρα δουλευει ο έλεγχος πριν την πληρωμη. κατα τ'αλλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angeleye Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Σε πρόσφατη προσπάθεια μου στείλω αντικαταβολή με εντολή ελέγχου η γενική ταχυδρομική δεν το δεχότανε λόγω οδηγίας απο τα κεντρικά όπως μου είπαν. Έχεις στείλει εσύ τελευταία έτσι με γ.τ. και το δεχτήκανε; Πριν από δυο μήνες είχα στείλει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
igoods Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα σας... σιγουρα θα ξανα εχουν αναφερθεί και αλλα τετοια γεγονοτα... απλα θελω να σας κανω μερικες ερωτήσεις... πριν λιγες μερες καθως κοιτουσα αγγελιες επεσε στα ματια μου ένα iPhone 4s στα 200 ευρω... το σκεφτηκα και ειπα να το αγορασω καθως η τιμη ηταν πολύ καλη και ειχε και εγγυηση (αποτι ελεγε) επικοινωνησα με τον τυπο, και συμφωνήσαμε να μου το στειλει με αντικαταβολή ΕΛΤΑ...όταν ηρθε το δεμα, με καλεσαν από τα ΕΛΤΑ, πηγα, πληρωσα, το ανοιξα και ο τυπος μεσα ειχε βαλει μια παλια συσκευη.... ξερω δικο μου λαθος που τον εμπιστευτηκα αλλα θελω να μαθω τι μπορω να κανω σε αυτην την περιπτωση??? αν παω στην αστυνομια θα βγαλω ακρη?? στην ΔΗΕ ??? σας εχει συμβει ποτε κατι τετοιο? το καταγγειλατε? τι καταληξη ειχε ολο το θεμα? σας ευχαριστω προκαταβολικα Αφου σου εστειλε αντικαταβολη εχεις την πληρη διευθυνση του και το ονοματεπωνυμο του.Εαν ενημερωσεις και τα ελτα να μην παραλαβει κτλ μηπως μπορουν να κανουν κατι.Αλλα το σημαντικοτερο ειναι οτι ξερεις που μενει.Εαν ειστε στην ιδια πολη γτ δεν πας μια βολτα σπιτι του για καφε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias1972 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 ΠΡΟΣΟΧΉ.ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ.ο nami 13 και ο tankd96 ειναι το ιδιο πρόσωπο.με τ ID tankd96 μου πουλησε αντικαταβολη 2s3 και οταν τα παρελαβα απο τα ελτα ειχε μεσα βαλει πετρες.με το nami 13 ειχε εξαπατησει αλλο φιλο.ειναι Απατεωνας.εχω ειδη παει στο τμημα της περιοχης μου Σας το παιζει θυμα για να δει αν μπορει να τη γλυτωσει.επαναλμβανω με εξαπατησε Τωρα μου στελνει pm και κανει το βλακα.πιθανον εχει και αλλες ψευτικες ταυτοτητες και κοροιδευει τους φιλους για να βγαζει μεροκαματο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Από ποιο account σου στέλνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias1972 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Φιλε μου απο το tankd96.του εστειλα 350 ευρω.τα πηρα για 2 φιλους τα κινητα για να κανω εξυπηρετηση.ειχε μεσα πετρες ο φιλαρακος μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 περιπλέκονται τα πραγματα... προβλέπω ξύλικι μπολικο... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias1972 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Ειναι λεει απο Δομοκό.εχω βρει την ακρη απο τη σφραγιδα απο τα ελτα.ο δικηγορος μου ειπε οτι τα ελτα ειναι υποχρεωμενα να δωσουν τα αληθινα στοιχεια του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 όχι, χαζομαρα μου, ο τυπος ηταν πολύ πειστικος και επεσε θυμα... τωρα εξηγείται... Ειναι λεει απο Δομοκό.εχω βρει την ακρη απο τη σφραγιδα απο τα ελτα.ο δικηγορος μου ειπε οτι τα ελτα ειναι υποχρεωμενα να δωσουν τα αληθινα στοιχεια του. ε παρε το τρενο πηγαινε ως το δομοκο και που σε πονει και που σε σφαζει... ισχυει η ιδεα για το ρ-π Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias1972 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Σας ανοιξε το θεμα για να δει αν κινδυνευει.εγω ειλικρινα θα τον κυνηγησω μεχρι τερμα για λογους αρχης.μου ειχε τυχει παλιοτερα και ενας στο ricardo και εβγαλα ακρη.εκει ο τυπος παρακαλαγε να αποσυρω την μηνυση.ειλικρινα έκλαιγε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
igoods Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Σας ανοιξε το θεμα για να δει αν κινδυνευει.εγω ειλικρινα θα τον κυνηγησω μεχρι τερμα για λογους αρχης.μου ειχε τυχει παλιοτερα και ενας στο ricardo και εβγαλα ακρη.εκει ο τυπος παρακαλαγε να αποσυρω την μηνυση.ειλικρινα έκλαιγε Δημοσιευσε εδω εαν θες καποια απο τα μηνυματα του nami να ξερουμε ολοι τοτε γιατι ανθρωπο μιλαμε ωστε να μην του απανταμε και εμεις σοβαρα.και εννοειται οι διαχειριστες ας κανουν οτι μπορουν με ip κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gigisoni Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Σας ανοιξε το θεμα για να δει αν κινδυνευει.εγω ειλικρινα θα τον κυνηγησω μεχρι τερμα για λογους αρχης.μου ειχε τυχει παλιοτερα και ενας στο ricardo και εβγαλα ακρη.εκει ο τυπος παρακαλαγε να αποσυρω την μηνυση.ειλικρινα έκλαιγεSorry, αλλά σου έτυχε και παλιά και την ξαναπάτησες;Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού, το τρις ανδρός παράφρονος, λέγαν οι αρχαίοι. Επίσης, Αν ο άνθρωπος με γελάσει μία φορά ντροπή δική του, αν με γελάσει δύο ντροπή δική μου! Άλμπερτ Σβάιτσερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευσε εδω εαν θες καποια απο τα μηνυματα του nami να ξερουμε ολοι τοτε γιατι ανθρωπο μιλαμε ωστε να μην του απανταμε και εμεις σοβαρα.και εννοειται οι διαχειριστες ας κανουν οτι μπορουν με ip κτλ.δυστυχώς ή ευτυχώς, δεν επιστρέπεται η δημοσιοποίηση των pms... η ip είναι dynamic, με κάθε restart του router αλλάζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις