Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα έπεσε στα χέρια μου ένα PS2 Slim 70004 με χαλασμένο laser και θέλω να παίξω κάνα παιχνιδάκι από τον 500άρη Lacie εξωτερικό σκληρό μου.Πως γίνεται όμως;Δοκίμασα με το Open PS2 Loader αλλά δυστυχώς δεν μου διαβάζει τον δίσκο.

υ.γ.Ο δίσκος είναι ήδη FAT32.

Δημοσ.

Και να σου τον εβλεπε το πσ2 εχει usb 1.1 που εχει ταχύτητα μολις 1,5 mb το ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ καταλαβαινεισ για να διαβασει ενα βιντεο πχ των 100ΜΒ θα ηθελε ενα λεπτο ε μα βιντεο 100ΜΒ ισως εχει διαρκει μικροτερη απο λεπτο οποτε καταλαβαίνεις το παιξιμο απο usb στο πσ2 εχει τρελα λαγκαρισματα εως δεν παιζουν και καθολου τα περισσοτερα παιχνιδια. Εχω ακουσει οτι παιζει μεσω λαν. δηλαδη να συνδεσεις την θυρα ethernet του με το pc και αυτο να σεριρει το αρχειο. Εκει η ταχύτητα ειναι κατά πολύ μεγαλύτερη. Μονο ετσι αλλα επειδη δεν εχω ασχοληθει με αυτο ουτε το ονομα του προγραμματος ξερω ουτε τις ρυθμιοσεις. νομιζω ειναι το ιδιο προγραμμα για την πλευρά του πσ2-το open ps2 loader αλλα αληθεια δεν ξερω λεπτομέρειες. Ειανι πάντως η μονη σου ελπίδα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εχεις απορριψει την ιδεα της επισκευης του dvd ;

πχ σε ps3 το εφτιαξα με ενα κοστος 12 ευρω απο ebay, μηπως και για ps2 το κοστος ειναι αντιστοιχο και αξιζει;

Δημοσ.

Δυστυχώς στο 70004 πσ2 όταν είναι τσιπαρισμ΄νο και καουν τα πηνία του λέηζερ όχι η διοδος που βγάζει την κόκκινη ακτλινα (άρα η ακτινα συνχίζει να παράγεται-αυτό το βλέπεις αν ανοίξεις το πσ2 και μπλοκάρεις τους 2 αισθητήρες και βάλεις δισκάκι να δεις αν πανω του εμφανίζεται η κόκκινη κουκίδα) τότε λοιπόν που καίγονται μόνο τα πηνία του λέηζερ που ελεγχουν την κίνηση καίγεται και ένα τσιπάκι που στέλνει τα ρεύματα στα πηνία οπότε εκτός από την κεφαλή του λέηζερ θέλει αλλαγή και αυτό και αφενος είναι ακριβο αφετέρου θέλει αποκόλληση και συγκόληση το νέο με ειδικό εξοπλισμό οπότε καταντάει απαγορευτικό.

Δημοσ.

ε αυτό είπα εχουν καει τα πηνια και 99% και ενα τσιπάκι της μητρικήςπου στέλνει τα ρεύματα στα πηνια οπότε αν δεν αλαχτει και το τσιπάκι δωρον άδωρον. ομως αντε αγόρασε το ξεκολλησε το και κολλα το καινούριο. και πάλι θα καειγιατι η αιτια του κακου δεν θα φύγει .οχι λυπάμαι μονο με λαν οτι κάνεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...