fastnickride Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 καλημερα, το προβλημα μου ειναι αυτο που βλεπετε και στο θεμα. Γράφω σε αυτο το topic γιατι προκειται για ενα προγραμματακι που εγκατεστησα "Clear Aquarium Screensaver" το οποιο ειναι ενα live screensaver(μπουρδα) που το εκανα και custom installation δλδ χωρις μπαρες και αλλες μλκιες στον περιηγητη(firefox), μετα απο ολα αυτα anyway οποτε ανοιγω firefox σε οποια σελιδα και να μου βγαζει διαφημισεις, google εχει απο κατω, σε αλλα site απο πανω δεξια αριστερα και δεν συμμαζευεται! εκανα scan δεν βρηκε τιποτα...εννοειται το εχω κανει απεγκατασταση. καμια λύση στο προβλημα υπάρχει???
thomasG4 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Κατέβασε το AdwCleaner κάνε πρώτα scan και μετά clean. Θα καθαρίσεις από τέτοιου είδους διαφημίσεις μια και καλή.
fastnickride Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 τπτ φιλε μου, εκανε scan, βρηκε οτι βρηκε, διαγραφη, επανεκκινηση, ανοιγω και παλι τα ιδια με τις διαφημισεις...
thomasG4 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Κάνε ένα reset τον firefox, όπως περιγράφει στο παρακάτω link. https://support.mozilla.org/en-US/kb/reset-firefox-easily-fix-most-problems
fastnickride Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 thank you φιλε, ολα κομπλε μετα το reset...να εισαι καλα 1
Iphone.expertGr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Για να μην ανοιγω καινουριο θεμα εχω και εγω το ιδιο προβλημα.Το λυνω με το adbolcker αλλα εχω ενα αλλο.Πχ στο φορουμ εδω μου βγαζει σε καποιες λεξεις των χρηστων μπλε σαν να ειναι λινκ.Ενω ειναι διαφημηση...Τι γινεται με αυτα; Sent from my iPhone using Insomnia
thomasG4 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Για να μην ανοιγω καινουριο θεμα εχω και εγω το ιδιο προβλημα.Το λυνω με το adbolcker αλλα εχω ενα αλλο.Πχ στο φορουμ εδω μου βγαζει σε καποιες λεξεις των χρηστων μπλε σαν να ειναι λινκ.Ενω ειναι διαφημηση...Τι γινεται με αυτα; Sent from my iPhone using Insomnia Δοκίμασες τη λύση που πρότεινα στο φίλο παραπάνω;
Iphone.expertGr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δοκίμασες τη λύση που πρότεινα στο φίλο παραπάνω;Ναι.Δυστυχως τιποτα.Και οι διαφημησεις απο οτι ειδα ειναι σε ολα τα browser μου.mozzila,chrome explorer
thomasG4 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Κατέβασε το Malwarebytes Anti-Malware και κάνε scan. https://www.malwarebytes.org/free/
arc Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Αυτό που λεει ο thomas + οτι οταν κάνουμε τον έλεγχο και καθαρισμό κλείνουμε τους browsers
Iphone.expertGr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Αυτό που λεει ο thomas + οτι οταν κάνουμε τον έλεγχο και καθαρισμό κλείνουμε τους browsersΝαι αυτο κανω τωρα.μεχρι στιγμης λεει εχει βρει 34...:0....Ουαου.Μολις τελειωσει εχει επιλογη να τους διαγραψω;;..Η απλα τους βαζει σε καραντινα και αν το διαγραψω το προγραμμα θα ξαναεμφανηστουν;
arc Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Μην ενθουσιαζεσαι από το νουμερο. Μπορεί τα περισσότερα να ειναι tracing cookies. Έκανες quick ή deep scan;
Iphone.expertGr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Μην ενθουσιαζεσαι από το νουμερο. Μπορεί τα περισσότερα να ειναι tracing cookies. Έκανες quick ή deep scan; Deep κανω.Περιμενω να τελειωσει.Εαν γνωριζεις απαντησε μου σε ευτο που ρωτησα
arc Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Το πρόγραμμα θα βρει Χ καταχωρήσεις και θα σε ρωτήσει τι θες να τις κάνεις. Τις διαγράφεις. 1
Iphone.expertGr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Τελειωσα τα εκανα αφαιρεση ολα οσα βρηκε εκανα επανεκκινηση αλλα αυτο το προβλημα που κανει καποιες λεξεις μπλε σαν να ειναι λινκ και αν πας πανω το βελακι εχει διαφημηση παραμενει.Δεν ξερω τι αλλο να κανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα