tzeledaki Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 1. Κάντε επέκταση την τηλεόραση με το hdmi σαν δεύτερη οθόνη. 2. Χρησιμοποιείστε ένα πρόγραμμα σαν το VLC και κάντε stream την οθόνη του laptop σας στη 2η οθόνη (την τηλεόραση). Tutorial: 3. Θέστε καρέ/δευτερόλεπτο το μέγιστο δυνατό αριθμό. Ίσως χάνει λίγο στην ποιότητα αλλά αν βρείτε κάποιο ακόμα καλύτερο του VLC ίσως πετύχετε ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joepower Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 καλησπερα σε ολους.επειδη ειμαι λιγο ασχετος με ολα αυτα θα ηθελα την βοηθεια σας.μπαινω στο novago και οταν παω να πατησω την συνδεση μου λεει πως πρεπει να κατεβασω το plugin.παταω οκ κατεβαινει αυτο κανω ινσταλ αλλα μετα τα ιδια,πρεπει να κανω κατι αλλο οταν το κατεβασω εκτος ινσταλ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 http://portal.novago.gr:33200/EPG/jsp/webtv/index.jsp#Home/t_0/main κι ύστερα κάνεις login. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AZA Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Τελικά λειτουργει στην τηλεόραση ;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arirakisp Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 καλησπέρα, εγώ έχω άλλο πρόβλημα. Παίζει τα πάντα on demand αλλά δεν παιζει το live σε turbo x tv box τις τελευταιες 2 μερες . εχω κάνει τα πάντα ----sos ---- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα