Nami13 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα σας... σιγουρα θα ξανα εχουν αναφερθεί και αλλα τετοια γεγονοτα... απλα θελω να σας κανω μερικες ερωτήσεις... πριν λιγες μερες καθως κοιτουσα αγγελιες επεσε στα ματια μου ένα iPhone 4s στα 200 ευρω... το σκεφτηκα και ειπα να το αγορασω καθως η τιμη ηταν πολύ καλη και ειχε και εγγυηση (αποτι ελεγε) επικοινωνησα με τον τυπο, και συμφωνήσαμε να μου το στειλει με αντικαταβολή ΕΛΤΑ...όταν ηρθε το δεμα, με καλεσαν από τα ΕΛΤΑ, πηγα, πληρωσα, το ανοιξα και ο τυπος μεσα ειχε βαλει μια παλια συσκευη.... ξερω δικο μου λαθος που τον εμπιστευτηκα αλλα θελω να μαθω τι μπορω να κανω σε αυτην την περιπτωση??? αν παω στην αστυνομια θα βγαλω ακρη?? στην ΔΗΕ ??? σας εχει συμβει ποτε κατι τετοιο? το καταγγειλατε? τι καταληξη ειχε ολο το θεμα? σας ευχαριστω προκαταβολικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Iphone 4S στα 200€ και δεν ψυλιάστηκες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nami13 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 όχι, χαζομαρα μου, ο τυπος ηταν πολύ πειστικος και επεσε θυμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forgotten Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 όχι, χαζομαρα μου, ο τυπος ηταν πολύ πειστικος και επεσε θυμα... κοίταξες καθόλου τις αξιολογήσεις του? είπαμε ότι φαίνεται πολύ κάλο για να ναι αληθινό συνήθως δεν είναι τι να πω το κόστος για μήνυση κλπ ίσως είναι πολύ ακριβό άλλα ας γίνει πάθημα-μάθημα και να αγοράζεις είτε από κοντά ,ή από άτομά με πολλές αξιολογήσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Άσχετα που ήταν απάτη, η τιμή είναι φυσιολογική. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mάικ ο ΦασουΛάκης Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 πότε αντικαταβολή με ΕΛΤΑ.τώρα τον μπουλο,το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τον βρεις και να πας με κάποιον γνωστό σου, δικηγόρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Στις 15/2/2014 στις 10:11 ΜΜ, Mάικ ο ΦασουΛάκης είπε ποτέ αντικαταβολή με ΕΛΤΑ.τώρα τον μπουλο,το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τον βρεις και να πας με κάποιον γνωστό σου 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 η θα χει πλαστη ταυτοτητα ή θα ναι τοσο στα @@ του που ειναι ρεαλ και ξερει οτι δεν παθαινεις τιποτα για μερικα χιλιαρικα ιδιωτων... ή τα ελτα δεν ζητησαν καν ταυτοτητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nahock Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα σας... σιγουρα θα ξανα εχουν αναφερθεί και αλλα τετοια γεγονοτα... απλα θελω να σας κανω μερικες ερωτήσεις... πριν λιγες μερες καθως κοιτουσα αγγελιες επεσε στα ματια μου ένα iPhone 4s στα 200 ευρω... το σκεφτηκα και ειπα να το αγορασω καθως η τιμη ηταν πολύ καλη και ειχε και εγγυηση (αποτι ελεγε) επικοινωνησα με τον τυπο, και συμφωνήσαμε να μου το στειλει με αντικαταβολή ΕΛΤΑ...όταν ηρθε το δεμα, με καλεσαν από τα ΕΛΤΑ, πηγα, πληρωσα, το ανοιξα και ο τυπος μεσα ειχε βαλει μια παλια συσκευη.... ξερω δικο μου λαθος που τον εμπιστευτηκα αλλα θελω να μαθω τι μπορω να κανω σε αυτην την περιπτωση??? αν παω στην αστυνομια θα βγαλω ακρη?? στην ΔΗΕ ??? σας εχει συμβει ποτε κατι τετοιο? το καταγγειλατε? τι καταληξη ειχε ολο το θεμα? σας ευχαριστω προκαταβολικα Τώρα εσύ είσαι ο αγοραστής ή ο απατεώνας; Γιατί εάν είσαι αγοραστής τότε μπορεί να είσαι και άνθρωπος και ο άνθρωπος έχει και δικαιώματα. Να τα διεκδικήσεις. Πληροφορίες για το θέμα που σου προέκυψε θα βρεις σε κάποιο αστυνομικό τμήμα. Πάντως να ξέρεις, η ανωνυμία στο ίντερνετ χάνεται σιγά σιγά! όχι, χαζομαρα μου, ο τυπος ηταν πολύ πειστικος και επεσε θυμα... Ξέρω, τυχαίο. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Ποιά ανωνυμία στο ίντερνετ και... "δεν την ψυλλιάστηκες τη δουλειά"? Πάμε καλά? Αφού επικοινώνησε μαζί του=> άρα έχει το κινητό του (πλέον δεν υπάρχουν αδήλωτες sim) μπορεί να μάθει ποιός είναι. Αν τον πήρε από καρτοτηλέφωνο του δρόμου απ' την άλλη και έκλεισε συμφωνία με άγνωστο άτομο έτσι, ε καλά να πάθει. Πάντως η τιμή σε καμία περίπτωση δεν προμηνύει ότι πρόκειται για απάτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Ποιά ανωνυμία στο ίντερνετ και... "δεν την ψυλλιάστηκες τη δουλειά"? Πάμε καλά? Αφού επικοινώνησε μαζί του=> άρα έχει το κινητό του (πλέον δεν υπάρχουν αδήλωτες sim) μπορεί να μάθει ποιός είναι. Αν τον πήρε από καρτοτηλέφωνο του δρόμου απ' την άλλη και έκλεισε συμφωνία με άγνωστο άτομο έτσι, ε καλά να πάθει. Πάντως η τιμή σε καμία περίπτωση δεν προμηνύει ότι πρόκειται για απάτη. πως θα μάθει ποιός είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mάικ ο ΦασουΛάκης Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 κανε αυτό που σου είπα.το ίδιο έκανα και γω σε αντίστοιχη περίπτωση ή δώσε τα στοιχεία του στα ΕΛΤΑ και μόλις πάει να παραλάβει το χρήμα θα καλέσουν την αστυνομία αυτοί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 πως θα μάθει ποιός είναι? αν συντρέχει λόγος μπορεί να γίνει άρση τηλ. απορρήτου μέσω της αστυνομίας με εισαγγελική παρέμβαση. Βέβαια, το καλύτερο είναι να πάει απ' την παράλληλη οδό,κοινώς με καταγγελία στη ΔΗΕ για τον εντοπισμό του μέσω ip (φαντάζομαι συνομίλησες μαζί του μέσω ίντερνετ πριν γίνει η αγορά) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Πες μας ποιός είναι Ενημέρωσες κάποιον διαχειριστή?Μην την πατήσει κι άλλος(και ban να φάει βέβαια θα επιστρέψει με νέο acc) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Και για μένα καταγγελία με την μια στην Αστυνομία για απάτη και στα EΛΤΑ για απάτη συναλλαγής. Η απάτη διώκεται και είναι έγκλημα και φυσικά δεν υπάρχει το ότι την πάτησες άρα ήταν δικό σου "λαθος" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις