Yuriy_per Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Παίδες, προσωπικά θα σας έλεγα μακρυά από τις SanDisk, όσον αφορά τις MicroSD τουλάχιστον, είχα πάρει μια 32GB από τα Multirama, την είχα στο S3 μετά από κάποιο καιρό μου καταργόταν μόνη της οπότε να ναι και δεν μπορούσες ούτε μουσική να ακούσεις σαν άνθρωπος, για να τραβάς βίντεο κατευθείαν στη κάρτα δεν το συζητάω καν! Το έκανε αυτό μέχρι που τελικά να τα φτύσει τελείως, την πήγα για αλλαγή και μου δώσανε άλλη, έλα ντε που και η δεύτερη μετά από κάποιο καιρό άρχιζε να κάνει τα ίδια, αλλά στο S4 τώρα! Τι να πω μπορεί να είμαι τόσο άτυχος? Μπορεί να μην συνεργάζεται καλά με τα Samsung? Απλά εγώ προσωπικά, από τώρα, από τις κάρτες SanDisk μακρυά!
newtech Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Παίδες, προσωπικά θα σας έλεγα μακρυά από τις SanDisk, όσον αφορά τις MicroSD τουλάχιστον, είχα πάρει μια 32GB από τα Multirama, την είχα στο S3 μετά από κάποιο καιρό μου καταργόταν μόνη της οπότε να ναι και δεν μπορούσες ούτε μουσική να ακούσεις σαν άνθρωπος, για να τραβάς βίντεο κατευθείαν στη κάρτα δεν το συζητάω καν! Το έκανε αυτό μέχρι που τελικά να τα φτύσει τελείως, την πήγα για αλλαγή και μου δώσανε άλλη, έλα ντε που και η δεύτερη μετά από κάποιο καιρό άρχιζε να κάνει τα ίδια, αλλά στο S4 τώρα! Τι να πω μπορεί να είμαι τόσο άτυχος? Μπορεί να μην συνεργάζεται καλά με τα Samsung? Απλά εγώ προσωπικά, από τώρα, από τις κάρτες SanDisk μακρυά! Εγω δεν ειχα ποτε προβλημα. Για μενα απο τις καλυτερες.
vrwmiaris Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Αν και έχω πάρει από το eBay κάρτα μνήμης αυθεντική πλέον θα αγόραζα μόνο από αμαζον.
vasi Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 προφανως και συγχεεις διαφορετικα προιοντα ελπιζω να το ξερεις.. το ενα απο το αμερικανικο αμαζον με τριτο πωλητη και το αλλο οπου και αναφερεται η προσφορα πωλειται απο το αμαζον.. εχετε το νου σας στο τι ποσταρετε και λετε τα δικα σας . Εντάξει από αμερικάνικο αμαζον,αλλά τον τρίτο πωλητή που τον βλέπεις στο Site: λινκ μου επίσης τα αρνητικά σχόλια δεν τα βλέπεις ? εγώ πιστεύω, προσπαθούν να ξεσκουπισουν το προϊόν !! αν ενωεις για το αγκλικο αμαζον υπάρχει πάλι Site: προσφορά Εγω δεν ειχα ποτε προβλημα. Για μενα απο τις καλυτερες. με Samsung κινητο δοκίμασες ??
Salvation81 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 SanDisk σαφως και καλυτερη απο Adata..... Προσωπικα χρησιμοποιω 99% Kingston και δεν ειχα ποτε θεμα αλλα 2 φορες ειχα με Adata και καμια με SanDisk (βεβαια SanDisk εχω 2 καρτες ενω Adata μεχρι προσφατα ειχα 3, τωρα δεν εχω καμια). 1
newtech Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Εντάξει από αμερικάνικο αμαζον,αλλά τον τρίτο πωλητή που τον βλέπεις στο Site: λινκ μου επίσης τα αρνητικά σχόλια δεν τα βλέπεις ? εγώ πιστεύω, προσπαθούν να ξεσκουπισουν το προϊόν !! αν ενωεις για το αγκλικο αμαζον υπάρχει πάλι Site: προσφορά με Samsung κινητο δοκίμασες ?? Φιλε μου παντου θα υπαρχουν αρνιτικς.. Το θεμα ειναι οτι η AMAZON ειναι για μενα η καλυτερη σε οτι αφορα returns Κτλ. Δεν υπαρχει πραγμα που να μην εχει αρνιτικες. Ειχαν προσφορα στης ΚΑΡΤΕΣ χτες.. καθε μερα εχουν απο κατι. Δεν ειναι ΕΛΛΑΔΑΡΑ εκει! Ναι.. σε 2! Samsung Galaxy Express Samsung Galaxy Advanced
sharkoulis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 καλησπερα επειδη ψαχνω να παρω micro sd διαβασα οτι τα samsung galaxy s3 και s4 εχουνε θεματα με sandisk..αμα ψαξετε στο innternet θα διαβασετε αρκετα αρνητικα.. Αντιθετα η sandisk extreme διαβασα χωρις να εχω δοκιμασει οτι συνεργαζετε αψογα χωρις θεματα..πιο γρηγορη αλλα και πιο ακριβη.. παντως προσοχη παιδια περνουνε τις micro sd και απο 4gb τις κανουμε 64gb και τις πουλανε στο ebay..πολλες φορες και σαν sandisk.. Εκανα μια αγορα(πριν την κανω εστειλα μνμ στον πωλητη ολα οκ??? το size κομπλε απηραχτο? αυθεντικη?? Ολα καλα μου ειπε..και μου εστειλε ο ΤΥΠΑΡΑΣ σε sandisk συσκευασια καρτουλα 64gb..στο 64gb ηταν αυτοκολητακη που το εβγαλα και απο πισω εγραφε 4gb. scannara το barcode μου εβγαλε 4 gb καρτα κινεζικη..επικοινωνησα και με sandisk εστειλα φωτος κτλ μου ειπε μουφα.. εχω κανει open case στο ebay και ακομα προσπαθω να βγαλω ακρη..δεν ειναι μονο τα λεφτα ειναι η ταλαιπωρια.. Σκεφτομαι να παρω adata.. lifetime warranty..εχει καποιος ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα