NikosKallithea Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Λοιπόν απο τοτε που έγινε αναβάθμιση του ff στην 27 η ταχύτητα του έχει γινει ακαριαία (κυριολεκτώ), δεν εχω καμια αλλαγή ατον υπολογιστή και στην γραμμή μου Απλα μου εκανε εντύπωση αυτη η αλλαγή, μπράβο στους προγραμματιστές αυτή την φορά έσπασαν ρεκόρ, ειναι η πρώτη φορα που βλέπω τόση μεγάλη διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 λες να του δώσω μια ευκαιρία του Firefox? γιατί στο Mint μου είμαι με Chromium Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antones Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 mint 16 cinnamon ...... σφαίρα ο Firefox 27 ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Αφου λεω να μεινω σε αυτην και να μην κανω αλλη αναβάθμιση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 εγώ λέω να αλλάξω διανομή πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaniared Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Λέω να βάλω Mint σε ένα παλιό υπολογιστή 8ετίας. Αξίζει μόνο για σερφάρισμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 xfce ή mate ui, είναι τα πιο ελαφρυά για υπολογιστές παλιούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angelheart.gr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Λέω να βάλω Mint σε ένα παλιό υπολογιστή 8ετίας. Αξίζει μόνο για σερφάρισμα? Όχι γιατί δεν θα έχεις αρκετή ΜΝΗΜΗ και το μηχανάκι θα ΣΕΡΝΕΤΑΙ στο σερφάρισμα. Θα σηκώνεται το λειτουργικό (δε λέω), αλλά για αυτό που είπες ότι το θέλεις γιοκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasi Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Όχι γιατί δεν θα έχεις αρκετή ΜΝΗΜΗ και το μηχανάκι θα ΣΕΡΝΕΤΑΙ στο σερφάρισμα. Θα σηκώνεται το λειτουργικό (δε λέω), αλλά για αυτό που είπες ότι το θέλεις γιοκ. το netbouk το σηκώνει μια χαρά με ενα 1 gb rum και cpu atom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BugsGounelas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 1.Σε ubuntu 12.04 σε ενα απαρχαιωμενο ibm thinkpad r52 (βεβαια ειναι αναβαθμισμενο στα 2gb ram),παει σφαιρα. 2.(offtopic) Στα win8 μου o waterfox παει σφαιρα,διπλασια ταχυτητα απο τον chrome Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angelheart.gr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Παίδες το παραχέσαμε το off topic αλλά τέσπα. Το παιδί είπε για μηχανάκι οκταετίας. Τι πιθανότητες δλδ δίνετε να έχει αρκετή μνήμη ; επειδή λοιπόν έτσι όπως το έγραψε ούτε και εγώ ήξερα, έβαλα τη λέξη μνήμη με κεφαλαία. ΑΝ έχει, τότε το σέρφινγκ θα είναι αξιοπρεπέστατο τουλάχιστο. Αν όμως δεν έχει ; αξίζει σήμερα να αγοράσει ; έστω μεταχειρισμένη ; να ΠΕΤΑΞΕΙ δλδ λεφτά ; Από netbook με atom και 1gb μνήμη γράφω τώρα και πιστέψτε με ξέρω καλά πως είναι, μιας και ο κύριος όγκος της εργασίας μου τώρα τελευταία γίνεται μέσω νετ. Καμία σχέση με τα (έστω) 4 του κανονικού PC. Καμία όμως. Σερφάρισμα στο internet σημαίνει μνήμη (ανάλογα με το μηχάμημα βέβαια) τουλάχιστο 2MB. Όσο (το δυνατόν) περισσότερα βέβαια, σημαίνει και πολύ καλύτερα. Και τουλάχιστο μια ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ κάρτα γραφικών. Πάνε οι εποχές που οι browsers ήταν πανάλαφροι. Σε αυτό που είπε ο TS. Τώρα τελευταία ξεκίνησα (σε windows) να χρησιμοποιώ τον Pale moon. Παλιότερα είχα δοκιμάσει και waterfox και δεν θυμαμαι γιατί το ξύλωσα. Ε λοιπόν ο Pale είναι ΑΡΚΕΤΑ πιο ελαφρύς και ανταποκρίνεται και γρηγορότερα. Φαίνεται δε ξεκάθαρα αυτό στο netbook. Οπότε δε μου κάνει καμιά εντύπωση που ξαφνικά ο FF πάει γρηγορότερα. Ή Junk code θα ξηλώσανε, ή κάτι θα βγάλανε από μέσα. Πώς δλδ άλλοι με βάση τον κώδικα του Mozilla έχουν γρηγορότερους/ελαφρύτερους browsers ; μάγια κάνουν ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα