Προς το περιεχόμενο

Dell Inspiron 15 7537

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες, εχω ξάδερφο στην Αμερική και με συγκεκριμένο deal απο το site της dell μου βγαινει 530€ τελική. Βλεπω οτι στην Ελλαδα το εχουν πανω απο 1100 αλλα οσα βρισκω έχουν NVIDIA GeForce GT 750M - 2GB GDDR5 ενω αυτο που θα τσιμπήσω έχω έχει Intel® HD Graphics 4400. Υπερτερεί κάποια?

Τα specs είναι εδώ :

http://www.dell.com/us/p/inspiron-15-7537/pd?oc=dncwb1505s&model_id=inspiron-15-7537

Γνώμες?

P.S : Έχω δυνατό desktop και τις βαριές δουλειές την κάνω εκέι. Δεν με νοιαζει δλδ η λεπτομέρεια της λεπτομέρειας. π.χ δεν έχει SSD αλλά εντάξει, big deal για δεύτερο pc. Στον desktop έχω. Στην τελική βάζω αργότερα.

Δημοσ.

Σαφώς υπερτερεί η nvidia. Η άλλη ειναι ενσωματωμένη με shared μνήμη ενώ η nvidia εχει dedicated μνήμη 2gb για να μπορείς να παίζεις και κανά παιχνιδάκι. Έτσι αυτα που βρίσκεις εδω εκτός απο την επιπλέον κάρτα γραφικών εχουν και windows 8pro και οχι απλα 8. Επίσης για μένα αυτο που θα πρεπει να δεις ειναι το θέμα της εγγυησης. Αν το φέρεις από Αμερική θα ισχύει η εγγυηση εδω ή θα σου λένε οτι ναι σου προσφέρουμε service αλλα μόνο αν πληρώσεις. Εγω την εχω πάθει με λαπτοπ που έφερα από Αμερική

Επίσης κάτι που πρόσεξα τελευταίο το λαπτοπ που προτείνεις δεν εινα FHD ενώ αυτα που λες εδω για πανω απο 1100 ειναι FHD. Στο λέω γιατι εγω το εχω πάρει στα 1170 με 8pro τρία χρονια εγγυηση και κάρτα ξεχωριστή.

Δημοσ.

Κοιτα, δεν υπαρχει περίπτωση ποτε να παίξω παιχνίδι (εχω να παιξω παιχνιδι απο το 1999), οποτε δεν πολυασχοληθηκα να σου πω την αληθεια με την καρτα γραφικών. Απλα ρώτησα.

Δεδομενου λοιπον οτι δεν προκειται να παίξω παιχνιδι, δεν με απασχολει και το FHD καθως δεν πρόκειται να κατσω να δω HD movie στο laptop, όταν στο σπιτι μου παίζει 46άρα FHD τηλεόραση. Επομενως δεν νομιζω οτι ειναι πραγματα τα οποία πρέπει να πληρώσω.

Το μονο που σίγουρα θα άξιζε κατα τη γνώμη μου ειναι ο SSD που μόλις περάσει το τέλος της εγγύησης θα του κοτσάρω έναν.

Θεωρω πάντως οτι για τα λεφτά του είναι πολύ συμφέρουσα τιμή. Δεν εχω βρει αυτο το μοντέλο στην Ελλάδα αλλα κάτω απο 900 δεν νομιζω να το έβρισκα. Εδώ σκεψου με SSD και FHD στο site θα το έπαιρνα 200$ παραπάνω. Απλα δεν θέλω να τα πληρώσω δεδομένου οτι δεν μου χρειάζονται.

Α!οσον αφορά την εγγύηση δεν το πολυέψαξα γιατι πρώτον ξέρω παραδείγματα που η dell στην Ελλάδα επισκευασε laptops με αμερικανική εγγύηση αλλά και στο φινάλε, στην κούφια την ώρα το στέλνω στον ξάδελφο και αναλαμβάνει. Τα μεταφορικά πηγαινε-ελα δεν με απασχολούν καθως τα ψιλοεξασφαλίζω τσάμπα με κάτι δουλειές που κάνω.

Δημοσ.

ενημερωτικα ο Ι7 που φοραει δεν ειναι τετραπυρηνος

http://ark.intel.com/products/75460

η αναλυση της οθονης δεν ειναι μονο για HD ταινιες κλπ,αλλα εχεις περισσοτερη "επιφανεια εργασιας" ωστε να δουλεψεις.Αν νομιζεις οτι δεν σου χρειαζεται μην βαλεις απλα.Εμενα πλεον με ενοχλει(υστερα απο 2 χρονια χρησης του dell)και αν αλλαζα λαπτοπ θα πηγαινα σε FHD οθονη(κανω οτιδηποτε αλλο πλην gaming)

Δημοσ.

ενημερωτικα ο Ι7 που φοραει δεν ειναι τετραπυρηνος

http://ark.intel.com/products/75460

η αναλυση της οθονης δεν ειναι μονο για HD ταινιες κλπ,αλλα εχεις περισσοτερη "επιφανεια εργασιας" ωστε να δουλεψεις.Αν νομιζεις οτι δεν σου χρειαζεται μην βαλεις απλα.Εμενα πλεον με ενοχλει(υστερα απο 2 χρονια χρησης του dell)και αν αλλαζα λαπτοπ θα πηγαινα σε FHD οθονη(κανω οτιδηποτε αλλο πλην gaming)

Αυτον τον επεξεργαστη εχει και ο ακριβος με FHD. Τα 1320 οπως τα εχω δει σε laptop, μια χαρά μου φαίνονται.

Το θεμα ειναι αν ειναι value for money. Κατα τα αλλα ειναι απλά ο δευτερεύον υπολογιστής μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...