amdperf Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Γεια χαρα! Εχω ξετρελαθει με το nexus 5 και θελω να το παρω διαβαζω οτι απο specs ειναι κορυφαιο αλλα αυτο που με βαζει σε διλιμμα ειναι η μπαταρια του που πολλοι λενε δεν ειναι ικανοποιητικη! Μπορει καποιος που εχει το κινητο να πει τη γνωμη του για την αυτονομια της μπαταριας του κινητου να εχω μια εικονα ...
phanispal Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Πάνω κάτω όλα τα smartphones στα ίδια παίζουν στο θέμα μπαταρίας. Αν το λιώνεις, μέρα δε βγάζεις. Αν το δουλεύεις, αλλά σε λογικά πλαίσια για smartphone, βγάζεις μέρα. Αν το έχεις για χαλαρό surfing, κλήσεις και μηνύματα, βγάζεις και δύο μέρες και βάλε. Όποιο και να πάρεις, άμα κάθεσαι και παίζεις Need For Speed σαν καμμένος, πάνω από 4 ώρες δε θα σου κρατήσει.
amdperf Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 για web browsing 1-2 ωρες max την ημερα και κλησεις 1 ωρα περιπου συνολο 3 ωρες max τη βγαζει τη μερα?
Pa0ki Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Τη μέρα τη βγάζει σίγουρα, έτσι κι αλλιώς κάθε βράδυ στη φόρτιση θα το έχεις Τσέκαρε και το G2
amdperf Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Καθε βραδυ στη φορτιση? τοσο χαλια ειναι ρε παιδια? Συγκριτικα με το iphone 5 και nexus πιο εχει πιο μεγαλη αυτονομια στη μπαταρια?
stratos_21 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Νομιζεις υπαρχουν πολλα smartphones που δεν τα φορτιζεις καθε βραδυ?!Αντε με μετρια προς χαλαρη χρηση το G2... iPhone δεν ειχα ποτε,αλλα δεν νομιζω οτι φημιζονται για την αυτονομια τους,καθε αλλο μαλλον...
amdperf Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 το νοκια χ6 που εχω τωρα βγαζει και 2 μερες με αρκετη χρηση 1
stratos_21 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Προφανως και εννοω high-end,με τωρινα δεδομενα,οχι με 640*360 αναλυση και symbian.... Πρεπει να το παρεις αποφαση για την καθημερινη φορτιση,δεν ειναι κατι τραγικο,εκτος και αν βρυκολακιαζεις τα βραδια
phanispal Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 για web browsing 1-2 ωρες max την ημερα και κλησεις 1 ωρα περιπου συνολο 3 ωρες max τη βγαζει τη μερα? Μπορεί και δύο μέρες, αν σερφάρεις ως επί το πλείστον με WiFi και όχι με 3G, και με τη φωτεινότητα στο Auto. Εγώ τουλάχιστον με το Nexus 4 και τη χρήση που λες, βγάζω περίπου 2½ μέρες.
amdperf Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 με χρηση wifi εννοειται οτι θα σερφαρω αφου εχω δικο μου ιντερνετ, Strato facebook μπαινω πιο πολυ αλλα και οι 2 ωρες π εγραψα ειναι το max. ελπιζω να μην εχω προβλημα ... Μια αλλη απορια στα παρελκομενα της συσκευασιας τι εχει στανταρ? Γιατι διαβασα οτι δε δινουνε ακουστικα ...
stratos_21 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 με χρηση wifi εννοειται οτι θα σερφαρω αφου εχω δικο μου ιντερνετ, Strato facebook μπαινω πιο πολυ αλλα και οι 2 ωρες π εγραψα ειναι το max. ελπιζω να μην εχω προβλημα ... Μια αλλη απορια στα παρελκομενα της συσκευασιας τι εχει στανταρ? Γιατι διαβασα οτι δε δινουνε ακουστικα ... Αν μπαινεις μονο με wifi,και με περιορισμενη χρηση δεν θα εχεις προβλημα να πας πανω απο 1,5 μερα.Απλα επειδη η χρηση η δικη μου(οχι σε GN 5) ειναι wifi μονο σπιτι και data σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση,και αρκετη χρηση δεν μπορω να περασω τις 26 ωρες...Μην σε αγχωνει παντως η μπαταρια(θα το δεχομουν αν το ξεσκιζες καθημερινα με gps,data,multimedia,παιχνιδια κλπ οπου θα επρεπε να βρεις εναλλακτικη λυση,πχ power bank),ειναι σουπερ το κινητο και δεν θα το μετανιωσεις.Απ'οσο ξερω κι εγω δεν δινουν ακουστικα,γενικα ολα τα googloφωνα ειναι αρκετα λιτα(πχ το moto g δεν δινει ουτε travel charger!)
amdperf Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 ευχαριστω για την αναλυση Strato! Φορτιστη δινουν τουλαχιστον με το συγκεκριμενο κινητο?
Pa0ki Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Αυτό που είπα κάθε βράδυ φόρτιση αφορά σχεδόν όλες τις ναυαρχίδες(π.χ. G2, Note 3 ξεχωρίζουν για την αυτονομία τους) κυρίως από την άποψη ότι αν πριν κοιμηθείς είσαι γύρω στο 50% ή λιγότερο, δε μπορείς να βασιστείς ότι θα σου βγάλει την επόμενη ημέρα χωρίς εκπτώσεις στη χρήση που του κάνεις Όλα βέβαια εξαρτώνται από εσένα και τη χρήση που του κάνεις Άλλος έχει το κινητό του στο 30% φωτεινότητα, μόνο wifi κλήσεις sms και άλλος φουλ φωτεινότητα 2-3 email να συγχρονίζουν κάθε 10 λεπτά 3-4 live widgets data gps κ.λπ κ.λπ και βάζει 2η μπαταρία στη μέση της ημέρας 1
GiannisWalker Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 lg g2 θα σου έλεγα να κοιτάξεις , κινητό με τα όλα του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα