MavroManitari Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Ενοχλητικές έχουν καταντήσει η ψυχοέρευνες αυτής της ψευδοεπιστήμης. Το trolling δεν είναι ένα πρωτοπόρο φαινόμενο πολύ απλά παλιότερα λεγόταν....ΔΟΥΛΕΜΑ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MavroManitari Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Να υποθέσω ότι για εσάς η ψυχιατρική και η ψυχολογία δεν είναι επιστήμες; Νever were, never will be, τουλάχιστον εαν συνεχίσουν να ασκούνται με αυτό τον τρόπο. Και όχι δεν τρολλάρω με μια γρήγορη έρευνα θα δεις οτι ουσιαστικά κατηγοριοπούνται στα pseudosciences και ένα χρόνιο πόρισμα από το Nature έχει δείξει οτί οι πιο κακοτεκμηριομένες έρευνες σε όλο το φάσμα των επιστήμων βρίσκονται στο πεδίο της ψυχολογίας. Πάρτο και χοντρικά και σκέψου τους "πατέρες" κάθε επιστήμης... φυσική=Νεύτωνας-Einstein/χημεία=Dalton-Lavoisier/Βιολογία=Δαρβίνος...κλπ πατέρας ψυχολογίας= Ένας κοκάκιας που ερμήνευσε πως τα πάντα στην πολυδιάστατη ψυχοσύνθεση του ανρθώπου συσχετίζονται με π**ες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δε βρίσκω κάτι κακό στον Μακιαβελινισμό και στο ναρκισσισμό. Τα υπόλοιπα έχουν ένα θεματάκι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill1000 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CE%AF%CE%B3%CE%BA%CE%BC%CE%BF%CF%85%CE%BD%CF%84_%CE%A6%CF%81%CF%8C%CF%85%CE%BD%CF%84 Διαβασε λιγο,και θα καταλαβεις οτι μιλαει για Ψυχολογια. Ο ψυχολογος προσεγγιζει το προβλημα,προσπαθωντας να βρει την αιτια,με ας μου επιτραπει η εκφραση με ψυχολογικο τροπο. Ο ψυχιατρος δινει φαρμακευτικη αγωγη,που οπως βλεπω σημερα(τυχαινει να εχω συγγενικο προσωπο εμμεσο με ψυχολογικα προβληματα),χειροτερα γινονται οι ανθρωποι,καθ'οτι ολα αυτα τα φαρμακα το μονο που κανουν ειναι να σε ναρκωνουν,και να σε οδηγουνε σε κατασταση αφασιας! Οι ανθρωποι αυτοι με τεραστιες ποσοτητες ψυχιατρικων φαρμακων,παθαινουν,και εχουν υποστει μη αναστρεψιμη βλαβη σε ζωτικα οργανα και κυριως στους νευρωνες του εγκεφαλου.Ριξε μια βολτα σε αυτες τις κλινικες,και θα καταλαβεις τι εννοω. Οποτε,ξαναδιαβασε τι ειπα,και ποια ειναι η τεραστια διαφορα της ψυχιατρικης και της ψυχολογιας. Μια χαρα του το ειπα. 1. δυστυχως μιλας σε γιατρο οποτε δεν σε παιρνει να με παροτρυνεις να κανω βολτα στις κλινικες. εκει μεσα ζω. 2. o φρουντ ηταν ΓΙΑΤΡΟΣ αρα μιλαει για ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ. 3. αυτα που λες ειναι επικινδυνα και παραπληροφορουν τον κοσμο. ο μονος που μπορει να χειριστει υπευθυνα εναν ανθρωπο με ψυχολογικα προβληματα ειναι ο ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ. θα τον ακουσει, θα συζητησει μαζι του και αν κρινει οτι ειναι απαραιτητο θα του δωσει και φαρμακα τα οποια εχουν βοηθησει πολυ κοσμο. δεν θα συζητησω κατι αλλο μαζι σου, προφανως αρνεισαι να δεχτεις βασικες αληθειες της ζωης. διαφημισε το επαγγελμα σου με αλλο τροπο. χωρις να κατηγορεις την ιατρικη και να παιζεις με τα προβληματα του κοσμου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IsolatedParania Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Ανούσια έρευνα και πιστεύω πως τσάμπα χαράμισαν τον χρόνο τους οι ερευνητές μα deal with it,λέει αλήθειες παιδιά.Κακά τα ψέματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hawk7 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) διαφημισε το επαγγελμα σου με αλλο τροπο. χωρις να κατηγορεις την ιατρικη και να παιζεις με τα προβληματα του κοσμου. Αν μου ελεγες ποιο ειναι αυτο,και πως ακριβως προσπαθω να το διαφημισω,θα ησουν πιο πληρης σε αυτα που μου καταλογιζεις. Τελος δεν αναφερθηκα στην Γενικη Ιατρικη.Με τα προβληματα του κοσμου,αλλοι παιζουν,και οχι εγω.Οποια ειναι αυτα. Οταν αναφερθω σε ιατρικες συνταγες και σε οτιδηποτε προσβαλει και θιγει το επαγγελμα σου(δεν μας ειπες την ειδικοτητα σου),ελα να με καταγγειλεις.Ως τοτε εχω καθε δικαιωμα να εκφραζω την αποψη μου. Πιο παραπανω,εχουν ειπωθει πιο αυστηρα σχολια περι ψυχιατρικης.Επειδη καποιος εχει καποιες εμπειριες,και εκφερει την αποψη του,δεν σημαινει οτι παιζει και με τα προβληματα κανενος.Μεσα στα forum εκφραζονται αποψεις. Oταν θ'αρχισω να γραφω συνταγες(χωρις να ειμαι Γιατρος), και να γραφω,δημοσιευω δημοσια βιβλια περι Ψυχιατρικης ελα να με καταγγειλεις. Αν νομιζεις οτι το προβλημα ειμαι εγω σε κατι συγκεκριμενο,σου εφιστω την προσοχη,και οσων πραγματικα ενδιαφερονται για τα προβληματα του κοσμου,να ξεκινησετε απο τους απατεωνες με τα ματζουνια,και τις διαφορες δηθεν "θεραπευτικες" μεθοδους που διαφημιζουν οτι γιατρευουν ανιατες αρρωστιες,στην τηλεοραση και σε διαφορες φυλλαδες,και παιζουν με τον ανθρωπινο πονο.Ξοδευεται ο κοσμος με ολοκληρες περιουσιες,και αυτοι γεμιζουν τις τσεπες τους.Το ιδιο το κρατος σιωπα,ενω δεν βλεπω αρμοδιους συλλογους να τους κυνηγουν. Πιστευω στην Γενικη Ιατρικη,και σε οτι μπορει να αποδειχθει επιστημονικα. Θα στο πω,για να μην σου μπαινουν ιδεες.Δεν ανηκω στον χωρο της Ιατρικης,της ψυχιατρικης,της ψυχολογιας και γενικα σε οτι σου εχει μπει ως υποψια.Δεν διαφημιζω,και δεν προωθω τιποτε.Απλα εκφραζω την αποψη μου ως ενα πολιτης αυτης της χωρας.Επειδη λεω κατι δεν σημαινει οτι ειναι και σωστο.Λεω την προσωπικη αποψη μου,απο προσωπικες εμπειριες και βιωματα. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2014 από Hawk7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill1000 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 @hawk7 χειρουργικη ειδικοτητα ειναι το αντικειμενο μου αλλα οπως ολοι οι γιατροι εχω περασει και απο ψυχιατρικες κλινικες. στο τελευταιο σου μηνυμα το σωζεις λιγο, αλλα αν διαβασεις προηγουμενα σου μηνυματα θα δεις οτι εγραφες λιγο πολυ οτι η ψυχιατρικη δεν βοηθαει και μαλιστα καταστρεφει κοσμο με τα φαρμακα, ενω αντιθετα η ψυχολογια ειναι καλη λυση. αυτα τα πραγματα ειναι εντελως λαθος γι αυτο κ εκνευριστηκα. αφου δεν εισαι ψυχολογος, αρα φευγει ο παραγοντας "υστεροβουλια" και μενει το συμπερασμα οτι απλα μπερδευτηκες αρκετα στο θεμα ψυχιατρικη/ψυχολογια. αυτο σου το μπερδεμα επρεπε να το διορθωσω γιατι αν μας διαβασει ενας ανθρωπος με μια απλη εστω νευρωση και σε ακουσει, θα παει σε ψυχολογο, κατι εντελως ακαταλληλο για το προβλημα του. δεν θα το λυσει, θα απογοητευτει και θα μεινει ετσι να ταλαιπωρειται. το επαναλαμβανω και κλεινω το θεμα: η ψυχιατρικη ειναι ιατρικη ειδικοτητα, η ψυχολογια οχι, και ο,τι ψυχολογικο προβλημα εχει κανεις απο το πιο απλο ως το πιο σοβαρο, μονο σε ψυχιατρο μπορει να βρει λυση. και λυσεις υπαρχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narcoths Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Διαβαζοντας τα σχόλια σκεφτομουν να τρολλαρω αλλα αποφασισα να πω κατι σοβαρο! Απο την στιγμή που οι περισσοτεροι χρήστες του ίντερνετ είναι και ο μέσος μικροαστός Έλληνας που φρικάρει με το παραμικρό και φοβάται και αγχώνεται με ανοησίες αλλα ταυτόχρονα χαζοχαίρεται με κάθε τι ηλίθιο που του πλασάρουν οταν τον τρολλάρει το Mega και το Σκαϊ,επίσης είναι πρώτος στην "επανάσταση" του πληκτρολογίου,ναι είναι άκρως διασκεδαστικό να τον "τρολλάρεις" μην πω εποικοδομητικό κίολας(μπορεί κάτι να αποκομμίσει απο μια τρολλία). Και δωρακι http://www.tokoulouri.com/science/live_strong/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sgiak Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Τι είναι τρολ; Είναι το πειραχτήρι; Ο χαβαλές τύπος; Ο πλακατζής; Ο χιουμορίστας; Ο άσχετος (που προσπαθεί να κρύψει την ασχετοσύνη του); Ο ζημιάρης; Ο ακοινώνητος; Μήπως απλά είναι ένας μοναχικός που θέλει να επικοινωνήσει; Μήπως θέλει να συμπληρώσει ποστ σε κάποιο φόρουμ για να αποκτήσει κάποια δικαιώματα; Μήπως έχει προηγούμενα με συγκεκριμένους χρήστες σε μια συζήτηση και τους πικάρει; Μήπως μπαίνει στο ίντερνετ μετά τη δουλειά και είναι απλά κουρασμένος, οπότε θέλει απλά να χαζολογά; Μήπως θέλει να κάνει τον έξυπνο για να βρει γκόμενο/α; Μήπως τρολάρει επειδή είναι της μόδας; Μήπως απλά δεν είναι ευγενικός και δυσκολεύεται να διαφωνήσει πολιτισμένα; Μήπως δικαίως εξοργίζεται με ακρότητες που διατυπώνουν κάποιοι άλλοι σε μία συζήτηση (ας πούμε ανάμεσα σε νεοναζί); Μήπως κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το ίντερνετ κατάντησε καφενείο ή κερκίδα γηπέδου και μάλιστα με θαμώνες «απρόσωπους» και «ανώνυμους», συνεπώς δεν υπάρχει κανένα νόημα να αναζητάς σοβαρή συζήτηση; Μήπως είναι ο συνδυασμός ορισμένων από τα παραπάνω; Μήπως όλων; Μήπως άλλων; Μήπως...; Μήπως...; Δεν έχουμε πρόσβαση στην έρευνα, οπότε δεν γνωρίζουμε πως ορίζουν οι ερευνητές το τρολάρισμα. Ο όρος είναι πολύ καινούργιος και παραμένει εξαιρετικά ασαφής. Η χρήση του όρου μπορεί να διαφέρει από περιοχή σε περιοχή (αλλιώς να τρολάρουν στην Ελλάδα, αλλιώς στην Ιαπωνία). Αλλά και στην Ελλάδα μόνο να ψάξεις δεν είναι ξεκάθαρο τι ακριβώς είναι το τρολάρισμα. Ήδη στη συζήτηση που προηγήθηκε διατυπώθηκαν ορισμένες απόψεις για τις οποίες κανείς δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά εάν είναι τρολιές ή όχι. Κατά συνέπεια οποιοδήποτε ορισμό κι αν επέλεξαν να δώσουν οι ερευνητές, εύκολα κάποιος μπορεί να τον αμφισβητήσει. Και φυσικά αμφισβητώντας τον ορισμό του τρολαρίσματος όλη η έρευνα πάει περίπατο. Μπορεί να ισχύει ότι οι χρήστες του ίντερνετ με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που εξέτασαν οι ερευνητές σχετίζονται με τη Σκοτεινή Τετράδα. Αυτό όμως δεν σημαίνει απαραίτητα όλοι όσοι τρολάρουν παρουσιάζουν τα ίδια χαρακτηριστικά με τη συγκεκριμένη ομάδα χρηστών που μπήκε στο μικροσκόπιο των ερευνητών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narcoths Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Και αυτο και πείτε μου μετα εσείς τι είναι τρολλια.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dchatz Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Αισθάνομαι μία ακατανίκητη ανάγκη να τρολάρω. ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ................. ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟ ........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anezinos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Όταν μας φύγει το σύνδρομο 'Ξέρεις ποιος είμαι εγώ;' τότε μάλλον θα σταματήσουν και πικρόχολα σχόλια δεξιά και αριστερά. Έως τότε, αγνοηση και κεφάλι ήσυχο acomplished. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 @hawk7 χειρουργικη ειδικοτητα ειναι το αντικειμενο μου αλλα οπως ολοι οι γιατροι εχω περασει και απο ψυχιατρικες κλινικες. στο τελευταιο σου μηνυμα το σωζεις λιγο, αλλα αν διαβασεις προηγουμενα σου μηνυματα θα δεις οτι εγραφες λιγο πολυ οτι η ψυχιατρικη δεν βοηθαει και μαλιστα καταστρεφει κοσμο με τα φαρμακα, ενω αντιθετα η ψυχολογια ειναι καλη λυση. αυτα τα πραγματα ειναι εντελως λαθος γι αυτο κ εκνευριστηκα. αφου δεν εισαι ψυχολογος, αρα φευγει ο παραγοντας "υστεροβουλια" και μενει το συμπερασμα οτι απλα μπερδευτηκες αρκετα στο θεμα ψυχιατρικη/ψυχολογια. αυτο σου το μπερδεμα επρεπε να το διορθωσω γιατι αν μας διαβασει ενας ανθρωπος με μια απλη εστω νευρωση και σε ακουσει, θα παει σε ψυχολογο, κατι εντελως ακαταλληλο για το προβλημα του. δεν θα το λυσει, θα απογοητευτει και θα μεινει ετσι να ταλαιπωρειται. το επαναλαμβανω και κλεινω το θεμα: η ψυχιατρικη ειναι ιατρικη ειδικοτητα, η ψυχολογια οχι, και ο,τι ψυχολογικο προβλημα εχει κανεις απο το πιο απλο ως το πιο σοβαρο, μονο σε ψυχιατρο μπορει να βρει λυση. και λυσεις υπαρχουν. H ψυχολογια και η ψυχιατρικη,ειναι δυο διαφορετικες επιστημες που εχουν κοινο αντικειμενο και στοχο! Απλα ενας ψυχιατρος θα πρεπει να κατεχει και τις δυο,για να μπορει να ξεχωρισει ποτε χρειαζεται φαρμακευτικη αγωγη και ποτε οχι!Δε θεραπευονται ολες οι περιπτωσεις που εχουν να κανουν με την ψυχολογικη φυση του ανθρωπου με τα φαρμακα!Πολλες φορες την χειροτερευουν! Και απο την αλλη ο ψυχολογος θα πρεπει να παραπεμπει στο ψυχιατρο,οταν η περιπτωση χρηζει φαρμακευτικης αγωγης! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hawk7 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 @hawk7 χειρουργικη ειδικοτητα ειναι το αντικειμενο μου αλλα οπως ολοι οι γιατροι εχω περασει και απο ψυχιατρικες κλινικες. στο τελευταιο σου μηνυμα το σωζεις λιγο, αλλα αν διαβασεις προηγουμενα σου μηνυματα θα δεις οτι εγραφες λιγο πολυ οτι η ψυχιατρικη δεν βοηθαει και μαλιστα καταστρεφει κοσμο με τα φαρμακα, ενω αντιθετα η ψυχολογια ειναι καλη λυση. αυτα τα πραγματα ειναι εντελως λαθος γι αυτο κ εκνευριστηκα. αφου δεν εισαι ψυχολογος, αρα φευγει ο παραγοντας "υστεροβουλια" και μενει το συμπερασμα οτι απλα μπερδευτηκες αρκετα στο θεμα ψυχιατρικη/ψυχολογια. αυτο σου το μπερδεμα επρεπε να το διορθωσω γιατι αν μας διαβασει ενας ανθρωπος με μια απλη εστω νευρωση και σε ακουσει, θα παει σε ψυχολογο, κατι εντελως ακαταλληλο για το προβλημα του. δεν θα το λυσει, θα απογοητευτει και θα μεινει ετσι να ταλαιπωρειται. το επαναλαμβανω και κλεινω το θεμα: η ψυχιατρικη ειναι ιατρικη ειδικοτητα, η ψυχολογια οχι, και ο,τι ψυχολογικο προβλημα εχει κανεις απο το πιο απλο ως το πιο σοβαρο, μονο σε ψυχιατρο μπορει να βρει λυση. και λυσεις υπαρχουν. Η ψυχιατρικη ειναι οπως την ψυχολογια σε μια περιληψη,με την μονη διαφορα οτι γινεται χρηση ψυχιατρικων φαρμακων(ποσο κακο,καλο κανουν επιτρεψε μου να εχω την δικη μου αποψη).Ολα αυτα,το μονο που κανουν ειναι να αναστελουν,και να ηρεμουνε τους ανθρωπους,ωστε να μειωνονται τα συμπτωματα της καθε παθησης. Δεν χρειαζεται να εισαι Γιατρος για να το ξερεις.Το τι ψυχιατρικο φαρμακο εχει δωθει σε περιοδους ΚΑΝΕΝΟΣ ειδος ελεγχου απο ψυχιατρους που κανανε περιουσιες και περιουσιες(υπερσυνταγμογραφηση,και συμφωνιες με φαρμακευτικες εταιριες)ΔΕΝ λεγεται!!!Ελλαδα ειμαστε,και το ιντερνετ σφηζει.Ρημαξανε ανθρωπους και ανθρωπους,οικογενειες και οικογενειες.Φυσικα οπως σε καθε επαγγελμα υπαρχουν οι πραγματικοι επιστημονες,αλλα και επαγγελματιες(σωστοι ψυχιατροι και ανθρωποι πανω απ'ολα),ετσι λοιπον δεν εχω δικαιωμα να τους βαζω ολους σε ενα τσουβαλι. Εχω φιλους ψυχιατρους,και εχω γνωρισει λογο παθησεων συγγενικων προσωπων,αλλα και γνωστων μου.Ειδιαιτερα στις μερες μας υπαρχει τεραστια εξαρση.Τους σταθηκα και τους στεκομαι μεχρι σημερα.Εχω κανει αμετρητες συζητησεις με Ψυχιατρους,και εχω δει την ημερα με την νυχτα στον επαγγελματισμο,ΑΛΛΑ και την αντιμετωπιση των ανθρωπων με τετοιες παθησεις.Πηγαμε σε ψυχιατρο που αρχισε να γραφει "τσουβαλια" φαρμακα,σε ανθρωπο που λογο οικογενειακων του δυσκολων καταστασεων αρχισε να εχει προβληματα,και πηγαμε σε αλλον,ο οποιος με ψυχολογικη υποστηριξη βοηθησε τον ανθρωπο να το ξεπερασει.Μηπως ειναι ψεματα οτι δεν γινοταν τετοια πραγματα;Και το τονιζω.Δεν βαζω ολες τις παθησεις σε ενα τσουβαλι,διοτι σαφως το καθενα χρηζει διαφορετικης αντιμετωπισης.Εγω αναφερομαι στο κομματι του Αλογιστου,που προκαλει πολλες ζημιες σε πολλα οργανα του σωματος. Ως επι το πλειστον,η αλογιστη χρηση φαρμακων σε ανθρωπους ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΔΕΝ θα μπορουσε να κανει,παρα κακο!Εκει αναφερομαι,και ως ανθρωπος με τετοια ειδικοτητα θα το γνωριζεις. Η ειδικοτητα σου παντως,ειναι σε αλλο επιπεδο.Προσεγγιζει διαφορετικα προβληματα,με τελειως διαφορετικη μεθοδο. Οταν η γενετικη,αποκωδικοποιησει πληρως σε γενετικο επιπεδο ολα τα προβληματα που προκυπτουν,πολλες ειδικοτητες της Ιατρικης θα σβησουν.Αυτο ειναι δεδομενο.Ειμαστε ακομη πολυ πισω στο κομματι της προληψης,αλλα και της αντιμετωπισης με τον πιο ανωδυνο και αποτελεσματικο τροπο σε ολες τις παθησεις. Αυτη η συζητηση βεβαια εχει ξεφυγει λιγο σε αυτο που αναφερεται το αρθρο.Δεν θα επεκταθω περισσοτερο,απλα να ξερεις οτι ειδα πολυ εκμεταλευση και αντι-επαγγελματισμο στον χωρο της ψυχιατρικης.Αυτος ειναι ο λογος που ειμαι ψιλο-εως πολυ αρπαγμενος. Μην μπερδευεις την Γενικη Ιατρικη,με ολα,σε σχεση με αυτα που ανεφερα.Για να παει ενας χωρος μπροστα,η κριτικη θα πρεπει να γινεται και εκ των εσω,και οχι να καλυπτονται τα κακως κειμενα. Σου ευχομαι καλη επιτυχια σε οτι κανεις,και να φτασεις οσο ψηλα μπορεις,διοτι η κοινωνια μας,εχει μεγαλη αναγκη απο επαγγελματιες,και ευσυνειδητους ανθρωπους. H ψυχολογια και η ψυχιατρικη,ειναι δυο διαφορετικες επιστημες που εχουν κοινο αντικειμενο και στοχο! Απλα ενας ψυχιατρος θα πρεπει να κατεχει και τις δυο,για να μπορει να ξεχωρισει ποτε χρειαζεται φαρμακευτικη αγωγη και ποτε οχι!Δε θεραπευονται ολες οι περιπτωσεις που εχουν να κανουν με την ψυχολογικη φυση του ανθρωπου με τα φαρμακα!Πολλες φορες την χειροτερευουν! Και απο την αλλη ο ψυχολογος θα πρεπει να παραπεμπει στο ψυχιατρο,οταν η περιπτωση χρηζει φαρμακευτικης αγωγης! Πολυ σωστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
copydisk Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Και αυτο και πείτε μου μετα εσείς τι είναι τρολλια.. http://www.tokoulouri.com/international/oukrainou_van_mirou/ Ιτ γόρκντ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα