AionMuster1988 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρ σε όλου μόλις έβαλα 2 καινούριος σκληρούς στο pc έναν ssd και έναν σκληρό 1T στον ssd έχω βάλει τα windows ολλα ωραία και καλά αλλά δεν μου εμφανίζει τον 1T. Στην εγκατάσταση τον Windows τον έδειχνε κανονικά Αποστολή από το LT22i με τη χρήση Insomnia App
eprototype Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρ σε όλου μόλις έβαλα 2 καινούριος σκληρούς στο pc έναν ssd και έναν σκληρό 1T στον ssd έχω βάλει τα windows ολλα ωραία και καλά αλλά δεν μου εμφανίζει τον 1T. Στην εγκατάσταση τον Windows τον έδειχνε κανονικά Αποστολή από το LT22i με τη χρήση Insomnia App δείξει κλικ στον υπολογιση μου στην επιφανεια εργασιας και πατάς διαχείριση και μετά διαχείριση δίσκων στο μενού που θα σου βγάλει εκεί και μετά πατάς δείξει κλικ στον 1tb δίσκο σου και διαμόρφωση
SPANK Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Πήγαινε Control Panel \ System and Security \ Administrative Tools \ Computer management \ Disk management , βρίσκεις τον δίσκο που θέλεις πατας επάνω του κανεις format του δίνει και ενα γράμμα και εισαι έτοιμος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα