STEVEHACKER Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα σας, έχω ενα προβλημα με την υπηρεσια novago .....Ενώ στο laptop λειτουργεί κανονικά, με το που συνδέσω την τηλεόραση μέσω hdmi, μου εμφανίζει μήνυμα ότι " η υπηρεσία δεν υποστηρίζεται από τη συσκευή σας " .....Μήπως μπορει κάποιος να με βοηθήσει?Ευχαριστώ πολύ ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papalouk77 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 το αλλαξε η nova τωρα τελευταια..δεν ξερω το γιατι ενω παλαιοτερα το δεχοταν κανονικα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
airthanos69 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 σβησε το παλιο plugin restart βρες το παλιο plugin βαλτο και θα σου δουλεψει!δεν κανεις logout! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DGSI2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 που θα βρουμε το παλιο και σε τι κανουμε restart? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
airthanos69 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Restart στο κομπιουτερ οσο για το plugin google it Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δεν δουλεύει πλέον με hdmi στην τηλεόραση. Ερώτηση 20:http://www.forthnet.gr/FAQ.aspx?a_id=7143 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
airthanos69 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 με το παλιο plugin μια χαρα παιζει!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoistribo Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Πόσο παλιό εννοείς?Με αυτό που είχαμε κατεβάσει έπαιζε και ξαφνικά μια μέρα....τέλος!Το κόψανε τελοσπάντων,έχεις κάποια πρόταση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarpan Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Λογικα κατι θα μπορουμε να κανουμε γιατι με ενδιαφερει και μενα...Με καποιο τροπο να κανουμε screen mirroring ας πουμε;;;;;; Edit επειδη τωρα προσεξα οτι μιλαμε για λαπτοπ,σε κινητα συμβαινει το ιδιο;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 έκοψαν την σύνδεση με hdmi. Αλλά με το παλιό Plugin δουλεύει, από ΄τοι μου είπε ένας φίλος. Τώρα, για πόσο, δεν ξέρω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
windia Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Έβαλα το παλιό plug in αλλά δυστυχώς δεν δουλεύει, μου ζητάει να εγκαταστήσω νέο plug in.. Καμιά ιδέα..? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
airthanos69 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Έβαλα το παλιό plug in αλλά δυστυχώς δεν δουλεύει, μου ζητάει να εγκαταστήσω νέο plug in.. Καμιά ιδέα..? βαλε παλι το παλιο και κανε login!μην κανεις logout ποτε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rakeesh Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Που μπορουμε να βρούμε το παλιο plug in? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeTiPaleuw Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Μαλλον αλλαξανε και το log in γιατι ενω βαζω να με θυμαται καθε φορα που μπαινω στη σελιδα μου ζηταει να κανω συνδεση με τους κωδικους. Οποτε λογικα παει και το κολπο με το παλιο plug-in.... Αν καποιος βρει κανενα καινουργιο κολπακι ας μας το πει και μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasblack Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 δειτε το βιντεακι που ανεβασα.. παιζει απο android κινητο. φτιαχνω μια εφαρμογη για να δουλεψει αλλα ειναι ακομα σε σταδιο δοκιμης. λιγη υπομονη ... θα ειναι δωρεαν. http://dai.ly/x1eo5xn http://dai.ly/x1eo5xn ειναι dailymotion.. υπαρχει τροπος για hdmi output απο android.. απλα δεν πετυχαινει παντα.. θα βρουμε την ακρη ομως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα