Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα, το προβλημα μου ειναι αυτο που βλεπετε και στο θεμα. Γράφω σε αυτο το topic γιατι προκειται για ενα προγραμματακι που εγκατεστησα "Clear Aquarium Screensaver" το οποιο ειναι ενα live screensaver(μπουρδα) που το εκανα και custom installation δλδ χωρις μπαρες και αλλες μλκιες στον περιηγητη(firefox), μετα απο ολα αυτα anyway οποτε ανοιγω firefox σε οποια σελιδα και να μου βγαζει διαφημισεις, google  εχει απο κατω, σε αλλα site απο πανω δεξια αριστερα και δεν συμμαζευεται! εκανα scan δεν βρηκε τιποτα...εννοειται το εχω κανει απεγκατασταση.

καμια λύση στο προβλημα υπάρχει???

Δημοσ.

τπτ φιλε μου, εκανε scan, βρηκε οτι βρηκε, διαγραφη, επανεκκινηση, ανοιγω και παλι τα ιδια με τις διαφημισεις...

Δημοσ.

Για να μην ανοιγω καινουριο θεμα εχω και εγω το ιδιο προβλημα.Το λυνω με το adbolcker αλλα εχω ενα αλλο.Πχ στο φορουμ εδω μου βγαζει σε καποιες λεξεις των χρηστων μπλε σαν να ειναι λινκ.Ενω ειναι διαφημηση...Τι γινεται με αυτα;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Για να μην ανοιγω καινουριο θεμα εχω και εγω το ιδιο προβλημα.Το λυνω με το adbolcker αλλα εχω ενα αλλο.Πχ στο φορουμ εδω μου βγαζει σε καποιες λεξεις των χρηστων μπλε σαν να ειναι λινκ.Ενω ειναι διαφημηση...Τι γινεται με αυτα;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δοκίμασες τη λύση που πρότεινα στο φίλο παραπάνω;

Δημοσ.

Αυτό που λεει ο thomas + οτι οταν κάνουμε τον έλεγχο και καθαρισμό κλείνουμε τους browsers

Ναι αυτο κανω τωρα.μεχρι στιγμης λεει εχει βρει 34...:0....Ουαου.

Μολις τελειωσει εχει επιλογη να τους διαγραψω;;..Η απλα τους βαζει σε καραντινα και αν το διαγραψω το προγραμμα θα ξαναεμφανηστουν;

Δημοσ.

Μην ενθουσιαζεσαι από το νουμερο. Μπορεί τα περισσότερα να ειναι tracing cookies.

Έκανες quick ή deep scan;

Deep κανω.Περιμενω να τελειωσει.Εαν γνωριζεις απαντησε μου σε ευτο που ρωτησα
Δημοσ.

Τελειωσα τα εκανα αφαιρεση ολα οσα βρηκε εκανα επανεκκινηση αλλα αυτο το προβλημα που κανει καποιες λεξεις μπλε σαν να ειναι λινκ και αν πας πανω το βελακι εχει διαφημηση παραμενει.Δεν ξερω τι αλλο  να κανω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...