Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους

Σκεφτομαι να παρω ενα απο τα δυο Lenovo και επειδη δεν ξερω πολλα απο pc θελω να μου πειτε την γνωμη σας

το πρωτο ειναι αυτο http://www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/lenovo-ideapad-u510-i5-3337u-156-anthraki/prod5131214pp/

και το δευτερο ειναι http://www.mrcheap.gr/notebooks/lenovo-thinkpad-edge-e530c-i3-3110m-nzy74gm.html

για το δευτερο να σας πω οτι αν ειναι να το αγορασω θα το αγορασω απο ενα μαγαζι που δυστυχως το πουλαει 600 και οχι 540. Ισως να ακουγεται γελοιο αλλα θα ηθελα να το αγορασω απο μαγαζι και ας δωσω και κατι παραπανω.Δεν ξερω τι θα γινοταν με την εγγυηση αν το επερνα πχ απο αυτο το mr-cheap ή απο οποιοδηποτε αλλο ηλεκτρονικο καταστημα που δεν εχει καποιο καταστημα οπως το e-shop

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σε ολους

Σκεφτομαι να παρω ενα απο τα δυο Lenovo και επειδη δεν ξερω πολλα απο pc θελω να μου πειτε την γνωμη σας

το πρωτο ειναι αυτο http://www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/lenovo-ideapad-u510-i5-3337u-156-anthraki/prod5131214pp/

και το δευτερο ειναι http://www.mrcheap.gr/notebooks/lenovo-thinkpad-edge-e530c-i3-3110m-nzy74gm.html

για το δευτερο να σας πω οτι αν ειναι να το αγορασω θα το αγορασω απο ενα μαγαζι που δυστυχως το πουλαει 600 και οχι 540. Ισως να ακουγεται γελοιο αλλα θα ηθελα να το αγορασω απο μαγαζι και ας δωσω και κατι παραπανω.Δεν ξερω τι θα γινοταν με την εγγυηση αν το επερνα πχ απο αυτο το mr-cheap ή απο οποιοδηποτε αλλο ηλεκτρονικο καταστημα που δεν εχει καποιο καταστημα οπως το e-shop

για το πρωτο laptop θα σου προτεινα ενα i3 για αρχη γιατι με τον i5 δεν εχει διαφορα...ισα-ισα ο i5 που λες να παρεις δουλευει στα 1.8ghz(δεν θα δεις και τρελες διαφορες οπως περιμενεις απο ενα i5)....για το δευτερο λαπτοπ τυχαινει να εχω παραγγειλει για φιλο σημερα το πρωι αυτο http://www.skroutz.gr/s/4144937/HP-250-G1-i3-3110M-4GB-500GB-Linux.html το οποιο φοραει ακριβως ιδιο i3 με την δευτερη επιλογη σου 3110m της intel αρα δουλευει στα 2,4ghz σαφως γρηγοροτερο απο το πρωτο που λες(μην σε τρομαζει το linux,ενα φορματ υποθεση ειναι)....στα υπολοιπα χαρακτηριστικα διαβασε και πες μου διαφορες και αυτο που παρηγγειλα ειναι στα 367ευρω με 2χρονια εγγυηση.....τι αλλο θες???ουτε ssd εχουν τα αλλα των 600 που κοιτας.... :-)

+το i5 εχει ακριβως ιδια γραφικα με αυτο που παρηγγειλα intel hd graphics 4000....το αλλο δεν λεει καν σειρα

Επεξ/σία από Evoliasmenos
Δημοσ.

χμμμ δυσκολα μου τα κανεις αν και ισως να εχεις δικιο.

ατομο που ξερει απο pc ειπε να μην παρω hp αλλα lenovo και τον εμπιστευομαι σε αυτο

εχω καποιες ερωτησεις πανω στην προταση του Hp 250 g1 για ειναι πραγματι καλη η τιμη

1)τι γινεται σε περιπτωση που παθει κατι το pc και ειναι μεσα στην εγγυηση? δηλαδη πως σε καλυπτει το ηλεκτρονικο καταστημα?

και 2)ειμαι φοιτητης και μπορω ευκολα να βρω τα windows 7 (μας τα παρεχει η σχολη).θα μπορω να βγαλω ευκολα τα linux και να βαλω τα 7 και τους drivers.παντα με φοβιζε το format.στο παλαιο pc μου ειχα τα cd με τα xp και ειχα το κεφαλι μου ησυχο.το pc που λες παρεχει cd με drivers?

α και κατι αλλο που ξεχασα να ρωτησω.2 χρονια εγγυηση απο ποιο καταστημα?στα πρωτα που βγαζει το skroutz δινουν μονο 1 χρονο

Δημοσ.

Eγω θα σου προτεινω αυτο http://www.e-shop.gr/product?id=PER.910207

απο το οποιο γραφω τωρα κ το αγορασα πριν 10 ημερες και το πηρα με το crazy sundays, 37 eyros.

φτηνωτερα!

Ειναι lenovo που τα εκτιμαμε πλεον ολοι κ με δυνατωτερο επεξεργαστη απο αυτα που αναφερεις.

Μπορεις να βαλεις κ τα windows 7  που εχεις απο την σχολη σου.

Δημοσ.

χμμμ δυσκολα μου τα κανεις αν και ισως να εχεις δικιο.

ατομο που ξερει απο pc ειπε να μην παρω hp αλλα lenovo και τον εμπιστευομαι σε αυτο

εχω καποιες ερωτησεις πανω στην προταση του Hp 250 g1 για ειναι πραγματι καλη η τιμη

1)τι γινεται σε περιπτωση που παθει κατι το pc και ειναι μεσα στην εγγυηση? δηλαδη πως σε καλυπτει το ηλεκτρονικο καταστημα?

και 2)ειμαι φοιτητης και μπορω ευκολα να βρω τα windows 7 (μας τα παρεχει η σχολη).θα μπορω να βγαλω ευκολα τα linux και να βαλω τα 7 και τους drivers.παντα με φοβιζε το format.στο παλαιο pc μου ειχα τα cd με τα xp και ειχα το κεφαλι μου ησυχο.το pc που λες παρεχει cd με drivers?

α και κατι αλλο που ξεχασα να ρωτησω.2 χρονια εγγυηση απο ποιο καταστημα?στα πρωτα που βγαζει το skroutz δινουν μονο 1 χρονο

σου στελνουν εκτυπωμενη και υπογεγραμενη την εγγυηση...και σε περιπτωση που παθει κατι το στελνεις σε αυτους και με τη σειρα τους στο αναλογο εξουσιοδοτημενο service ετσι πανε αυτα...οχι δεν παρεχει τπτ απο cd...μην αγχωνεσαι θα ''παιξει'' και με 7αρια...αφου εχει απο ''μαμα'' linux θα δουλεψει κομπλε και με 7αρια γιατι και με emulator να ετρεχες ενα λειτουργικο linux σε κανονικο περιβαλλον windows οι drivers θα επαιζαν ειναι 99% διαπιστωμενο,αλλα παλι εσυ διαλεγεις,οσο για την προτιμηση μεταξυ hp με lenovo ειναι σαν τα αυτοκινητα ο καθενας εχει γνωμη η απο προσωπικη επαφη με τη καθε μια μαρκα η απο κατι που ακουσε απο καποιον...το θεμα ειναι οτι και να παρεις να σου βγει καλο αφου θα ειναι καινουργιο(και αλλα ατομα εδω μεσα γνωριζουν απο pc αλλιως θα γραφαμε σε forum για μαγειρικη)

Δημοσ.

παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις.

δυστυχως χρειαζομουν ενα pc αμεσα και ετσι επελεξα χωρις πολυ σκεψη το Thinkpad 530c

Δημοσ.

παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις.

δυστυχως χρειαζομουν ενα pc αμεσα και ετσι επελεξα χωρις πολυ σκεψη το Thinkpad 530c

Φίλε μου τα thinkpad είναι από τα πιο ποιοτικά laptop που κυκλοφορούν στην αγορά!!!

Πρόσεξε, τονίζω το thinkpad γιατί γενικά η lenovo είναι κορυφή, αλλά η συγκεκριμμένη σειρά είναι ότι καλύτερο υπάρχει!

Είναι άσχημα, ίσως λίγο πιο ακριβά από τον ανταγωνισμό στα ίδια χαρακτηριστικά, αλλά είναι σκυλιά και αθάνατα!!!

Θα το χαρείς για πάααααρα πολύ καιρό!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...