Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ξερω ακουγεται περιεργο...αλλα γνωριζει κανενας καποιον τροπο που να μπορει να κολλησει ενα smartphone και να μην ανταποκρινεται? η να χανεται το σημα η οτιδηποτε?

• Like 1
Δημοσ.

αλατονερο, ζαχαρονερο (εκεί να δεις κολλήματα)

βγάζεις κεραία ή χαλάς το imei (οπότε δεν εχει λήψη) 

στη χειρότερη 

M8C.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Θα του κανε καμια κουτσουκέλα καμια κοπελίτσα και θέλει να την εκδικηθεί. 

Ή θα θέλει να στείλει κανα τηλέφωνο πίσω να πάρει τα λεφτά του πίσω ή να πάρει καινούριο. 

• Like 2
Δημοσ.

μου ηρθε ενα τηλεφωνο απο κινα και ο σελλερ ειναι 100% σιγουρος οτι δε θα κολησει με τιποτα οτι και να του συμβει...μου ειπε οτι αν το κανω να κολλησει θα παρω το 50% των χρηματων πισω...αρκει να του το στειλω σε βιντεο...και ψαχνω να δω αν γινεται κατι τετοιο καθως το να κολλησει ετσι οπως το βλεπω απο φυσικα αιτια μου φαινεται ακατορθωτο..

Δημοσ.

μου ηρθε ενα τηλεφωνο απο κινα και ο σελλερ ειναι 100% σιγουρος οτι δε θα κολησει με τιποτα οτι και να του συμβει...μου ειπε οτι αν το κανω να κολλησει θα παρω το 50% των χρηματων πισω...αρκει να του το στειλω σε βιντεο...και ψαχνω να δω αν γινεται κατι τετοιο καθως το να κολλησει ετσι οπως το βλεπω απο φυσικα αιτια μου φαινεται ακατορθωτο..

Εκεί που η κινέζικη επιχειρηματικότητα συναντά την ελληνική εφευρετικότητα.

• Like 16
Δημοσ.

Εκεί που η κινέζικη επιχειρηματικότητα συναντά την ελληνική εφευρετικότητα.

100 kudos! χαχαχα

Και γιατί δεν το γράφεις από την αρχή για να ξέρουμε τι ψάχνουμε; Εσύ χρειάζεται κάποια εφαρμογή που να τρέχει στο background και να ξεζουμίζει τον επεξεργαστή. Τότε θα αρχίσει το lag για οτιδήποτε αλλο κάνεις. Δυστυχώς δεν ξέρω κάποια τέτοια εφαρμογή 

• Like 1
Δημοσ.

Οπότε δηλαδή θες να το κολλήσεις για να πάρεις το 50 τοις εκατό πίσω από τα λεφτά που έδωσες. Να, ζημιωθεις δηλαδή απλά και μόνο για να διαψεύσεις τον σελλερ.

Έχεις κοιταχτεί τώρα τελευταία? Έχω ένα καλό γιατρό να σου προτείνω.

• Like 2
Δημοσ.

Οπότε δηλαδή θες να το κολλήσεις για να πάρεις το 50 τοις εκατό πίσω από τα λεφτά που έδωσες. Να, ζημιωθεις δηλαδή απλά και μόνο για να διαψεύσεις τον σελλερ.

Έχεις κοιταχτεί τώρα τελευταία? Έχω ένα καλό γιατρό να σου προτείνω.

κρατα τον για σενα γιατι εχει πολυ δουλεια μαλλον ακομα...σε ευχαριστω παντως...Παρακαλω αν εχει καποιος κατι να μου προτινει κατι γιαυτο που ζηταω....αλλιως ας ανεβασει σε αλλο θεμα τον αριθμο των μηνυματων του....ευχαριστω..

Δημοσ.

δε βρηκα αρκετα κομψο τα περι γιατρου....και απαντησα με τον ιδιο τροπο...ζητησα κατι πολυ συγκεκριμενο...οποιος δεν εχει να προτινει κατι συγκεκριμενο.....δε με ενδιαφερουν τα υπολοιπα προβληματα του καθενα-καθεμιας..ευχαριστω...

Δημοσ.

Ψάχνεις να βρεις ένα τρόπο να εξαπατήσεις κάποιο ανθρωπος και περιμένεις να πάρεις σοβαρή απαντηση? Και αγομη χειρότερα νευριάζεις κιολλας ?

Δημοσ.

αποψη σου να νομιζεις οτι θελω να εξαπατησω καποιον...εγω το βλεπω σαν προκληση να δω αν μπορω να κανω αυτο το οποιο μου ειπε οτι δε γινεται...αν δε γινεται καλως. Αν γινεται θα θελα να μαθω το τροπο...so simple..και ουτε περιμενα καποια σοβαρη ουτε ασοβαρη απαντηση..και δεχομαι και τον χαβαλε..αλλα δε δεχομαι προσωπικες επιθεσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...