katchris Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Θέλω λίγο γρήγορα να μου πείτε τον κωδικό από το username της forthnet για να τρέξω το setup wizard και να ρυθμίσω το ίντερνετ δεν μπορώ να τελειώσω το setup γιατί μου ζητάει δύο account και στο username της forthnet δεν έχω τον κωδικό
NikosKallithea Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Πολλές φορτούνες(fortunes) βλεπω με αυτό το password
katchris Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Πολλές φορτούνες(fortunes) βλεπω με αυτό το password Δεν είχα internet και έγραφα από το κινητό όπως καταλαβαίνεις μου ξέφυγε από την βιασύνη μου. Τον κωδικό μπορούμε να τον βρούμε??
Xristaras12 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 αν θες το εργοστασιακο password του ρουτερ,βρισκεται στο manual που σου δωσανε μαζι με το κουτι Αν θες το password απο το username που σου δινουν ωστε να εχεις προσβαση στο δικτυο (δηλαδη ΧΧΧΧΧΧΧ[email protected])τοτε παλι μονο εσυ το ξερεις. Αν δεν το εχεις πρεπει να τους παρεις τηλεφωνο να στο δωσουν.
poulinos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Θέλω λίγο γρήγορα να μου πείτε τον κωδικό από το username της forthnet για να τρέξω το setup wizard και να ρυθμίσω το ίντερνετ δεν μπορώ να τελειώσω το setup γιατί μου ζητάει δύο account και στο username της forthnet δεν έχω τον κωδικό και το username και το password για το account σου στα ειχαν στειλει ειτε με email ειτε με μυνημα και το Username ειναι της μορφης. px [email protected] αυτο ειναι για το account σου.για το ρουτερ το γραφει στο manual>αν ειναι Thomson,technicolor δεν εχει password καθολου.αν το εχεις αλλαξει απλα καντο Hard reset.μερικα ρουτερ της forthnet πχ thomson v8,technicolor 5130 κτλ απλα τα βαζεις πανω αφου τα κανεις Hard reset και μετα απο 5-6 λεπτα εχουν σεταριστει μονα τους. αν εχεις Thomson και τρεχεις το wizard δεν σε ρωταει για 2 account.ολοι το μπερδευουν αυτο.την πρωτη φορα σε ρωταει για το username/password για τον παροχο σου και την δευτερη φορα που εχει απο default administrator η δεν ξερω τι αλλο εχει ειναι το Username/password ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ iNTERFACE TOU ROUTER.πες μας ποιο ρουτερ εχεις.
katchris Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Έκανα hard reset και δεν μπορούσα να σετάρω το ρούτερ μου έβγαζε ένα έξτρα κωδικό να βάλω στο account τελικά ήθελε τον δικό μου κωδικό τον οποίο και έβαλα και δούλεψε. Router technicolor td5130. Πολύ αδύναμο σήμα πάντως για το wifi το συγκεκριμένο. Γίνεται να τους ζητήσω άλλο ρούτερ?? Γιατί σαν φοιτητής δεν παίζουν λεφτά για να αγοράσω άλλο.
poulinos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Έκανα hard reset και δεν μπορούσα να σετάρω το ρούτερ μου έβγαζε ένα έξτρα κωδικό να βάλω στο account τελικά ήθελε τον δικό μου κωδικό τον οποίο και έβαλα και δούλεψε. Router technicolor td5130. Πολύ αδύναμο σήμα πάντως για το wifi το συγκεκριμένο. Γίνεται να τους ζητήσω άλλο ρούτερ?? Γιατί σαν φοιτητής δεν παίζουν λεφτά για να αγοράσω άλλο. δεν χρειαζεται να τρεχεις το wizard.αν πας 192.168.1.254 μετα broadband connection και μετα Internet services βαζεις τα στοιχεια σου και παιζεις απευθειας.αν και το 5130 αν ειναι με firmware forthnet τοτε μετα απο μερικα λεπτα θα παρει μονο του τα στοιχεια αμα το εχεις κανει Hard reset.επισης μεσα στο site της forthnet δινουν και πιο νεο firmware που το κανεις μεσα απο το μενου. ναι δυστυχως δεν εχει καλο σημα στο wifi.Να στο αλλαξουν χλωμο και ακομα και να στο αλλαξουν θα παρεις zte που δινουν πλεον το οποιο πιστεψε με δεν θα το ηθελες.αν εχεις κανα αλλο παλιο ρουτερ μπορεις ειτε να το βαλεις στην θεση του technicolor ειτε να το συνδεσεις με ethernet με το technicolor και να το κανεις σαν access point.οποτε το βαζεις κανα δυο δωματια πιο περα και καλυπτεις το σπιτι με 2 wireless δικτυα.
katchris Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 δεν χρειαζεται να τρεχεις το wizard.αν πας 192.168.1.254 μετα broadband connection και μετα Internet services βαζεις τα στοιχεια σου και παιζεις απευθειας.αν και το 5130 αν ειναι με firmware forthnet τοτε μετα απο μερικα λεπτα θα παρει μονο του τα στοιχεια αμα το εχεις κανει Hard reset.επισης μεσα στο site της forthnet δινουν και πιο νεο firmware που το κανεις μεσα απο το μενου. ναι δυστυχως δεν εχει καλο σημα στο wifi.Να στο αλλαξουν χλωμο και ακομα και να στο αλλαξουν θα παρεις zte που δινουν πλεον το οποιο πιστεψε με δεν θα το ηθελες.αν εχεις κανα αλλο παλιο ρουτερ μπορεις ειτε να το βαλεις στην θεση του technicolor ειτε να το συνδεσεις με ethernet με το technicolor και να το κανεις σαν access point.οποτε το βαζεις κανα δυο δωματια πιο περα και καλυπτεις το σπιτι με 2 wireless δικτυα. Ααα ωραία αυτό δεν το γνώριζα οπότε δεν χρειάζεται να κάνω κάτι σημαντικό αν στο μέλλον κάνω ξανά hard reset. Δεν έχω κανένα ασύρματο ρούτερ για αυτό και έχω πρόβλημα. Για τώρα απλά τράβηξα καλώδιο και μετέφερα το ρούτερ σε ένα σημείο που να μπορώ να έχω σήμα παντού μέσα στο σπίτι αλλά και πάλι έχω προβλήματα κάποιες φορές εξαιτίας του αδύναμου σήματος.
poulinos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Ααα ωραία αυτό δεν το γνώριζα οπότε δεν χρειάζεται να κάνω κάτι σημαντικό αν στο μέλλον κάνω ξανά hard reset. Δεν έχω κανένα ασύρματο ρούτερ για αυτό και έχω πρόβλημα. Για τώρα απλά τράβηξα καλώδιο και μετέφερα το ρούτερ σε ένα σημείο που να μπορώ να έχω σήμα παντού μέσα στο σπίτι αλλά και πάλι έχω προβλήματα κάποιες φορές εξαιτίας του αδύναμου σήματος. ναι γενικοτερα στα ρουτερ της forthnet απο το thomson v8 και μετα .δηλαδη Thomson v8,huawei,technicolor,zte δεν χρειαζεται να κανεις εσυ κατι.παιρνει τα στοιχεια μονο του.αλλα στα Thomson αλλα και γενικοτερα σε ολα τα ρουτερ δεν χρειαζεται να τρεχεις ολο το wizard>συνηθως ειναι ετοιμο το Pvc και εσυ απλα βαζεις τα στοιχεια. υποχρεωτικα θες και ενα δευτερο ρουτερ που θα κανει το access point για να καλυψεις ολο τον χωρο ή θα πρεπει να παρεις ενα access point για να καλυφτει ολος ο χωρος.αλλιως μετα καλωδιακι οπως και εκανες που ειναι το καλυτερο για οσες συσκευες μπορουν να παιξουν με καλωδιο
yankats Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 μπορει καποιος να βοηθήσει, πως να μετατρεψω το technicolor της forthnet σε access point? Θα χρησημoποιήσω power line.
poulinos Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 μπορει καποιος να βοηθήσει, πως να μετατρεψω το technicolor της forthnet σε access point? Θα χρησημoποιήσω power line. του βαζεις μια ip στο ιδιο δικτυο με το αλλο adsl router που εχεις και του κλεινεις τον dhcp. και τα δυο γινονται απο την καρτελλα Home network./interfaces/local network configure. σβηνεις εκει που λεει 10.0.0.138 γιατι ειναι αχρηστο και μτα σου βγαζει μια καρτελλα .εκει αλλαζεις ip και κλεινεις dhcp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα