Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δοκιμασα και με hdmi καλωδιο και με vga και δε γινεται τιποτα... βγαζει σφαλμα και με πεταει εξω..

δοκιμασα και το παλιο plug in και δε γινεται τιποτα.....

καμια ιδεα ρε παιδια για το τι μπορουμε να κανουμε και να βλεπουμε novago και στη τηλεοραση?

Δημοσ.

@nasblack

Όταν θα έχεις έτοιμη την εφαρμογή, παράθεσε εδώ ένα link από το Market ή από την ίδια την εφαρμογή, να την κατεβάσουμε κι εμείς.

Δημοσ.

Παιδιά από σήμερα παει και το παλιό plugin trick για το nova σε desktop...αν έχει κανείς καμία ιδέα ρίξετε την εδώ!!!!!

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά.Προσωπικά εδώ και ένα μήνα περίπου βλέπω από laptop σε tv με hdmi.Απλά βάζω το novago σε πλήρης οθόνη με το κουμπί που έχει το plugin και μετά συνδέω το hdmi.Εαν βγω από full screen μου βγάζει αμέσως το γνωστό μήνυμα.Δε το χω δοκιμάσει σε άλλο laptop αλλά σε μένα λειτουργεί πάντα αυτό το τρικ

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

δοκιμασα και με το full screen που λεει ο φιλος ''newbie'' και παλι τιποτα... με πεταει εξω και βγαζει σφαλμα!!

καποιος καμια ιδεα αλλη? πρεπει να οργανωθουμε ρε παιδια :D

Δημοσ.

δοκιμασα και με το full screen που λεει ο φιλος ''newbie'' και παλι τιποτα... με πεταει εξω και βγαζει σφαλμα!!

καποιος καμια ιδεα αλλη? πρεπει να οργανωθουμε ρε παιδια :D

καλύτερα να τους στείλεις ένα μήνυμα στο fb στη forthnet για να σου πουν τι θα κάνεις ώστε μη σε πετάει έξω και να μην έχει σφάλμα . 

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα,
Παιδια εχω το εξης προβλημα.Μπαινοντας στο Portal του novago,κανω login κανονικα,επιλέγω να δω Live tv,φορτώνει,παιζει για ενα δευτερολεπτο και μετα μου πεταει το πιο κατω μηνυμα:   .Ο υπολογιστης ειναι intel core duo στα 2,2 Ghz,x86 , 3G RAM και καρτα οθονης ΑΤΙ RADEON HD 4300/4500.Δεν νομιζω οτι δεν εχω τις ελαχιστες απαιτησεις συστηματος.Που μπορει να ειναι το προβλημα λοιπον?

ΥΓ.Μονο στον ΙΕ μπορω να κανω log iin. Σε chrome & firefox,μου λεει οτι πρεπει να εγκαταστησω το plugin,το κατεβαζω το εγκαθιστω,κανω επαννεκινηση και μου πεταει παλι μηνυμα οτι πρεπει να το εγκαταστησω,κ.ο.κ. !!!

post-243117-0-18857400-1397310967_thumb.jpg

Δημοσ.

καλύτερα να τους στείλεις ένα μήνυμα στο fb στη forthnet για να σου πουν τι θα κάνεις ώστε μη σε πετάει έξω και να μην έχει σφάλμα . 

Μα δεν υπαρχει περιπτωση να σου απαντησουν... το point της forthnet ειναι να βλεπεις novago σε tablet kai laptop και οχι στη τηλεοραση.. αλλιως να παρεις nova σου λεει..

γι αυτο και ενω επαιζε στην αρχη στη τηλεοραση με hdmi  με το πρωτο plugin, μετα το πηρανε χαμπαρι και το εκοψαν..

ιδεες θελουμε για το πωσ να το κανουμε να ξαναπαιξει στη τηλεοραση :-)

Δημοσ.

Καλησπερα,

Παιδια εχω το εξης προβλημα.Μπαινοντας στο Portal του novago,κανω login κανονικα,επιλέγω να δω Live tv,φορτώνει,παιζει για ενα δευτερολεπτο και μετα μου πεταει το πιο κατω μηνυμα:   .Ο υπολογιστης ειναι intel core duo στα 2,2 Ghz,x86 , 3G RAM και καρτα οθονης ΑΤΙ RADEON HD 4300/4500.Δεν νομιζω οτι δεν εχω τις ελαχιστες απαιτησεις συστηματος.Που μπορει να ειναι το προβλημα λοιπον?

ΥΓ.Μονο στον ΙΕ μπορω να κανω log iin. Σε chrome & firefox,μου λεει οτι πρεπει να εγκαταστησω το plugin,το κατεβαζω το εγκαθιστω,κανω επαννεκινηση και μου πεταει παλι μηνυμα οτι πρεπει να το εγκαταστησω,κ.ο.κ. !!!

μπορεί να κατέβαζες ταινίες και να είχες μακρυά το ρούτερ με αποτέλεσμα να έχεις αυτά τα προβλήματα 

Δημοσ.

Κ εμενα με ενδιαφέρει αυτό. .. το έχω στο κινητό και έχω k smart TV..μπορούμε να βρούμε κανένα τρόπο να το βλέπουμε στην τηλεόραση?

Δημοσ.

το nova go είναι μεγάλη καινοτομία από τη nova . Το χρησιμοποιήσα και το ευχαριστηθήκα στο κυριακάτικο ματς με την φίεστα του ολυμπιακού 

Δημοσ.

το nova go είναι μεγάλη καινοτομία από τη nova . Το χρησιμοποιήσα και το ευχαριστηθήκα στο κυριακάτικο ματς με την φίεστα του ολυμπιακού 

καλά σήμερα έχει ποδοσφαιρική πανδαισία κύπελο σε καφερτέρια και nova go για ευρωλίγκα

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

!!!!!!!!!!!!!!!!    ΣΥΝΔΕΣΗ VGA LAPTOP H DESKTOP  ΣE VGA ΤΗΛΕΩΡΑΣΗΣ FULL SCREEN  ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΗΣΗ ....... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

πως το καταφερες ρε θηριο ,εχω μπλεξει εδω και καμια ωρα και δν μπορω να καταφερω τπτ, με πεταει συνεχεια ,και με vga και με hdmi και με μεγενθηση ο8ονης κ με πειραγμενες αναλυσης της ο8ονης και απλα εχασα μια ωρα απο την ζωη μ ,χαχαχαχα, μαλλον τον ηπιαμε ετσι?.. για το livetv παντα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...